2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

o nasıl oluyor ya yüce Rabbim umarım en kısa zamanda rabbim yerini doldurur

Amin kuzum İnşallah valla ne yalan soyliyim o kanama dan sonra bebeğime olan umudum arttı Allah büyüktür korusun inşallah bebislerimizi

evet ya resmen bebeği sıkıştırmış , peki neden böyle oluyor bir açıklama yaptılar mı bunun çözümü yok muymuş
Genetiğe gönderecekler bende de esimdede bir sorun yoktu normalde neden böyle olduğunu anlamadık ilk ultrasonda doktora çok kızmıştım kese bu büyür diye ama o beni hazırlamış bu güne bilemedim böyle olacağını nasip

aynen nasip elden bişey gelmiyor, vardır bununda bi sebebi

Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum dualarım seninle

Kızlar merhaba, pazar sabahı 5 gibi bir ıslaklıkla uyandım ve şok oldum yatağın her yeri kandı, çok afedersiniz ama bacaklarım bile komple kan içindeydi kesin düşük yaptım diye hemen gittik ve keseler normal kalp atışları da normaldi. Birkaç kişi daha benim gibi kanama yaşayınca merak ettim doktorum olabilir elbette düşük riski ama atlatacağız diyor sürekli yani nedenini düşünmeden edemiyorum

Mrb canım geçmiş olsun aynısını yaşadım su gibi kırmızı kan aktı gitti ama bebeğim çok iyiydi kanama alanı yoktu rahim ağzı kapalı dedi doktor tüp Bebek doktorumu arayıp söyledim estrofem den olmuş olabilir dedi pzt son kez içmiştim çarşamba günü kanama oldu üç gün daha estrofem kullan dedi üç gün de bir proluton depot vurulmami söyledi çok şükür durdu kanama ama arada kahve pembe lekelenme oluyor hala bide âdet sancısı gibi sancım oldu birkaç gün bugün iyiyim biraz daha cumartesi günü tekrar gidecem kontrole inşallah herşey yolundadır sen kaç haftalıksin acaba seninde estrofem den mi oldu içiyor musun hâlâ

Kızlar bugün 6.haftama girdim. Lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. Kasık batmalarım oluyor arada. Henüz bulantılarım başlamadı. Sizlerde ne zaman başlamıştı ve hala lekelenme vs. oluyor mu?

çok geçmiş olsun çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun hormonal yetersizlikten kaynaklanabiliyor diye biliyorum, bir de daha önce histeroskopi yaptırdınız mı rahimle ilgili bir probleminiz var mı acaba ?

Kızlar bugün 6.haftama girdim. Lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. Kasık batmalarım oluyor arada. Henüz bulantılarım başlamadı. Sizlerde ne zaman başlamıştı ve hala lekelenme vs. oluyor mu?
bende bugün 8.haftama girdim 5+3 teyken ilk lekelenmem oldu extra bişey yapmadan durdu, tam 1 hafta sonra su gibi koyu kahverengi lekelenme oldu oda aynı gün bitti, bugün de çok çok az gördüm normal akıntının içinde, benim lekelenme durumu böyle, bulantı bu hafta başladı daha doğrusu geçen hafta mide yanması ekşime başladı çok rahatsız ediyor beni ne yesem dokunuyor gibi özellikle akşam artıyor, bi kaç gündür de bulantı başladı ama yine çok fazla değil, ve bugün başım çok feci artıyor demin yemek yedim daha beterim şu an senin lekelenmelerin nasıl ?

Benim de su gibi ve çok az gelmeye devam ediyor.3 gün ecopirini kesmiştim dün tekrar başladım ondan herhalde. 10 gün sonraya kalp atışı için randevum var aşırı heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…