Canım korkma benim erkek kardeşim ve eşinde var uyuşmazlık bı aşısı var onun onu oluyorsun vve sıkıntı olmuyor şu an 2.nciye hamile hatta gelinimiz
Evett ama 7. Güne niyetlendim test için
Ayyyy 2 gün daha bekleyecegim akfhjskalEvett ama 7. Güne niyetlendim test için
BendeeeAyyyy 2 gün daha bekleyecegim akfhjskal
Testleriniz geldi mi peki siparis etmistiniz?Bendeeeama kesin o zaman diyorlar ya canım ondan
Evet geldi dün sabrediyorumTestleriniz geldi mi peki siparis etmistiniz?
1Buçuk gün kaldi hepimiz sabredecegizEvet geldi dün sabrediyorum
İnşallah hayırlı sonuç alırım dualarınızı eksik etmeyin lütfen1Buçuk gün kaldi hepimiz sabredecegiz
Dualarimdasiniz merak etmeyinİnşallah hayırlı sonuç alırım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bende senin yapmanı bekliyorum belki galeyana gelirimEvet geldi dün sabrediyorum
Cumartesi sabaj yapalım kızlar çıkmabilir falan diyince. hem senin 3. Gün embriyosuymuş bence bekleyelimBende senin yapmanı bekliyorum belki galeyana gelirim
Benimde 8. Gün oluyor hem cumartesi deneyelim bence deCumartesi sabaj yapalım kızlar çıkmabilir falan diyince. hem senin 3. Gün embriyosuymuş bence bekleyelim
Bence de.Benimde 8. Gün oluyor hem cumartesi deneyelim bence de
Bence senle ben belirti aramaktan değişik şeylerde buluyor olabilirz kalkıyorum ağzım çöl gibi eşim şu getirmekten yoruldum diyorBence de.
Kızlar bu bir belirtimi herkesin ayakları üşüyor benim burnum üşüyor. Burnum hep buz gibi
Ahahaha kafayı yicez az kaldıBence senle ben belirti aramaktan değişik şeylerde buluyor olabilirz kalkıyorum ağzım çöl gibi eşim şu getirmekten yoruldum diyor
İnan bende anlamadım yani gebe kalmadan önce bir çözümü yok muydu bilemiyorum benim dr detaylı bir uyuşmazlık testi istedi pozitif gelince. Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek. İnşallah negatif gelir seninBenimde kan uyuşmazlığı durumu var test yaptırmamı istedi doktor bugün kan verdim bakalım
Pozitif olması durumu ne gibi bir sorun yaratıyoki ya pozitifse sıkı takip grekir diyo internette fln madem öyle transferden evel yapsalardı bu testleri hiçbişey anlamadım gerçekten
İnşallah kuzum yaO artık kirli kandır onu atıyor inşallah komple kapanmıştır merak etme
10 haftalık olduk teyzesiKaç haftalıksın şuan canım az kalmıştır artık sabret biraz daha herşey bebeklerimiz için
Belirti aramıyoruz dimiiiiiBence de.
Kızlar bu bir belirtimi herkesin ayakları üşüyor benim burnum üşüyor. Burnum hep buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?