- 29 Nisan 2021
- 4.936
- 7.512
- 108
Allah'ın izniyle göreceksin inşallahAy canım şuan bana umut oldu bakalım bende görebilcekmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ın izniyle göreceksin inşallahAy canım şuan bana umut oldu bakalım bende görebilcekmiyim
İdrar testi yapmayın 5 gün kesinlikle çıkmaz , çok az insanda pozitif yada sılık çıkar , yani boşuna moralinizi bozmuş olursunuz , bence bekleyin direk kan testi verinTabiki vericem Elimde test yok sipAriş verdim gelsin yaparım
O artık kirli kandır onu atıyor inşallah komple kapanmıştır merak etmeSağol canım daha iyiyim kesildi kanama sadece arada ufak ufak lekeler geliyor rengi baya vişne ye döndü kırmızıdan umarım iyi biseydir bu yarın kontrole gidecem zaten
canım nasıl oldun? tekrar dr a kontrole gittin mi ?İnşallah canım
Pazartesi gidicem dr , bendede aynı bazen kahve rengi lekeler geliyor yani sürekli geliyor az ama geliyor inşallah kanama alanı kapanmıştırSen nasılsın ne durumdasın kontrole ne zaman gideceksin
Ay yok kan testi benim için daha stresli bir süreç ve nefret ediyorum önceki gebeliklerimden fobim var sürekli kan verdiğim için. Öncelik idrar testi yapıcam. Kanıda doktorum 12. Gün istedi daha erkende vermem hiç kan çünkü gerçekten hiç sevmiyorum o kan verip sonra sonucu beklemek varya benim için ömürden ömür alıyorİdrar testi yapmayın 5 gün kesinlikle çıkmaz , çok az insanda pozitif yada sılık çıkar , yani boşuna moralinizi bozmuş olursunuz , bence bekleyin direk kan testi verin
ben 27. gün duydum.ama vajinal duyuldu(5. gün embriyosu)Merhaba arkadaşlar, kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz. Ben 3 ocakta transfer oldum 2 şubatta duyulur mu acaba.
Hadi inşallah olacak canım Benimde transfer sonrası ikinci gün komple belim dehşet ağrıyordu kan şekerim düşmüştü ay noluyor diyene kadar resmen bayıldım sabahın köründe yaa eşim diyor zaten tuttuysa o andı diye benim çift emb. Biliyorsun hiç belirti falan olmuyor diye transfer dahil 6.günü sabah kaset test yaptım çokkkk silik çıktı muhtemelen ikiz olduğu için erken öğrendim. Sen yinede 7.günü falan yap çıkmazsa 8 9 10 dene benimkiler bile 9.gün silikti yine o yüzden diyorum ama nedense senin adına pozitif düşünüyorummm inşallahhhAy yok kan testi benim için daha stresli bir süreç ve nefret ediyorum önceki gebeliklerimden fobim var sürekli kan verdiğim için. Öncelik idrar testi yapıcam. Kanıda doktorum 12. Gün istedi daha erkende vermem hiç kan çünkü gerçekten hiç sevmiyorum o kan verip sonra sonucu beklemek varya benim için ömürden ömür alıyor
Benimde ağrılarım çok oluyor bu gğn biraz daha hafif ama iş yapınca sanki belimin biryeri oyuluypr.Hadi inşallah olacak canım Benimde transfer sonrası ikinci gün komple belim dehşet ağrıyordu kan şekerim düşmüştü ay noluyor diyene kadar resmen bayıldım sabahın köründe yaa eşim diyor zaten tuttuysa o andı diye benim çift emb. Biliyorsun hiç belirti falan olmuyor diye transfer dahil 6.günü sabah kaset test yaptım çokkkk silik çıktı muhtemelen ikiz olduğu için erken öğrendim. Sen yinede 7.günü falan yap çıkmazsa 8 9 10 dene benimkiler bile 9.gün silikti yine o yüzden diyorum ama nedense senin adına pozitif düşünüyorummm inşallahhh
Oh çok şükür ilaçlardan kurtulma evresine gelmişiz yaa çok mutlu oldum senin adına bebişin içinde kaç haftalık oldunuzEvet hanımlar burada birbirimize referans oluyoruz diye yazmak istedim, doktordan çıktım simdi cok şükür evladimin, günü, yeri, suyu herseyi normalmiş.
