Çok geçmiş olsun ailenize, ben televizyondan izlemeye dayanamıyorum. Rabbim kalanlara güç kuvvet versin direnme gücü versin inşallah, toparlanması çok zor çok zaman alacak çaresizce dua edip yardım yapmaktan başka bir şey yapamıyoruzailem Diyarbakır da, etkilenen iller çok çok kötü durumda herkes dışarda kimse evlerine giremiyor, durum çok vahim Allah yardımcınız olsunsanki dünya savaşı çıkmış inanılmaz bir durumla karşı karşıyayız hala enkaz altında yardım bekleyen çok insan var
çok teşekkür ederim iyiler çok şükür, bi konteynırda kalıyorlar, kimse korkudan giremiyor evlereAllahım çok kötü inşalllah herkes iyidir ? Diyerbakırda kalınacak yerler ilan ettiler oralara gitsinler tabi durum nedir bilmiyoruz Allah yardımcıları oldun
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ailenize, ben televizyondan izlemeye dayanamıyorum. Rabbim kalanlara güç kuvvet versin direnme gücü versin inşallah, toparlanması çok zor çok zaman alacak çaresizce dua edip yardım yapmaktan başka bir şey yapamıyoruz
Aynen girmemeleri daha iyi inşallah herşey en kısa zamanda normale girerçok teşekkür ederim iyiler çok şükür, bi konteynırda kalıyorlar, kimse korkudan giremiyor evlere
Allah korumuş , benimde piskolojim bozuldu arkadaşlarım ve eşim ailesi Hatay’da çok şükür bişey olmadı , ama yedim her lokma sanki haram oldu bana evimin sıcaklığından utanıyorum hep aklım enkaz altında soğukta kalanlarda elden de bişey gelmiyor sadece duaKızlar benim de Malatya da evim kötü durumda çalıştığım ilçe neredeyse yerle bir olmuş iki adımda bir enkaz yığını var ben neyseki Mersindeydim ailemin yanında ama orada olanlar aşırı perişan durumda sürekli dua ediyorum onlar için en yakın arkadaşım Hatay da enkazdan çıktı doğum yaptı yapacak son haftasi herseyini kaybetti kız ona çok üzüldüm psikolojim bozuldu Mersin de de baya hissettik depremi korkudan evlere giremedik yani düşündükçe kötü oluyorum sürekli ağlamak istiyorum ama bebeğim de üzmek istemiyorum çok zor günler Rabbim hepimize yardım etsin çok zor gerçekten
Aynen kuzum ya bizde öyleyizAllah korumuş , benimde piskolojim bozuldu arkadaşlarım ve eşim ailesi Hatay’da çok şükür bişey olmadı , ama yedim her lokma sanki haram oldu bana evimin sıcaklığından utanıyorum hep aklım enkaz altında soğukta kalanlarda elden de bişey gelmiyor sadece duaAllah yardım etsin güç kuvvet sabır versin
Ah canım çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin bu günler biran evvel geçsin tüm depremzedeler yeni yuvalarına kavuşsun inşallahKızlar benim de Malatya da evim kötü durumda çalıştığım ilçe neredeyse yerle bir olmuş iki adımda bir enkaz yığını var ben neyseki Mersindeydim ailemin yanında ama orada olanlar aşırı perişan durumda sürekli dua ediyorum onlar için en yakın arkadaşım Hatay da enkazdan çıktı doğum yaptı yapacak son haftasi herseyini kaybetti kız ona çok üzüldüm psikolojim bozuldu Mersin de de baya hissettik depremi korkudan evlere giremedik yani düşündükçe kötü oluyorum sürekli ağlamak istiyorum ama bebeğim de üzmek istemiyorum çok zor günler Rabbim hepimize yardım etsin çok zor gerçekten
Sağol canım benimAh canım çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin bu günler biran evvel geçsin tüm depremzedeler yeni yuvalarına kavuşsun inşallah
Çok zor biliyorum ama sabırlı ol bebeğini düşün canım benim
Verdim bugün canım 487 çıktı değerüm cuma birdaha vericem. Bende bu durumda gelip paylaşamadımHanımlar bende girip bir bakayim dedim bizim başlığa, herkes iyi degil mi? Hayat su hanim, Dikloron hanim çok geçmiş olsunhepimizin bebekleri iyi değil mi? Cookiie soramadim bu süreçte kan verdin mi?
Maşallah inşallah sağlıkla ilerlerVerdim bugün canım 487 çıktı değerüm cuma birdaha vericem. Bende bu durumda gelip paylaşamadım
Bugun ilk defa mi verdin? Insallah saglikla ilerler, aman ilaçlarını iyi takip et, ne kadar başarabiliriz şu durumda bilmiyorum ama stresten uzak dur tamam miVerdim bugün canım 487 çıktı değerüm cuma birdaha vericem. Bende bu durumda gelip paylaşamadım
Amiiinnn canim kiminki bozulmadiki benim tanidiklarim 5 kisilik aile hala iskenderunda göçük altinda sesleri kesildi haber yok 2 gündür universiteden arkadasim var hala ulasamiyorum kayip kendisi. Gercekten cok kötü yaa insanda psikoloji filan kalmiyor.Allah korumuş , benimde piskolojim bozuldu arkadaşlarım ve eşim ailesi Hatay’da çok şükür bişey olmadı , ama yedim her lokma sanki haram oldu bana evimin sıcaklığından utanıyorum hep aklım enkaz altında soğukta kalanlarda elden de bişey gelmiyor sadece duaAllah yardım etsin güç kuvvet sabır versin
çok üzüldüm haliyle babam gece aradı 4.30 da Kırşehir deyim ben bizimde etkilendiğimizi düşündü öyle öğrendim şoka girdim umarım bebek iyidir bende gözle görünür bi sorun yok zaten yarın Kontrol günümHanımlar bende girip bir bakayim dedim bizim başlığa, herkes iyi degil mi? Hayat su hanim, Dikloron hanim çok geçmiş olsunhepimizin bebekleri iyi değil mi? Cookiie soramadim bu süreçte kan verdin mi?
İyidir insallah kötü düşünmeyin, yarin kontrolden sonra haberdar edin bizleri deçok üzüldüm haliyle babam gece aradı 4.30 da Kırşehir deyim ben bizimde etkilendiğimizi düşündü öyle öğrendim şoka girdim umarım bebek iyidir bende gözle görünür bi sorun yok zaten yarın Kontrol günüm
Bugun ilk verdim canım evet 11. Günüm bugün normalde yarındı kan günüm. İçiyoeum çok şükür saatinde. Uzak durmaya çalışıyorum hepimiz uzak duralım inşallahBugun ilk defa mi verdin? Insallah saglikla ilerler, aman ilaçlarını iyi takip et, ne kadar başarabiliriz şu durumda bilmiyorum ama stresten uzak dur tamam mi
Sağol canım benim iyiyim çok şükür bebek için de pzt günü gidecem kontrole ama bugün kahverengi çamur gibi lekelenme oluyor normal mi acabaHanımlar bende girip bir bakayim dedim bizim başlığa, herkes iyi degil mi? Hayat su hanim, Dikloron hanim çok geçmiş olsunhepimizin bebekleri iyi değil mi? Cookiie soramadim bu süreçte kan verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?