• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

10 haftalık olduk teyzesi🥰 salı günü göreceğim inşallah ikizler ne yapıyor büyümüşlerdir 🤭 Ya mesela bu fitil idrar testi verirken sıkıntı geçen gün verdim sabah zaten koyu renk oluyor birde geceden yaptığım fitil aktı mı içine ayy milletin verdiğini gördüm birde benimkilere baktım rezalet🤣 zaten sonuçtada çok bulanık çıkmış şaşırmadım bu gece yapmayacağım yarın idrar vericem temiz olsun🤣
Oy maşallah büyümüşler iyicee😍🧿🧿
Ahahaha ya ama sonuçta fitil kullandığını anlarlar bence aksatma canım dozuu😬

Oy maşallah büyümüşler iyicee😍🧿🧿
Ahahaha ya ama sonuçta fitil kullandığını anlarlar bence aksatma canım dozuu😬
Sanada nasip olsun inşallahh🙏🏻🥰 Canım ben çok esma çekmiştim birde ayetel kürsi dualar çok okumuştum elimi karnıma koyup, rabbim çok şükür nasip etti sende et hep oku🙏🏻

Sanada nasip olsun inşallahh🙏🏻🥰 Canım ben çok esma çekmiştim birde ayetel kürsi dualar çok okumuştum elimi karnıma koyup, rabbim çok şükür nasip etti sende et hep oku🙏🏻
Bende öyle yapıyorum canım aklıma geldikce elim karnımda esmalar dualar okuyorum. Tek isteğim rabbim sağlıklıca nasip etsin. Bu ayın 22side eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olur inşallah 🥰🥰

Mrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolunda 😇ama kanama alanı varmış hâlâ 😕 bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem 😇

Mrh kızlar doktor dan çıktım çok şükür herşey yolunda 😇ama kanama alanı varmış hâlâ 😕 bebeğimi ilk defa hareket ederken gördüm çok güzel bir duygu Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰 11+0 iz cinsiyet için 16.hafta dedi ikili test için de 10 gün sonra gidecem 😇
Çok şükür canım benim maşşaallah heo böyle güzel gitsin kıpır kıpır olur artık o 🥰🥰

Canım maşallah 🥰🧿 merak etme hiç kanama alanı gider ama dinlen hem kabız olma 🥰🥰

Nasıl gördünüz hareket ettigini yaaa =( ben ultrason görüntüsünden hicbirsey anlamıyorum, benim için gri, bulanik birsey 🤣🤣 maşallah, inşallah hep güzel gider hersey, ben de gelecek çarşamba nipt test verecegim, ondan sonraki hafta da ikili tarama, nipt testte cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum 🙏🥰

Nasıl gördünüz hareket ettigini yaaa =( ben ultrason görüntüsünden hicbirsey anlamıyorum, benim için gri, bulanik birsey 🤣🤣 maşallah, inşallah hep güzel gider hersey, ben de gelecek çarşamba nipt test verecegim, ondan sonraki hafta da ikili tarama, nipt testte cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum 🙏🥰
Kuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaa 😂 bide ac karna gitmiştim baya hareketliydi ultrason kağıdı benimde çok net değil 😇 aynen nipt te cinsiyet belli oluyor canım

Kuzum doktor muayene ederken gösterdi büyük ekranda baya elini ayağını ittirip kaldırıyordu kesenin içinde poposunu kaldırıp indirdi sipa yaa 😂 bide ac karna gitmiştim baya hareketliydi ultrason kağıdı benimde çok net değil 😇 aynen nipt te cinsiyet belli oluyor canım
Vallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyordu 🤣

Bir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=

Vallahi benimki benim gibi üşengeç herhalde, keyifler yerinde yatıyordu 🤣
Artık başlar kuzum yavaş yavaş hareketler😇sonraki kontrol de görürsün sende inşallah hatta doktoruna söyle hareketini görebilir miyiz diye ekstra dan bakar belki 😇💙

Bir de şey soracağım, karniniz cikmaya basladi mi? Bana en yakin hafta sizinki diye size sorayim dedim (=
Ya kuzum çıktı alt karnım yuvarlak oldu yani önceden de göbeğim vardi ama bu bebek göbeğine dönüştü sanki 😂bide hiç kilo almadım ben zaten kilolu hamile kaldım 79-80 arası hâlâ öyleyim çok şükür 🤲

Eklentiler

• IMG_20230203_142524.jpg
    IMG_20230203_142524.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 74
Back