2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla devam etsin bundan sonrası önce abilerim ablalarıma yol veriyim sonra ben gelcem demiş

Nelerr görüyorum perişimmmmm Allahım şükürler olsunnn.Rabbim sağlıcakla devam etmesini nasip etsin çook sevindim kuzumm
Tinimm inşallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim hepimize nasip etsin kucaklarımız dolsun tez vakitte inşallah

Ben yazdığımda veremedim cnm cmt verdim daha yeni 1 haftada çıkr sonuç dediler.
Doktora sordum bu bi sıkıntı yaratırmı diye sen kan uyuşmazlığını kafana takma buraya bir sürü kişi geliyo böyle dedi işte 7.ayda iğne yapılıyo fln dedi artk üstünde durmamaya çalşıyorum bende
Canım test sonucun ne geldi? Benim ilk pozitifti şimdi negatif geldi anlamadım üç günde nasıl değişti bu değer

Kızlar dün geceden bu yana çamur gibi bir kahverengi akıntım var sanki karnımda ağrıyo biraz yarında estrofemi bırakacaktım çok korktum kahverengi akıntı yaşamıştım ama bu denli değildi

Kızlar dün geceden bu yana çamur gibi bir kahverengi akıntım var sanki karnımda ağrıyo biraz yarında estrofemi bırakacaktım çok korktum kahverengi akıntı yaşamıştım ama bu denli değildi
Doktoruna bir söylesenmi canım

Merhaba elinizde cetrodite var mı acaba

Söyledim şimdi de pıhtı şeklinde peceteye geldi galiba düşüyor hastaneye geldim
Allah korusun canım yoktur öyle birşey inşallh başka birşeyden kaynaklıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Allah korusun canım yoktur öyle birşey inşallh başka birşeyden kaynaklıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Azalmış aktif bir kanama olmadığını söylediler ama hastaneye yatırdılar tedbir amaçlı bebeğe bakmadılar

Azalmış aktif bir kanama olmadığını söylediler ama hastaneye yatırdılar tedbir amaçlı bebeğe bakmadılar
İyi olmuş canım yatman şimdi durdurulur kanama bebekte iyidir kötü düşünmeyelim

Doktorum bana düşük kanamasının adet kanından daha fazla ve daha açık kıpkırmızı olduğunu söyledi. Düşük başlarsa kanama öyle oturmayla uzanmayla falan kesilmez zaten durduramadığın bir kan akar kendini ufacık kanamada yıpratma dedi özellikle. Ben gece yarısı yatağın her yeri ve bacaklarım komple kan olmuş halde uyandım hastaneye gittiğimde keselerde hiçbir sorun yoktu. Anladığım kadarıyla ne olursa olsun sağlıkla tutunan bebek kolay kolay düşmüyor için ferah olsun diye böyle anlatmak istedim uzun uzun

Çok teşekkür ederim banada burda açık kırmızı mıydı diye sordular zaten ama açık değildi bildiğin koyu pıhtı şeklindeydi şuanda da yok zaten anlamadım ultrasonlada bakmadılar

Bende dün muayne oldum her şey yolundaydı şimdi bi damla kan geldi çok az değil ama çok korkuyorum doktora yazdım ama dönüş yapmadı başına gelen varmı 7+0 çıktı her şey yolunda kanama alanı yok demişti doktor

Hayir hayir oyle düşünmeyin, burada cok kişinin kanamasi oldu, çok şükür bisey olmadi sizin de olmaz Allahin izniyle, kötü düşünmeyin
Seviniyodum hep kanamam olmadı ilaçlarımı da yavaş yavaş kesecekler diye birden böyle oldu şimdi kan yok kahverengi akıntı devam ediyor ama ultrasonla haftasonu olduğu için bakmadılar o yüzden bebeğimi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…