2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar 15 Aralık'ta taze transfer oldum 5.gun embriyosu blastosist, bugün idrar testi yaptım kaset test ile tek çizgi çıktı umudum tükendi ilk denememiz de ama çok heveslenmiştim

Kızlar 15 Aralık'ta taze transfer oldum 5.gun embriyosu blastosist, bugün idrar testi yaptım kaset test ile tek çizgi çıktı umudum tükendi ilk denememiz de ama çok heveslenmiştim
Daha çok erken test için canım bende 14nde transfer oldum bekliyorum . Pazar günü yapcam kan testi . Beklemelisin bence

Canım transfer gününü sayma bugün zaten 4. Günün çok erken yapmışsın hemen umudunu kesme burada 8.9. Gün evde test yağıp negatif alıp 12. Gün kanda öğrenen var bekle sabret inan

Ağrılarıma bir şekilde umutlandım ama ağrılarla beraber lekede olunca korkmaya başladım . Daha önceki transferimde lekelenme ve ağrılarım vardı negatifle sonuçlandı
Bende de kahverengi lekelenme oldu, ben de doktoruma haber verdim, hemsire telefonda dedi ki "agrili ve kirmizi olmadigi muddetce kahverengi lekelenmeler bizim bekledigimiz şeyler zaten" dedi. Yani tabii ki doktorunuza haber verin ona gore belki ilaclariniza bir revizyon yapar, mesela benim lekelenmem olunca coraspin.i kesti ama korkmayiniz, iyi düşünün iyi olsun (=

Canım transfer gününü sayma bugün zaten 4. Günün çok erken yapmışsın hemen umudunu kesme burada 8.9. Gün evde test yağıp negatif alıp 12. Gün kanda öğrenen var bekle sabret inan
İnşallah canım
Benim ilkinde 6.gun negatif 7.gun pozitif o da cook silikti.. Sizin çok erken daha insallah tutunur
Canım inşallah sabahtir ağlıyorum abartma diyeceksiniz ama gerçekten psikolojik olarak çok zor

Ağrılarıma bir şekilde umutlandım ama ağrılarla beraber lekede olunca korkmaya başladım . Daha önceki transferimde lekelenme ve ağrılarım vardı negatifle sonuçlandı
Benim dün oldu kan sulandırıcıyı bıraktırdılar progestan iğnemi oldum kesildi lekelenmem canım zaten dün lekelenme olunca kan verdim haberdar et mutlaka doktorunu yada hemşireni

Benim sıkıntım da o zaten aslında adet olacak gibi ağrılarım oluyordu ıkı gündür. Kasık ve bel ağrısı şimdi de lekelenme ama çok silik belli belirsiz yarın devamı gelirse lekelenmemin doktoruma haber vericem. Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuştur ıkısıde

İnşallah (=

Benim dün oldu kan sulandırıcıyı bıraktırdılar progestan iğnemi oldum kesildi lekelenmem canım zaten dün lekelenme olunca kan verdim haberdar et mutlaka doktorunu yada hemşireni
Bende progestan iğnemi bugün vurundum devamı gelirse eğer doktoruma haber Vericem inşallah tutunmuşlardır

Bende progestan iğnemi bugün vurundum devamı gelirse eğer doktoruma haber Vericem inşallah tutunmuşlardır
Gelmez inşallah canım ben yaptırdım az biraz açık kahve rengi geldi kesildi iğneden sonra seninde öyle olur muhtemelen güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…