2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Oy maşallah büyümüşler iyicee
Ahahaha ya ama sonuçta fitil kullandığını anlarlar bence aksatma canım dozuu

Oy maşallah büyümüşler iyicee
Ahahaha ya ama sonuçta fitil kullandığını anlarlar bence aksatma canım dozuu
Sanada nasip olsun inşallahh Canım ben çok esma çekmiştim birde ayetel kürsi dualar çok okumuştum elimi karnıma koyup, rabbim çok şükür nasip etti sende et hep oku

Sanada nasip olsun inşallahh Canım ben çok esma çekmiştim birde ayetel kürsi dualar çok okumuştum elimi karnıma koyup, rabbim çok şükür nasip etti sende et hep oku
Bende öyle yapıyorum canım aklıma geldikce elim karnımda esmalar dualar okuyorum. Tek isteğim rabbim sağlıklıca nasip etsin. Bu ayın 22side eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olur inşallah

Mrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolunda ama kanama alanı varmış hâlâ bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem

Çok şükür canım benim maşşaallah heo böyle güzel gitsin kıpır kıpır olur artık o

Canım maşallah merak etme hiç kanama alanı gider ama dinlen hem kabız olma

Nasıl gördünüz hareket ettigini yaaa =( ben ultrason görüntüsünden hicbirsey anlamıyorum, benim için gri, bulanik birsey maşallah, inşallah hep güzel gider hersey, ben de gelecek çarşamba nipt test verecegim, ondan sonraki hafta da ikili tarama, nipt testte cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum

Kuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaa bide ac karna gitmiştim baya hareketliydi ultrason kağıdı benimde çok net değil aynen nipt te cinsiyet belli oluyor canım

Vallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyordu

Bir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=

Vallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyordu
Artık başlar kuzum yavaş yavaş hareketlersonraki kontrol de görürsün sende inşallah hatta doktoruna söyle hareketini görebilir miyiz diye ekstra dan bakar belki

Bir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=
Ya kuzum çıktı alt karnım yuvarlak oldu yani önceden de göbeğim vardi ama bu bebek göbeğine dönüştü sanki bide hiç kilo almadım ben zaten kilolu hamile kaldım 79-80 arası hâlâ öyleyim çok şükür

Eklentiler

• IMG_20230203_142524.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…