o nasıl oluyor ya yüce RabbimBenim bebeğimin kesesi küçüktü bebek büyüyordu kese olması gerekenden küçük kalıyordu her hafta kontrole gidiyorum zaten Çarşamba günü gitmiştim atıyordu kalbi bugün gittiğimde 8+1 de kalmış dedi pazar günü durmuş çok huzursuzdum zaten okuduklarimdan dolayı korkuyordum ama hiç bir belirti vermedi benim başından beri mide bilulatim falanda olmamıştı kalp atışını duymaya gitmiştim yine geçen hafta çok güzel atıyordu duyamadım malesef
o ilaçtan değil bence gebelikten, 3 aydır içtiğim multivitamin son 1 haftadır midemi bulandırıyor ağzımın tadı bozuluyor, yediğimiz her şey dokunuyor aslındaSizde mide bulantısı yapıyor mu
sorma valla ucuz kurtuldumÇok geçmiş olsun , Allah korusun ya ne biçim yere iğne yapmış öyle
Kese bebeği sıkıştırıyor kalbi duruyor sağlıksız gebelik dediler büyük ihtimalleo nasıl oluyor ya yüce Rabbimumarım en kısa zamanda rabbim yerini doldurur
evet ya resmen bebeği sıkıştırmış , peki neden böyle oluyor bir açıklama yaptılar mı bunun çözümü yok muymuş
Amin kuzum İnşallahSize de çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçlara gerek kalmadan vücudumuz bu işi halleder. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın12. Haftaya kadar normal karşılamaya çalışıyorum ama miktar ve şekil çok korkuttu. İnşallah sonunda sıkıntılı günler geçirdik ama değdi diyebiliriz
Genetiğe gönderecekler bende de esimdede bir sorun yoktu normalde neden böyle olduğunu anlamadık ilk ultrasonda doktora çok kızmıştım kese bu büyür diye ama o beni hazırlamış bu güne bilemedim böyle olacağını nasipevet ya resmen bebeği sıkıştırmış , peki neden böyle oluyor bir açıklama yaptılar mı bunun çözümü yok muymuş
aynen nasip elden bişey gelmiyor, vardır bununda bi sebebiGenetiğe gönderecekler bende de esimdede bir sorun yoktu normalde neden böyle olduğunu anlamadık ilk ultrasonda doktora çok kızmıştım kese bu büyür diye ama o beni hazırlamış bu güne bilemedim böyle olacağını nasip
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum dualarım seninleGenetiğe gönderecekler bende de esimdede bir sorun yoktu normalde neden böyle olduğunu anlamadık ilk ultrasonda doktora çok kızmıştım kese bu büyür diye ama o beni hazırlamış bu güne bilemedim böyle olacağını nasip
Allahım sabırlar versin en kısa zamanda daha büyük bi mutluluk yaşarsınız inş
Hay allah çok üzüldüm. Sebebi neymiş. Herhangi bir belirti hissederek mi dr gittinizBenim bebeğimin kalbi durmuş pazar günü yarın alacaklar çok üzgünüm inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz
Yukarıda yazdımHay allah çok üzüldüm. Sebebi neymiş. Herhangi bir belirti hissederek mi dr gittiniz
GördümYukarıda yazdım
Mrb canım geçmiş olsunKızlar merhaba, pazar sabahı 5 gibi bir ıslaklıkla uyandım ve şok oldum yatağın her yeri kandı, çok afedersiniz ama bacaklarım bile komple kan içindeydi kesin düşük yaptım diye hemen gittik ve keseler normal kalp atışları da normaldi. Birkaç kişi daha benim gibi kanama yaşayınca merak ettim doktorum olabilir elbette düşük riski ama atlatacağız diyor sürekli yani nedenini düşünmeden edemiyorum
çok geçmiş olsun çok zor bi durum Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba, pazar sabahı 5 gibi bir ıslaklıkla uyandım ve şok oldum yatağın her yeri kandı, çok afedersiniz ama bacaklarım bile komple kan içindeydi kesin düşük yaptım diye hemen gittik ve keseler normal kalp atışları da normaldi. Birkaç kişi daha benim gibi kanama yaşayınca merak ettim doktorum olabilir elbette düşük riski ama atlatacağız diyor sürekli yani nedenini düşünmeden edemiyorum
bende bugün 8.haftama girdim 5+3 teyken ilk lekelenmem oldu extra bişey yapmadan durdu, tam 1 hafta sonra su gibi koyu kahverengi lekelenme oldu oda aynı gün bitti, bugün de çok çok az gördüm normal akıntının içinde, benim lekelenme durumu böyle, bulantı bu hafta başladı daha doğrusu geçen hafta mide yanması ekşime başladı çok rahatsız ediyor beni ne yesem dokunuyor gibi özellikle akşam artıyor, bi kaç gündür de bulantı başladı ama yine çok fazla değil, ve bugün başım çok feci artıyor demin yemek yedim daha beterim şu anKızlar bugün 6.haftama girdim. Lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. Kasık batmalarım oluyor arada. Henüz bulantılarım başlamadı. Sizlerde ne zaman başlamıştı ve hala lekelenme vs. oluyor mu?
Benim de su gibi ve çok az gelmeye devam ediyor.3 gün ecopirini kesmiştim dün tekrar başladım ondan herhalde. 10 gün sonraya kalp atışı için randevum var aşırı heyecanlıyımbende bugün 8.haftama girdim 5+3 teyken ilk lekelenmem oldu extra bişey yapmadan durdu, tam 1 hafta sonra su gibi koyu kahverengi lekelenme oldu oda aynı gün bitti, bugün de çok çok az gördüm normal akıntının içinde, benim lekelenme durumu böyle, bulantı bu hafta başladı daha doğrusu geçen hafta mide yanması ekşime başladı çok rahatsız ediyor beni ne yesem dokunuyor gibi özellikle akşam artıyor, bi kaç gündür de bulantı başladı ama yine çok fazla değil, ve bugün başım çok feci artıyor demin yemek yedim daha beterim şu ansenin lekelenmelerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?