Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla devam etsin bundan sonrasıBiraz geç gördüm ama çok sevindim siteye girerken hadi inşallah güzel haberler okumaya diyerek girmiştim karşıma çıktı rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla sihhatle çok bekledik burda onu görmeyi post sahibi olarak kendini sona saklamış meğer
Nelerr görüyorum perişimmmmm
Tinimm inşallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim hepimize nasip etsin kucaklarımız dolsun tez vakitte inşallahNelerr görüyorum perişimmmmmAllahım şükürler olsunnn.Rabbim sağlıcakla devam etmesini nasip etsin çook sevindim kuzumm
Canım test sonucun ne geldi? Benim ilk pozitifti şimdi negatif geldi anlamadım üç günde nasıl değişti bu değer
7.haftada çok fazla kasık batmalarım olmuştu şimdi 8.haftadayım çok yok mesela. Sende durumlar nasılBi arkadaşım yeni doğum yapt 20 kilo almıştı , bana 30 kilo alırsın diyor bide ikiz ya , yok dedim yuh ne 30 , inşallah öyle bişey olmaz
Doktoruna bir söylesenmi canımKızlar dün geceden bu yana çamur gibi bir kahverengi akıntım var sanki karnımda ağrıyo biraz yarında estrofemi bırakacaktım çok korktum kahverengi akıntı yaşamıştım ama bu denli değildi
Merhaba elinizde cetrodite var mı acabaHayırlı olsun. Ben her mesajını yorumunu gördüğümde, kızın başına neler geldi inşallah bir an önce mutlu sona ulaşır diye dua ettim. Diğer arkadaşların da benim gibi içtenlikle dua ettiğine eminim.
İnşallah sağlıkla ilerler ve sorunsuz bir şekilde Allah kucağına almayı nasip eder.
Kanaması olan, düşük yapan, sonucu negatif olan veya farklı farklı problemlerle karşılaşmış olan diğer arkadaşlarımıza da dualarımızı eksik etmeyelim. Onlarında bir an önce yüzleri güler inşallah.
Söyledim şimdi de pıhtı şeklinde peceteye geldi galiba düşüyor hastaneye geldimDoktoruna bir söylesenmi canım
Allah korusun canım yoktur öyle birşey inşallh başka birşeyden kaynaklıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleSöyledim şimdi de pıhtı şeklinde peceteye geldi galiba düşüyor hastaneye geldim
Azalmış aktif bir kanama olmadığını söylediler ama hastaneye yatırdılar tedbir amaçlı bebeğe bakmadılarAllah korusun canım yoktur öyle birşey inşallh başka birşeyden kaynaklıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
İyi olmuş canım yatman şimdi durdurulur kanama bebekte iyidir kötü düşünmeyelimAzalmış aktif bir kanama olmadığını söylediler ama hastaneye yatırdılar tedbir amaçlı bebeğe bakmadılar
Doktorum bana düşük kanamasının adet kanından daha fazla ve daha açık kıpkırmızı olduğunu söyledi. Düşük başlarsa kanama öyle oturmayla uzanmayla falan kesilmez zaten durduramadığın bir kan akar kendini ufacık kanamada yıpratma dedi özellikle. Ben gece yarısı yatağın her yeri ve bacaklarım komple kan olmuş halde uyandım hastaneye gittiğimde keselerde hiçbir sorun yoktu. Anladığım kadarıyla ne olursa olsun sağlıkla tutunan bebek kolay kolay düşmüyor için ferah olsun diye böyle anlatmak istedim uzun uzunAzalmış aktif bir kanama olmadığını söylediler ama hastaneye yatırdılar tedbir amaçlı bebeğe bakmadılar
Çok teşekkür ederim banada burda açık kırmızı mıydı diye sordular zaten ama açık değildi bildiğin koyu pıhtı şeklindeydi şuanda da yok zaten anlamadım ultrasonlada bakmadılarDoktorum bana düşük kanamasının adet kanından daha fazla ve daha açık kıpkırmızı olduğunu söyledi. Düşük başlarsa kanama öyle oturmayla uzanmayla falan kesilmez zaten durduramadığın bir kan akar kendini ufacık kanamada yıpratma dedi özellikle. Ben gece yarısı yatağın her yeri ve bacaklarım komple kan olmuş halde uyandım hastaneye gittiğimde keselerde hiçbir sorun yoktu. Anladığım kadarıyla ne olursa olsun sağlıkla tutunan bebek kolay kolay düşmüyor için ferah olsun diye böyle anlatmak istedim uzun uzun
Umarım ama ultrasonla bakmayislari kafama takildiİyi olmuş canım yatman şimdi durdurulur kanama bebekte iyidir kötü düşünmeyelim
Hayir hayir oyle düşünmeyin, burada cok kişinin kanamasi oldu, çok şükür bisey olmadi sizin de olmaz Allahin izniyle, kötü düşünmeyinSöyledim şimdi de pıhtı şeklinde peceteye geldi galiba düşüyor hastaneye geldim
Bakmıcaklarmı hiç. Bir sorsan kadın doğum yoksa hasyanede şuan ondanmı acabaUmarım ama ultrasonla bakmayislari kafama takildi
Seviniyodum hep kanamam olmadı ilaçlarımı da yavaş yavaş kesecekler diye birden böyle oldu şimdi kan yok kahverengi akıntı devam ediyor ama ultrasonla haftasonu olduğu için bakmadılar o yüzden bebeğimi merak ediyorumHayir hayir oyle düşünmeyin, burada cok kişinin kanamasi oldu, çok şükür bisey olmadi sizin de olmaz Allahin izniyle, kötü düşünmeyin
Yarın bakacaklarmis bugün haftasonu olduğu için kapaliymis sabah bakacaklar umarım benimledir çünkü varlığına çok alıştıkBakmıcaklarmı hiç. Bir sorsan kadın doğum yoksa hasyanede şuan ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?