Oy maşallah büyümüşler iyicee10 haftalık olduk teyzesisalı günü göreceğim inşallah ikizler ne yapıyor büyümüşlerdir Ya mesela bu fitil idrar testi verirken sıkıntı geçen gün verdim sabah zaten koyu renk oluyor birde geceden yaptığım fitil aktı mı içine ayy milletin verdiğini gördüm birde benimkilere baktım rezalet zaten sonuçtada çok bulanık çıkmış şaşırmadım bu gece yapmayacağım yarın idrar vericem temiz olsun
Hmm şey yok aramıyorum daBelirti aramıyoruz dimiiiii
Yok yooook, havalar soğudu tüm ülke genelindeHmm şey yok aramıyorum dadikkatimi çekti öyle
Doğru diyorsun burunlarımıza sahip çıkalım en iyisiYok yooook, havalar soğudu tüm ülke genelinde
TabiiiiiDoğru diyorsun burunlarımıza sahip çıkalım en iyisi
Sanada nasip olsun inşallahhOy maşallah büyümüşler iyicee
Ahahaha ya ama sonuçta fitil kullandığını anlarlar bence aksatma canım dozuu
Bende öyle yapıyorum canım aklıma geldikce elim karnımda esmalar dualar okuyorum. Tek isteğim rabbim sağlıklıca nasip etsin. Bu ayın 22side eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olur inşallahSanada nasip olsun inşallahhCanım ben çok esma çekmiştim birde ayetel kürsi dualar çok okumuştum elimi karnıma koyup, rabbim çok şükür nasip etti sende et hep oku
Ayy inşallahhh çok güzel olurBende öyle yapıyorum canım aklıma geldikce elim karnımda esmalar dualar okuyorum. Tek isteğim rabbim sağlıklıca nasip etsin. Bu ayın 22side eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olur inşallah
İnşallah canım yarın bakalım az kaldıAyy inşallahhh çok güzel olur
Çok şükür canım benim maşşaallah heo böyle güzel gitsin kıpır kıpır olur artık oMrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolundaama kanama alanı varmış hâlâ bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem
Canım maşallahMrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolundaama kanama alanı varmış hâlâ bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem
İnşallah kuzum ya hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz artıkÇok şükür canım benim maşşaallah heo böyle güzel gitsin kıpır kıpır olur artık o
Sağol canım benimCanım maşallahmerak etme hiç kanama alanı gider ama dinlen hem kabız olma
Nasıl gördünüz hareket ettigini yaaa =( ben ultrason görüntüsünden hicbirsey anlamıyorum, benim için gri, bulanik birseyMrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolundaama kanama alanı varmış hâlâ bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem
Kuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaaNasıl gördünüz hareket ettigini yaaa =( ben ultrason görüntüsünden hicbirsey anlamıyorum, benim için gri, bulanik birseymaşallah, inşallah hep güzel gider hersey, ben de gelecek çarşamba nipt test verecegim, ondan sonraki hafta da ikili tarama, nipt testte cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum
Vallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyorduKuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaabide ac karna gitmiştim baya hareketliydi ultrason kağıdı benimde çok net değil aynen nipt te cinsiyet belli oluyor canım
Bir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=Kuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaabide ac karna gitmiştim baya hareketliydi ultrason kağıdı benimde çok net değil aynen nipt te cinsiyet belli oluyor canım
Artık başlar kuzum yavaş yavaş hareketlerVallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyordu
Ya kuzum çıktı alt karnım yuvarlak oldu yani önceden de göbeğim vardi ama bu bebek göbeğine dönüştü sankiBir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?