• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

ailem Diyarbakır da, etkilenen iller çok çok kötü durumda herkes dışarda kimse evlerine giremiyor, durum çok vahim Allah yardımcınız olsun 😟 sanki dünya savaşı çıkmış inanılmaz bir durumla karşı karşıyayız hala enkaz altında yardım bekleyen çok insan var 😔
Çok geçmiş olsun ailenize, ben televizyondan izlemeye dayanamıyorum. Rabbim kalanlara güç kuvvet versin direnme gücü versin inşallah, toparlanması çok zor çok zaman alacak çaresizce dua edip yardım yapmaktan başka bir şey yapamıyoruz :(

Allahım çok kötü inşalllah herkes iyidir ? Diyerbakırda kalınacak yerler ilan ettiler oralara gitsinler tabi durum nedir bilmiyoruz Allah yardımcıları oldun 😔😔🤲🤲
çok teşekkür ederim iyiler çok şükür, bi konteynırda kalıyorlar, kimse korkudan giremiyor evlere

Çok geçmiş olsun ailenize, ben televizyondan izlemeye dayanamıyorum. Rabbim kalanlara güç kuvvet versin direnme gücü versin inşallah, toparlanması çok zor çok zaman alacak çaresizce dua edip yardım yapmaktan başka bir şey yapamıyoruz :(
çok teşekkür ederim😔 evet duadan başka bişey gelmiyor elden , Allah'ım merhamet etsin 😥

Kızlar benim de Malatya da evim kötü durumda çalıştığım ilçe neredeyse yerle bir olmuş iki adımda bir enkaz yığını var ben neyseki Mersindeydim ailemin yanında ama orada olanlar aşırı perişan durumda sürekli dua ediyorum onlar için en yakın arkadaşım Hatay da enkazdan çıktı doğum yaptı yapacak son haftasi herseyini kaybetti kız ona çok üzüldüm psikolojim bozuldu Mersin de de baya hissettik depremi korkudan evlere giremedik yani düşündükçe kötü oluyorum sürekli ağlamak istiyorum ama bebeğim de üzmek istemiyorum çok zor günler Rabbim hepimize yardım etsin çok zor gerçekten 😕

Kızlar benim de Malatya da evim kötü durumda çalıştığım ilçe neredeyse yerle bir olmuş iki adımda bir enkaz yığını var ben neyseki Mersindeydim ailemin yanında ama orada olanlar aşırı perişan durumda sürekli dua ediyorum onlar için en yakın arkadaşım Hatay da enkazdan çıktı doğum yaptı yapacak son haftasi herseyini kaybetti kız ona çok üzüldüm psikolojim bozuldu Mersin de de baya hissettik depremi korkudan evlere giremedik yani düşündükçe kötü oluyorum sürekli ağlamak istiyorum ama bebeğim de üzmek istemiyorum çok zor günler Rabbim hepimize yardım etsin çok zor gerçekten 😕
Allah korumuş , benimde piskolojim bozuldu arkadaşlarım ve eşim ailesi Hatay’da çok şükür bişey olmadı , ama yedim her lokma sanki haram oldu bana evimin sıcaklığından utanıyorum hep aklım enkaz altında soğukta kalanlarda elden de bişey gelmiyor sadece dua 😔😔😔🤲🤲🤲 Allah yardım etsin güç kuvvet sabır versin 🤲🤲

Allah korumuş , benimde piskolojim bozuldu arkadaşlarım ve eşim ailesi Hatay’da çok şükür bişey olmadı , ama yedim her lokma sanki haram oldu bana evimin sıcaklığından utanıyorum hep aklım enkaz altında soğukta kalanlarda elden de bişey gelmiyor sadece dua 😔😔😔🤲🤲🤲 Allah yardım etsin güç kuvvet sabır versin 🤲🤲
Aynen kuzum ya bizde öyleyiz 😕

Ah canım çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin bu günler biran evvel geçsin tüm depremzedeler yeni yuvalarına kavuşsun inşallah 😞
Çok zor biliyorum ama sabırlı ol bebeğini düşün canım benim ❤️❤️

Hanımlar bende girip bir bakayim dedim bizim başlığa, herkes iyi degil mi? Hayat su hanim, Dikloron hanim çok geçmiş olsun 😔 hepimizin bebekleri iyi değil mi? Cookiie Cookiie soramadim bu süreçte kan verdin mi?
Verdim bugün canım 487 çıktı değerüm cuma birdaha vericem. Bende bu durumda gelip paylaşamadım😥

Verdim bugün canım 487 çıktı değerüm cuma birdaha vericem. Bende bu durumda gelip paylaşamadım😥
Bugun ilk defa mi verdin? Insallah saglikla ilerler, aman ilaçlarını iyi takip et, ne kadar başarabiliriz şu durumda bilmiyorum ama stresten uzak dur tamam mi 🙏

Amiiinnn canim kiminki bozulmadiki benim tanidiklarim 5 kisilik aile hala iskenderunda göçük altinda sesleri kesildi haber yok 2 gündür universiteden arkadasim var hala ulasamiyorum kayip kendisi. Gercekten cok kötü yaa insanda psikoloji filan kalmiyor.

Hanımlar bende girip bir bakayim dedim bizim başlığa, herkes iyi degil mi? Hayat su hanim, Dikloron hanim çok geçmiş olsun 😔 hepimizin bebekleri iyi değil mi? Cookiie Cookiie soramadim bu süreçte kan verdin mi?
çok üzüldüm haliyle babam gece aradı 4.30 da Kırşehir deyim ben bizimde etkilendiğimizi düşündü öyle öğrendim şoka girdim umarım bebek iyidir bende gözle görünür bi sorun yok zaten yarın Kontrol günüm

çok üzüldüm haliyle babam gece aradı 4.30 da Kırşehir deyim ben bizimde etkilendiğimizi düşündü öyle öğrendim şoka girdim umarım bebek iyidir bende gözle görünür bi sorun yok zaten yarın Kontrol günüm
İyidir insallah kötü düşünmeyin, yarin kontrolden sonra haberdar edin bizleri de 🙏

Bugun ilk defa mi verdin? Insallah saglikla ilerler, aman ilaçlarını iyi takip et, ne kadar başarabiliriz şu durumda bilmiyorum ama stresten uzak dur tamam mi 🙏
Bugun ilk verdim canım evet 11. Günüm bugün normalde yarındı kan günüm. İçiyoeum çok şükür saatinde. Uzak durmaya çalışıyorum hepimiz uzak duralım inşallah 🙏🏼

Sağol canım benim iyiyim çok şükür bebek için de pzt günü gidecem kontrole ama bugün kahverengi çamur gibi lekelenme oluyor normal mi acaba

Kızlar koyu kahverengi çamur gibi lekelenme var yaşayan oldu mu normal mi doktorum a yazdım da geri dönüş yapmadi daha😕

Back