Erken 23 nde yapmalısınız. Bana 10 gün sonrasına yazdılar.Bence yapsan çıkar canım
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerlesin ve hayırlısı ile herbiriniz evlatlarımıza kavuşalımÇok şükür yaa çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Kalçadan olanıda hergünmü vuruluyor. acaba sadece acısımı var yoksa dex dahamı etkiliMerhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde
normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Bence hemen kendini üzme bebeğin belkide yeni tutunmaya çalışıyor oda olunsuz etkilenmesin burada ben 7 8. Günlerde negatif görüp 10 11. Günde pozitif görenleri gördümYani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
Gercekten çok pahalı. Benim geçen ay reçetem yazılmıştı transfer iptal oldu. Baktımda lutinus 2x2 yani günde 4 tane. 1 paket 5 günde bitiyor. Ayda 2700 yapıypr. Dex te 1500 civarı yapıyor sanırım aylık sadece ikisi 4bin. E inşallah nasip olup tutarsa hani bunun oksaparı estrofemi vitaminleri muayeneleri. Gercekten nerden yetiştircez dedim kendi kendime doktora sorucam devletin karşıladığını versinlıtunus da cok pahalı , onun yerıne progestan fıtıl veremezlermı kı aynı sanırım ..
arkadasım dex kullanıyordu hamıle suan daha uzun sure kullanacagı ıcın progestan 50mg ıgne ıle degıstırdı suan onu kullanıyor ..
3. Gün embriyosu için erken davranmışsın canım bence hemen umutsuzluğa düşmeYa inşallah öyle olur benimki de. Çok umutluyum bu sefer başından beri hep pozitif hissediyorum
Insallah duyarsin bende haftaya pazartesi gidecegimKızlar perşembe kalp atışı için randevum var bol bol dua edin lütfen kalp atışını duyayım için içimi yiyor 10 gündür
Bizim sebepsiz infertilite..Sizde ğroblem varmıydı ve kaç yumurtanız olmuştu
Evet ya ..Gercekten çok pahalı. Benim geçen ay reçetem yazılmıştı transfer iptal oldu. Baktımda lutinus 2x2 yani günde 4 tane. 1 paket 5 günde bitiyor. Ayda 2700 yapıypr. Dex te 1500 civarı yapıyor sanırım aylık sadece ikisi 4bin. E inşallah nasip olup tutarsa hani bunun oksaparı estrofemi vitaminleri muayeneleri. Gercekten nerden yetiştircez dedim kendi kendime doktora sorucam devletin karşıladığını versin
Bugün bana hemşirede dondurulmuşlarda daha geç görünüyor dedi biraz ümitlendim inşallahBence hemen kendini üzme bebeğin belkide yeni tutunmaya çalışıyor oda olunsuz etkilenmesin burada ben 7 8. Günlerde negatif görüp 10 11. Günde pozitif görenleri gördüm
Tüm çabamız minik eller için rabbim yardımcımız olsunKızlar bende ilaç olarak prolutex günde 2 tane progestan kapsül günde 2 tane
estrofem günde 4 tane
duphaston günde 2 tane
coraspin günde 1 tane
Folic1 günde 1 tane
Sadece folic1 ve prolutex i devlet karşılamıyor diğerlerini yazdırıp alıyorum ama prolutex de pahalı biraz 7 flakon var üç gün anca yetiyor bi kutu 500 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ay hele bir olsun tutsundaEvet ya ..
Rabbim yardımcınız olsun..
İnşallah sağlıkla tutunsunlarda popolarının ısıralimmm
Umudunu kaybetme canım inşallah güzel sınuç olcakBugün bana hemşirede dondurulmuşlarda daha geç görünüyor dedi biraz ümitlendim inşallah
MasallahhBizim sebepsiz infertilite..
19yumurta toplandı, 12 embriyo donduruldu çok şükür
Kızlar bu ağrılarıma birde lekelenme eklendikızlar merhaba 14 Aralıkta transferim oldu transfer gününü saymazsak 6.günüm ıkı adet 5.gün 5bc kalitede transferim oldu . Bel ağrısı özellikle sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi ağrılarım varpozitifi gören arkadaşlarım sizde ne gibi belirtiler oldu . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlsıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Kuzum kırmızı kanama olmadığı sürece korkma bence doktoruna haber ver amaKızlar bu ağrılarıma birde lekelenme eklenditam adet dönemim birde korkmaya başladım artık ya hem ağrıları hem de böyle lekelenme olan oldu mu peki
Ağrılarıma bir şekilde umutlandım ama ağrılarla beraber lekede olunca korkmaya başladım . Daha önceki transferimde lekelenme ve ağrılarım vardı negatifle sonuçlandıKuzum kırmızı kanama olmadığı sürece korkma bence doktoruna haber ver amabende lekelenme olmadı herkesin bünyesi farklı olan da var olmayan da stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?