2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Her şeyden tedirgin oluyorum artık ya tüp olunca ekstra bi endişe yükleniyo sanırım bunu aşmamız lazım
İlk çocukta çok sıkıntıda olmuyomuş sanırım 2.de olmasın sorun diye iğne yapılıyomuş
Şu hamileliği sağ salim su gibi tamamlasak inş ya
Canım korkma benim erkek kardeşim ve eşinde var uyuşmazlık bı aşısı var onun onu oluyorsun vve sıkıntı olmuyor şu an 2.nciye hamile hatta gelinimiz

İnan bende anlamadım yani gebe kalmadan önce bir çözümü yok muydu bilemiyorum benim dr detaylı bir uyuşmazlık testi istedi pozitif gelince. Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek. İnşallah negatif gelir senin

Kaç haftalıksın şuan canım az kalmıştır artık sabret biraz daha herşey bebeklerimiz için
10 haftalık olduk teyzesi salı günü göreceğim inşallah ikizler ne yapıyor büyümüşlerdir Ya mesela bu fitil idrar testi verirken sıkıntı geçen gün verdim sabah zaten koyu renk oluyor birde geceden yaptığım fitil aktı mı içine ayy milletin verdiğini gördüm birde benimkilere baktım rezalet zaten sonuçtada çok bulanık çıkmış şaşırmadım bu gece yapmayacağım yarın idrar vericem temiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…