2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar ben bugün büyük bir kanamayla doktora gittim. Kanama 2 ped dolduracak derecedeydi. Kanama alanı ve aktif kanama görülmedi. Bebeklerimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür. şu an kahverengi şekilde devam ediyor. Progesteron düşüklüğü bunun sebebi olabilir mi? Yaşayan var mı ?

öncelikle çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız şu an? sanırım 6 ya da 7 ydi bu haftalarda normalde yumurtalıklardan salgılanan progesteron plasentadan salgılanmaya başlıyor, başlarda yeterli gelmediği için progesteron eksikliğine bağlı kanamalar oluyormuş ama tabi bu durum geçici , kanama alanı yoksa inşallah geçer bol bol dinlenin

Çok teşekkür ederim. 7. Haftadayız, bende umutlanmaya başlamıştım artık plasenta gelişiyor belki iğneleri bırakırım diye ama bugün baya korktuk. Zaten sürekli dinlenme halindeydim yine devam edeceğim. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım inşallah

amin inşallah, bizimki doğal gebelik değil maalesef hormonlarla sürdürüyoruz inşallah bi an önce her şeyin normal ilerleyeceği süreçlere gireriz

karnın gerilmiştir canım ay bir videoya denk gelmiştim stres anında bebeğin kesesi değişik bir şey oluyor üzülmüştüm. Bu bebeler doğana kadar yandık hep sakin ol sinirlenmeyeceğim rahat ol diye geçir içinden canım

Geçmiş olsun canım aynısını geçen hafta yaşadım bende çok şükür bebeğim iyi tüp Bebek doktorum estrofem den dolayı olabileceğini düşündü çünkü estrofem i sali günü bıraktım çarşamba günü kırmızı pihtili kanama oldu üç gün daha estrofem iç dedi şimdi tekrar bıraktım korkuyorum tekrar olursa diye bide üç gün de bir proluton depot vurulmami söyledi ilaçlara ek olarak bugün 9+4 um inşallah şu sıkıntılı süreci atlatırız ya

Size de çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçlara gerek kalmadan vücudumuz bu işi halleder. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın12. Haftaya kadar normal karşılamaya çalışıyorum ama miktar ve şekil çok korkuttu. İnşallah sonunda sıkıntılı günler geçirdik ama değdi diyebiliriz

ben sağlıkçıyım el mahkum iş bana düşüyor, ama bu dönemde öğrenen kendine yapan çok tabi bi de cesaret edememekte gayet normal
Aynen yanlış yere denk gelirse felç yapıyormuş , benim arkadaşım yollardır kendi yapar iğnelerini ama ben korkuyorum

Kızlar bu estrofemi ne kadar kullanacagız daha ben aldımmı direk geri cıkarıyorum doktorumla henüz konusmadım. Asssırı mide bulantısı kusma var estrofemi de atınca mahvoluyom
Dr ben sordum 8 haftana kadar kullanıcaksın dedi , ama bazıları 10 haftaya kadar kullanıyor galiba

Benim bebeğimin kalbi durmuş pazar günü yarın alacaklar çok üzgünüm inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz
çok çok üzgünüm rabbim yardımcınız olsun ne desek boş tesellisi yok bazı şeylerin ama demekki sağlıksız gebelikmiş nasıl öğrendiniz kanamanız mı oldu

Aynen yanlış yere denk gelirse felç yapıyormuş , benim arkadaşım yollardır kendi yapar iğnelerini ama ben korkuyorum
benimde başıma geldi , belden aşağı anestezili iken hemşire bacağımdan iğne yaptı yanlış yere yapmış ben bacaklarımı hissetmediğim için farketmedim , 6 ay geçti hala bacağımda uyuşukluk var, hiç korkmayan ben yanlış uygulamadan korkuyorum kendim yapıyorum maalesef

çok çok üzgünüm rabbim yardımcınız olsun ne desek boş tesellisi yok bazı şeylerin ama demekki sağlıksız gebelikmiş nasıl öğrendiniz kanamanız mı oldu
Benim bebeğimin kesesi küçüktü bebek büyüyordu kese olması gerekenden küçük kalıyordu her hafta kontrole gidiyorum zaten Çarşamba günü gitmiştim atıyordu kalbi bugün gittiğimde 8+1 de kalmış dedi pazar günü durmuş çok huzursuzdum zaten okuduklarimdan dolayı korkuyordum ama hiç bir belirti vermedi benim başından beri mide bilulatim falanda olmamıştı kalp atışını duymaya gitmiştim yine geçen hafta çok güzel atıyordu duyamadım malesef

Çok geçmiş olsun , Allah korusun ya ne biçim yere iğne yapmış öyle

Cokk cokk üzüldüm. Gercekten ne desek Bos cokk gecmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayrlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…