Estrofemi gunde 4 tane içiyordum, bırak dedi doktorum.
Progestan fitili gunde 6 tane kullaniyordum, 2 hafta daha devam dedi.
Proluton depot haftada 2 kere idi, haftada 1e düşürdü.
Oksapari pihtilasmam cikinca gün aşırı yap demişti, rahatsiz oluyorum deyince geri 3gunde 1 yap o zaman dedi.
Folik asite daha devam dedi.
Catlak kremi icin de 2 hafta sonra başla dedi.
Bende haberler bu kadar
merhaba, ben transferin 26.günü duymuşum 6+2 ydim o zaman karından duyuldu sanırım sizinde duyulur büyük ihtimalle gideceğiniz zamanMerhaba arkadaşlar, kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz. Ben 3 ocakta transfer oldum 2 şubatta duyulur mu acaba.
maşallah çok güzel hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah, şu an kaç haftalıksınızEvet hanımlar burada birbirimize referans oluyoruz diye yazmak istedim, doktordan çıktım simdi cok şükür evladimin, günü, yeri, suyu herseyi normalmiş.
Estrofemi gunde 4 tane içiyordum, bırak dedi doktorum.
Progestan fitili gunde 6 tane kullaniyordum, 2 hafta daha devam dedi.
Proluton depot haftada 2 kere idi, haftada 1e düşürdü.
Oksapari pihtilasmam cikinca gün aşırı yap demişti, rahatsiz oluyorum deyince geri 3gunde 1 yap o zaman dedi.
Folik asite daha devam dedi.
Catlak kremi icin de 2 hafta sonra başla dedi.
Bende haberler bu kadar
Programa göre (son regl tarihine gore) 10+3 ama doktor 10+1 dedi, ben ona 10+3 dememistim 10.haftadayiz hocam demistim "saat gibi söylemişsiniz tam 10+1" dedi darısı size inşallaaaahOh çok şükür ilaçlardan kurtulma evresine gelmişiz yaa çok mutlu oldum senin adına bebişin içinde kaç haftalık oldunuz
Amiiiin hepimizinki inşallah 10+1 dedi doktor, son regl tarihine göre 10+3maşallah çok güzel hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah, şu an kaç haftalıksınız
Maşallah canım benim 2 hafta sonra cinsiyet konuşmaya başlarız artıkPrograma göre (son regl tarihine gore) 10+3 ama doktor 10+1 dedi, ben ona 10+3 dememistim 10.haftadayiz hocam demistim "saat gibi söylemişsiniz tam 10+1" dedi darısı size inşallaaaah
sizde 10.haftada bırakılmış demekki , benim estrofeme 12.haftaya kadar devam denilmişti iple çekiyorum ilaçsız sağlıkla ilerleyeceği günleri inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla ilerlerAmiiiin hepimizinki inşallah 10+1 dedi doktor, son regl tarihine göre 10+3
Gelecek hafta nipt test (genetik test) verecegim 8 güne çıkıyormuş sonuçlar, galiba o testte cinsiyet de söyleniyor ben her türlü razıyım, bu kadar uğraşmışım, şu olsun bu olsun dersem Allahin gücüne giderMaşallah canım benim 2 hafta sonra cinsiyet konuşmaya başlarız artık
Amiiiin inşallah vallahi bugun doktorum da dedi her doktorun tarzi farkli, internete yazdigimda estrofemi kalp atışında biraktiran doktor da var, 12 hafta biraktiran da var dediginiz gibi (=sizde 10.haftada bırakılmış demekki , benim estrofeme 12.haftaya kadar devam denilmişti iple çekiyorum ilaçsız sağlıkla ilerleyeceği günleri inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla ilerler