• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İdrar testi yapmayın 5 gün kesinlikle çıkmaz , çok az insanda pozitif yada sılık çıkar , yani boşuna moralinizi bozmuş olursunuz , bence bekleyin direk kan testi verin
Ay yok kan testi benim için daha stresli bir süreç ve nefret ediyorum önceki gebeliklerimden fobim var sürekli kan verdiğim için. Öncelik idrar testi yapıcam. Kanıda doktorum 12. Gün istedi daha erkende vermem hiç kan çünkü gerçekten hiç sevmiyorum o kan verip sonra sonucu beklemek varya benim için ömürden ömür alıyor

Ay yok kan testi benim için daha stresli bir süreç ve nefret ediyorum önceki gebeliklerimden fobim var sürekli kan verdiğim için. Öncelik idrar testi yapıcam. Kanıda doktorum 12. Gün istedi daha erkende vermem hiç kan çünkü gerçekten hiç sevmiyorum o kan verip sonra sonucu beklemek varya benim için ömürden ömür alıyor
Hadi inşallah olacak canım🥰🙏🏻 Benimde transfer sonrası ikinci gün komple belim dehşet ağrıyordu kan şekerim düşmüştü ay noluyor diyene kadar resmen bayıldım sabahın köründe yaa eşim diyor zaten tuttuysa o andı diye 😀 benim çift emb. Biliyorsun hiç belirti falan olmuyor diye transfer dahil 6.günü sabah kaset test yaptım çokkkk silik çıktı muhtemelen ikiz olduğu için erken öğrendim. Sen yinede 7.günü falan yap çıkmazsa 8 9 10 dene benimkiler bile 9.gün silikti yine o yüzden diyorum ama nedense senin adına pozitif düşünüyorummm inşallahhh🥰🙏🏻🙏🏻

Evet hanımlar burada birbirimize referans oluyoruz diye yazmak istedim, doktordan çıktım simdi cok şükür evladimin, günü, yeri, suyu herseyi normalmiş.
Estrofemi gunde 4 tane içiyordum, bırak dedi doktorum.
Progestan fitili gunde 6 tane kullaniyordum, 2 hafta daha devam dedi.
Proluton depot haftada 2 kere idi, haftada 1e düşürdü.
Oksapari pihtilasmam cikinca gün aşırı yap demişti, rahatsiz oluyorum deyince geri 3gunde 1 yap o zaman dedi.
Folik asite daha devam dedi.
Catlak kremi icin de 2 hafta sonra başla dedi.
Bende haberler bu kadar 🥰

Hadi inşallah olacak canım🥰🙏🏻 Benimde transfer sonrası ikinci gün komple belim dehşet ağrıyordu kan şekerim düşmüştü ay noluyor diyene kadar resmen bayıldım sabahın köründe yaa eşim diyor zaten tuttuysa o andı diye 😀 benim çift emb. Biliyorsun hiç belirti falan olmuyor diye transfer dahil 6.günü sabah kaset test yaptım çokkkk silik çıktı muhtemelen ikiz olduğu için erken öğrendim. Sen yinede 7.günü falan yap çıkmazsa 8 9 10 dene benimkiler bile 9.gün silikti yine o yüzden diyorum ama nedense senin adına pozitif düşünüyorummm inşallahhh🥰🙏🏻🙏🏻
Benimde ağrılarım çok oluyor bu gğn biraz daha hafif ama iş yapınca sanki belimin biryeri oyuluypr.
Bence de 7. Gün kesin test yapmak için en ideali bilmem durabilirmiyim o güne kadar 🥰
Ah çok telekkür ederim benim kendimle ilgili hiç hissiyatım yok dualarınızı istiyırum 🤗🥰😘

Evet hanımlar burada birbirimize referans oluyoruz diye yazmak istedim, doktordan çıktım simdi cok şükür evladimin, günü, yeri, suyu herseyi normalmiş.
Oksapari pihtilasmam cikinca gün aşırı yap demişti, rahatsiz oluyorum deyince geri 3gunde 1 yap o zaman dedi.
Oh çok şükür ilaçlardan kurtulma evresine gelmişiz yaa çok mutlu oldum senin adına bebişin içinde kaç haftalık oldunuz 🧿🥰

Merhaba arkadaşlar, kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz. Ben 3 ocakta transfer oldum 2 şubatta duyulur mu acaba.
merhaba, ben transferin 26.günü duymuşum 6+2 ydim o zaman karından duyuldu 💕 sanırım sizinde duyulur büyük ihtimalle gideceğiniz zaman

maşallah çok güzel 🧿 hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah, şu an kaç haftalıksınız

Oh çok şükür ilaçlardan kurtulma evresine gelmişiz yaa çok mutlu oldum senin adına bebişin içinde kaç haftalık oldunuz 🧿🥰
Programa göre (son regl tarihine gore) 10+3 ama doktor 10+1 dedi, ben ona 10+3 dememistim 10.haftadayiz hocam demistim "saat gibi söylemişsiniz tam 10+1" dedi 🥰 darısı size inşallaaaah 🥰🙏

Programa göre (son regl tarihine gore) 10+3 ama doktor 10+1 dedi, ben ona 10+3 dememistim 10.haftadayiz hocam demistim "saat gibi söylemişsiniz tam 10+1" dedi 🥰 darısı size inşallaaaah 🥰🙏
Maşallah canım benim 2 hafta sonra cinsiyet konuşmaya başlarız artık 🥰🥰

Amiiiin hepimizinki inşallah 🙏 10+1 dedi doktor, son regl tarihine göre 10+3 🥰
sizde 10.haftada bırakılmış demekki , benim estrofeme 12.haftaya kadar devam denilmişti 🥲 iple çekiyorum ilaçsız sağlıkla ilerleyeceği günleri 🙌 inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla ilerler 🙏

Maşallah canım benim 2 hafta sonra cinsiyet konuşmaya başlarız artık 🥰🥰
Gelecek hafta nipt test (genetik test) verecegim 8 güne çıkıyormuş sonuçlar, galiba o testte cinsiyet de söyleniyor 🥰 ben her türlü razıyım, bu kadar uğraşmışım, şu olsun bu olsun dersem Allahin gücüne gider

sizde 10.haftada bırakılmış demekki , benim estrofeme 12.haftaya kadar devam denilmişti 🥲 iple çekiyorum ilaçsız sağlıkla ilerleyeceği günleri 🙌 inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla ilerler 🙏
Amiiiin inşallah 🙏 vallahi bugun doktorum da dedi her doktorun tarzi farkli, internete yazdigimda estrofemi kalp atışında biraktiran doktor da var, 12 hafta biraktiran da var dediginiz gibi (=

Back