• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar cevap yazarsanız sevinirim..
Beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. Gün 195
İstenilen miktar da artmamış ama düşmemiş de..
Cuma tekrar baktıracağım. Doktorum 2 embriyo ilk başta tutmuş sonra birisi tutmamışsa böyle yavaş artabiliyor dedi takip edeceğiz. Ümitlenmeli miyim? Fikri olan veya böyle bişe yaşayan duyan var mı..
Canım şuan ne durumdasın benimde 9. Gün 157 11. Gün 407 13. Gün 788 çıktı çok korkuyorum 🥹🥹

Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım banada yaşatsın artık anne olma duygusunu 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
En samimi duygularımla aminn o kadar zor süreçlerden geçtik ki biz de Allahım bir an önce size de isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin.. İnşaallah ben de sağ salim kucağıma alırım.. Çok su iç dinlen ilaçlarını düzenli kullan hiç bir iş yapma stres yapma güzel düşün inşaallah tutmuş senin de güzel artmış maşaallah.. 🌸

Hanımlar acaba aranızda hem prolutex iğne kullanıp (sabah-akşam) hem de progestan hap içen var mı? Bugün lekelenmem oldu tüp bebek doktoruma değil de başka doktora gittim, ekstradan progestan hap yazdı; tüp bebek doktorum “benim yazdıklarım yeterli, başka birşey kullanma” dedi. Açıkçası kafam karıştı, ikisi aynı anda kullanılmıyor mu acaba bilen varsa yanıtlarınızı bekliyorum.

İyidir insallah kötü düşünmeyin, yarin kontrolden sonra haberdar edin bizleri de 🙏
bugün kontrole gittim, çok şükür iyiydi her şey yolunda el ayak hareketlerini bile gördüm 🥰 bütün modum yükseldi, dünden beri bel ve kasık ağrım var şimdiye kadar hiç yoktu dr stres yapma, stres öyle bir şey ki erken doğumu bile tetikliyor dedi, yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil bazı şeyler , yine de her şey yolunda çok şükür

bugün kontrole gittim, çok şükür iyiydi her şey yolunda el ayak hareketlerini bile gördüm 🥰 bütün modum yükseldi, dünden beri bel ve kasık ağrım var şimdiye kadar hiç yoktu dr stres yapma, stres öyle bir şey ki erken doğumu bile tetikliyor dedi, yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil bazı şeyler , yine de her şey yolunda çok şükür
Çok şükür 🙏🏻 benim de ağrılarım var daha doğrusu batmalarım oluyor normal sanırım. Ben de haftaya 10.haftamda yani tekrar gidicem

Çok şükür 🙏🏻 benim de ağrılarım var daha doğrusu batmalarım oluyor normal sanırım. Ben de haftaya 10.haftamda yani tekrar gidicem
güzel haberler alman dileğiyle, hafif ağrılarım oluyordu bugün daha bi şiddetlendi ama şu an daha iyiyim , rahim büyüyor tüm bunlar normal tabi

Aman maşallah, günü gelince saglikla kucagimiza alalim inşallah hepimiz, evet stres yapmamak lazim ama şu günlerde nasil olacaksa o 😔

Amiiinnn canim kiminki bozulmadiki benim tanidiklarim 5 kisilik aile hala iskenderunda göçük altinda sesleri kesildi haber yok 2 gündür universiteden arkadasim var hala ulasamiyorum kayip kendisi. Gercekten cok kötü yaa insanda psikoloji filan kalmiyor.
Aynen öyle 😔😔😔 nasıl bir felaket bu , Allahım bir daha böyle bişey yaşatmasın , bazıları diri diri gömüldü , Allah kendi yardım etsin

Kızlar koyu kahverengi çamur gibi lekelenme var yaşayan oldu mu normal mi doktorum a yazdım da geri dönüş yapmadi daha😕
Bende kanamadan sonra hep böyle kahve rengi yada sim siyah çamur gibi kan geliyor , dr normal dedi , içerdeki kanama alanı pıhtı kana dönmüş rahim onu atıyormuş

Aman maşallah, günü gelince saglikla kucagimiza alalim inşallah hepimiz, evet stres yapmamak lazim ama şu günlerde nasil olacaksa o 😔
Bana da sürekli haberleri izleme diyorlar , izlememeye çakışıyorum çoğu üzüntülü videoları ama yine karşıma çıkıyor bi türlü bide izlemesem bile hiç aklımdan çıkmıyor ki

Ay çok şükür çok sevindim , haberleri falan dinleme başka videolar izle

hiçbir şey yapasım izleyesim gelmiyor, mucizeleri izlemek daha iyi geliyor, Rabbim arttırsın mucizelerini inşallah 🙏
Ben izledim bi kaçını piskolojim kaldırmıyor hüngür hüngür ağlayasım geliyor yapamıyorum , kaç gündür zaten geceleri sürekli kendimi deprem yerinde görüyorum , sürekli ya depremde kalan benmişim gibi görüyorum ya yardım ettiğimi görüyorum , çok büyük bir acı yaşıyoruz

Kızlar merhaba bugün aşırı bir bel kasık ağrım var sol tarafımdan belim daha şiddetli ağırıyor. Aslında hep vurup geçiyordu ama bu sefer adet olacakmış gibi hiç geçmiyor neden acaba normal mi ? Tutunma ağrısı mı kötü düşünmek istemiyorum 🥹

Back