Ben de cok zayif değilim 69kilo ile hamile oldugumu öğrendim hala 69um, ama insan normalde duzgun görünmek icin karnini ceker ya yururken falan, ya artik cekemedigim icin kaslarim mi saldı yoksa yavas yavaş cikmaya basladi da ondan mi bilemiyorum, hafiften bir karnim çıktı. Almamaya çalışıyorum, şu 12.haftayi kazasiz belasiz bir bitirelim yoga.ya geri dönmeyi düşünüyorum yada hamile pilatesine baslamayi düşünüyorum, zaten kilolu başladım,bitirirken cok almış olmayayim bariYa kuzum çıktı alt karnım yuvarlak oldu yani önceden de göbeğim vardi ama bu bebek göbeğine dönüştü sankibide hiç kilo almadım ben zaten kilolu hamile kaldım 79-80 arası hâlâ öyleyim çok şükür
Aynen kuzum ya şu riskli dönem bitsin de artıkBen de cok zayif değilim 69kilo ile hamile oldugumu öğrendim hala 69um, ama insan normalde duzgun görünmek icin karnini ceker ya yururken falan, ya artik cekemedigim icin kaslarim mi saldı yoksa yavas yavaş cikmaya basladi da ondan mi bilemiyorum, hafiften bir karnim çıktı. Almamaya çalışıyorum, şu 12.haftayi kazasiz belasiz bir bitirelim yoga.ya geri dönmeyi düşünüyorum yada hamile pilatesine baslamayi düşünüyorum, zaten kilolu başladım,bitirirken cok almış olmayayim bari
Canım merhaba en son pazartesi günü iyilerdi :) sonraki randevum haftaya cuma nasıl zaman geçecek bilmiyorum. Çok uyumak dışında iyiyim kahvaltıdan sonra mutlaka yine uyuyorum ve anca bu saatte uyanıyorum. Oğretmenim okulun başlıyor oluşu beni korkutuyor :)) sen de iyisindir umarım son kanamandan sonra
İyi iyi kuzum çok şükürCanım merhaba en son pazartesi günü iyilerdi :) sonraki randevum haftaya cuma nasıl zaman geçecek bilmiyorum. Çok uyumak dışında iyiyim kahvaltıdan sonra mutlaka yine uyuyorum ve anca bu saatte uyanıyorum. Oğretmenim okulun başlıyor oluşu beni korkutuyor :)) sen de iyisindir umarım son kanamandan sonra
Artık yavaş yavaş dönebilecek miyiz iş hayatına bilmiyorum:) benim arkadaşım hamileliğini öğrendiğinden beri işine gidiyor akşamları spor salonuna gidiyor şaka gibi hiç oturmak durmak bilmiyor ben yatakla bütünleştim artık yeter diyorum bazen :)İyi iyi kuzum çok şükürbende bugün kontrol den geldim bebiş iyi hareket etmeye başlamış kıpır kıpırdi kanama alanı varmış ama hâlâ o yüzden ilaçlar devam ediyor dikkat etmem gerekiyor bende sağlık personeliyim de transfer den beri sürekli rapor alıyorum düşük riskim var diye doktorlar çalışma diyor benimde bu aralar ne kadar uyusam yetmiyor sanki
Valla aynen kuzum yaArtık yavaş yavaş dönebilecek miyiz iş hayatına bilmiyorum:) benim arkadaşım hamileliğini öğrendiğinden beri işine gidiyor akşamları spor salonuna gidiyor şaka gibi hiç oturmak durmak bilmiyor ben yatakla bütünleştim artık yeter diyorum bazen :)
Oy maşallahYa kuzum çıktı alt karnım yuvarlak oldu yani önceden de göbeğim vardi ama bu bebek göbeğine dönüştü sankibide hiç kilo almadım ben zaten kilolu hamile kaldım 79-80 arası hâlâ öyleyim çok şükür
Kusmalar başlarsa verirsinOy maşallahbende 82 83üm şu ara. Ben nolcam acaba nasip olursa ya keşke 3 5 kilo verebilsem
Canım seninde ikiz miydi? Benimde alt karnım bu hafta daha belirgin şişmiş göbekte çıktı belki ikiz olduğu için böyle çıktı diyorum ya çokta hoşuma gidiyor ama görünceİyi iyi kuzum çok şükürbende bugün kontrol den geldim bebiş iyi hareket etmeye başlamış kıpır kıpırdi kanama alanı varmış ama hâlâ o yüzden ilaçlar devam ediyor dikkat etmem gerekiyor bende sağlık personeliyim de transfer den beri sürekli rapor alıyorum düşük riskim var diye doktorlar çalışma diyor benimde bu aralar ne kadar uyusam yetmiyor sanki
Eğer öyle gecirdiysen vermişsindir bile canımKusmalar başlarsa verirsinya şaka yapıyorum inşallah bulantı dönemin olmaz rahat geçirirsin ben onu yaşadım ya Allahım hiçbir hamileye yaşatma diyorum gerçekten zormuş. Çok şükür yeni yeni düzeliyorum bende 70dim pazar günü bakacağım kaç olmuşum artık 3.aya girmeye bir şey kalmadı kilo almadıysam iyi en azından
Canımsın inşallahSağol canım benimaynen ya kuru kayısı felan tüketiyorum sürekli doktorda kabız olma dedi senden de güzel haberler bekliyorum
Stres yapmayin, bebiş yerleşiyordur o da öyle ağrı yaparEğer öyle gecirdiysen vermişsindir bile canım
Benim bir iki saattir adet ağrısı gibi ağrım var normal dimi bu
Kahverengi lekelenmem geldi şimdi fitil artığıyla birlikte. İnşallah tekrarı gelmezStres yapmayin, bebiş yerleşiyordur o da öyle ağrı yapar
Yok kuzum benim tek bebişCanım seninde ikiz miydi? Benimde alt karnım bu hafta daha belirgin şişmiş göbekte çıktı belki ikiz olduğu için böyle çıktı diyorum ya çokta hoşuma gidiyor ama görünceBu hafta 10+4üm sen benden önce transfer olmuştun bir kaç gün vardı aramızda sanırım
Kahverengi lekelenme kötü birsey degil benim de bu zamanlar gelmişti yine de hemen merkezine danış, ben korkup aramıştım benden coraspini kesmislerdi, ama siz ne kullanıyorsunuz bilmiyorum o yuzden sorun benceKahverengi lekelenmem geldi şimdi fitil artığıyla birlikte. İnşallah tekrarı gelmez
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah dualarım seninle
Ben dedim, vallahi ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?