Adetin2.günü gittim 20. Günde transfer oldu benim .Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin2.günü gittim 20. Günde transfer oldu benim .Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum
Sağlıkla kucağınıza alın Belirtileriniz neydi acabaArkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
herkes farklı bir şey diyor inan ki.1.80 de menopoz oluyorsa ben öleyim o zaman benim 1 sene önce 0.89 du amh şimdi 0.20 lere düşmüştür. Ayy sinir oldum doktora
Toplandıgı zaman sayı degısebılıor onu soylemek ıstedım ..ADETİN 3. GÜNÜ 12 FOLİKÜL GÖRÜNMÜŞTÜ ZATEN BENDE.BAZILARININ 50 TAN ETOPLANIYOR BURADA 84 SAYISINI GÖRDÜM BEN ŞOK
Reglinin 2. Günü ilaç kullanımını başlanıyor. Arada dr kontrolleri ve tahliller ile her şey yolunda ise 18. Gün transfer ediliyor.Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum
Sağlıkla kucağınıza alın Belirtileriniz neydi acaba benim hiç bir belirtim olmadı vallahi ilk iki gün kasıklarımda batmalar oldu. Sımrası normal şişim oda ilaçlardandır diye düşünüyorum. Çok çilim geldi sürekli tuvaletteydim. Ve de çok gazım vardı
Anladım teşekkürlerReglinin 2. Günü ilaç kullanımını başlanıyor. Arada dr kontrolleri ve tahliller ile her şey yolunda ise 18. Gün transfer ediliyor.
Ayy maşallah çok güzel aynı gündü transferlerimiz hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinArkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
Anladım teşekkürlerAdetin2.günü gittim 20. Günde transfer oldu benim
Çok şükür yaa çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
Evet embriyoyu bir sıvının içerisinde bekletip o şekilde transfer ediyorlar yapıştırıcı gibi birşey demişti hemşireEmbrıyo glue tutunmayı mı sağlıyo canım?
Canım ne desem üzüleceğini biliyorum ama umudunu yitirme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay elbet birgün olacakCookiie tatlım ben test yaptım negatif inşallah bekleyen herkes pozitif sonuçlar görsün
Sizde ğroblem varmıydı ve kaç yumurtanız olmuştuToplandıgı zaman sayı degısebılıor onu soylemek ıstedım ..
50-85 sayılarını okumadım ben 30-35 okumustum ama onemlı olan sayı degıl kalıte..
bunlara hıc takılma derım ..
saglıklı olsunlarda 5 olsun 7 olsun.. hayırılısı ıle bebiş olsun
Bence yapsan çıkar canımİyi akşamlar kızlar 13 aralıkta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi test yapmalı miyim
Amin canım benim sendende güzel haberler alalım lütfenAyy maşallah çok güzel aynı gündü transferlerimiz hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin