• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Gelecek hafta nipt test (genetik test) verecegim 8 güne çıkıyormuş sonuçlar, galiba o testte cinsiyet de söyleniyor 🥰 ben her türlü razıyım, bu kadar uğraşmışım, şu olsun bu olsun dersem Allahin gücüne gider
Kesinlikle öyle rabbim sağlıklısını hayırlı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş ne farkeder 🥰

Ay yok kan testi benim için daha stresli bir süreç ve nefret ediyorum önceki gebeliklerimden fobim var sürekli kan verdiğim için. Öncelik idrar testi yapıcam. Kanıda doktorum 12. Gün istedi daha erkende vermem hiç kan çünkü gerçekten hiç sevmiyorum o kan verip sonra sonucu beklemek varya benim için ömürden ömür alıyor
Haklısınız o zaman 5 gün idrar vermeyin bekleyin 2,3 gün daha yani sekizinci günü falan

Evet hanımlar burada birbirimize referans oluyoruz diye yazmak istedim, doktordan çıktım simdi cok şükür evladimin, günü, yeri, suyu herseyi normalmiş.
Estrofemi gunde 4 tane içiyordum, bırak dedi doktorum.
Progestan fitili gunde 6 tane kullaniyordum, 2 hafta daha devam dedi.
Proluton depot haftada 2 kere idi, haftada 1e düşürdü.
Oksapari pihtilasmam cikinca gün aşırı yap demişti, rahatsiz oluyorum deyince geri 3gunde 1 yap o zaman dedi.
Folik asite daha devam dedi.
Catlak kremi icin de 2 hafta sonra başla dedi.
Bende haberler bu kadar 🥰
Maşallah canım çok iyi çok sevindim 😍😍😍🧿🧿🧿

Kızlar lutinus kullananlar cubuklamı kullanıyorsunuz hep. Cubuğun temizliğini nasıl uapıyorsunuz ?

Kızlar lutinus kullananlar cubuklamı kullanıyorsunuz hep. Cubuğun temizliğini nasıl uapıyorsunuz ?
Evet canım kağıdında da yazıyor ılık su ile yıkayın diye, bende banyoda kağıt havlumu hazır ediyorum çubuk bir yere temas etmesin diye musluk altında yıkıyorum kuruluyorum ağız kısmını peçeteye vuruyorum suyu aksın diye ellerimi sabunlayıp fitili ateşliyorum 🤭

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan hatta test yapıp pozitif gören var mı? Benim dr bazı testler istedi yaptırdım ve bu uyuşmazlık testini de istedi pozitif geldi. Negatif gelmesi gerekiyor demişti kontrol zamanı. Şimdi detaylısını istedi. Korkmalı mıyım bilgisi olan var mı? 😔 Hamile kalmakla bitmiyor yaa valla hep bir endişe stres🙄

Evet canım kağıdında da yazıyor ılık su ile yıkayın diye, bende banyoda kağıt havlumu hazır ediyorum çubuk bir yere temas etmesin diye musluk altında yıkıyorum kuruluyorum ağız kısmını peçeteye vuruyorum suyu aksın diye ellerimi sabunlayıp fitili ateşliyorum 🤭
Bende her kullanımdan sonra ılık suyla yıkıyorum ama yinede hep aynı olunca endişe ettim 2 gündür parmakla yaptım ama bu akşam parmakla yapmakta acıttı sanki. Yarın tekrar cubuğa döncem. Bişey olmazdır heralde 😬

Bende her kullanımdan sonra ılık suyla yıkıyorum ama yinede hep aynı olunca endişe ettim 2 gündür parmakla yaptım ama bu akşam parmakla yapmakta acıttı sanki. Yarın tekrar cubuğa döncem. Bişey olmazdır heralde 😬
Ben transferden sonra hep kullandım o yüzden alırken iki kutu falan alıyordum her yeni kutuda yeni aparatı kullandım ama yıkayınca güzelce bir şey olmaz. İlacı takıp kağıt peçeteyle yatağıma uzanıyorum kullanınca siliyorum peçeteye sarıyorum yinede başka yere temas etmesin diye. Elinle zor olur progestan gibi kaygan değil geniş birde🤭 ay ne yalan söyliyim ben sevmiyorum o fitili yaa artık dr bırak desinde bırakayım diyorum

Ben transferden sonra hep kullandım o yüzden alırken iki kutu falan alıyordum her yeni kutuda yeni aparatı kullandım ama yıkayınca güzelce bir şey olmaz. İlacı takıp kağıt peçeteyle yatağıma uzanıyorum kullanınca siliyorum peçeteye sarıyorum yinede başka yere temas etmesin diye. Elinle zor olur progestan gibi kaygan değil geniş birde🤭 ay ne yalan söyliyim ben sevmiyorum o fitili yaa artık dr bırak desinde bırakayım diyorum
Kesinlikle bende sevmiyorum uygulaması bir dert sürekli heri gelmesi ayrı dert😬
Bende aynı o şekilde yapıyorum. Tamam öyle devam ediyim hiç el bulaştırmıyım zor oldu cünkü hercekten

Kesinlikle bende sevmiyorum uygulaması bir dert sürekli heri gelmesi ayrı dert😬
Bende aynı o şekilde yapıyorum. Tamam öyle devam ediyim hiç el bulaştırmıyım zor oldu cünkü hercekten
Ya valla ilk zamanlar üç kereydi şimdi iki kere yapıyorum gözümde büyüyor artık ilaçlar fitiller iğneler. Hele fitilin sayısını düşürdüm iyide yapmadım belki ama Allah biliyor ya o ilaçtan bunaldım 🙄

Ya valla ilk zamanlar üç kereydi şimdi iki kere yapıyorum gözümde büyüyor artık ilaçlar fitiller iğneler. Hele fitilin sayısını düşürdüm iyide yapmadım belki ama Allah biliyor ya o ilaçtan bunaldım 🙄
Kaç haftalıksın şuan canım az kalmıştır artık sabret biraz daha herşey bebeklerimiz için 🙏🏼

Benimde kan uyuşmazlığı durumu var test yaptırmamı istedi doktor bugün kan verdim bakalım
Pozitif olması durumu ne gibi bir sorun yaratıyoki ya pozitifse sıkı takip grekir diyo internette fln madem öyle transferden evel yapsalardı bu testleri hiçbişey anlamadım gerçekten
Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan hatta test yapıp pozitif gören var mı? Benim dr bazı testler istedi yaptırdım ve bu uyuşmazlık testini de istedi pozitif geldi. Negatif gelmesi gerekiyor demişti kontrol zamanı. Şimdi detaylısını istedi. Korkmalı mıyım bilgisi olan var mı? 😔 Hamile kalmakla bitmiyor yaa valla hep bir endişe stres🙄

Merhaba arkadaşlar,
"Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlar"
adlı konum var oradan yorum yazarak ve sorularıma cevap vererek bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen süreçle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰

Benimde kan uyuşmazlığı durumu var test yaptırmamı istedi doktor bugün kan verdim bakalım
Pozitif olması durumu ne gibi bir sorun yaratıyoki ya pozitifse sıkı takip grekir diyo internette fln madem öyle transferden evel yapsalardı bu testleri hiçbişey anlamadım gerçekten
Canım korkma benim erkek kardeşim ve eşinde var uyuşmazlık bı aşısı var onun onu oluyorsun vve sıkıntı olmuyor şu an 2.nciye hamile hatta gelinimiz

Back