2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde

normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Kalçadan olanıda hergünmü vuruluyor. acaba sadece acısımı var yoksa dex dahamı etkili

Yani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
Bence hemen kendini üzme bebeğin belkide yeni tutunmaya çalışıyor oda olunsuz etkilenmesin burada ben 7 8. Günlerde negatif görüp 10 11. Günde pozitif görenleri gördüm

Kızlar perşembe kalp atışı için randevum var bol bol dua edin lütfen kalp atışını duyayım için içimi yiyor 10 gündür

Gercekten çok pahalı. Benim geçen ay reçetem yazılmıştı transfer iptal oldu. Baktımda lutinus 2x2 yani günde 4 tane. 1 paket 5 günde bitiyor. Ayda 2700 yapıypr. Dex te 1500 civarı yapıyor sanırım aylık sadece ikisi 4bin. E inşallah nasip olup tutarsa hani bunun oksaparı estrofemi vitaminleri muayeneleri. Gercekten nerden yetiştircez dedim kendi kendime doktora sorucam devletin karşıladığını versin

Kızlar bende ilaç olarak prolutex günde 2 tane progestan kapsül günde 2 tane
estrofem günde 4 tane
duphaston günde 2 tane
coraspin günde 1 tane
Folic1 günde 1 tane
Sadece folic1 ve prolutex i devlet karşılamıyor diğerlerini yazdırıp alıyorum ama prolutex de pahalı biraz 7 flakon var üç gün anca yetiyor bi kutu 500 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Evet ya ..
Rabbim yardımcınız olsun..
İnşallah sağlıkla tutunsunlarda popolarının ısıralimmm

Tüm çabamız minik eller için rabbim yardımcımız olsun

Selam kızlar, bugün dr randevum vardı transer tarihim netleşti 26 Aralık
Kullandığım ilaçlara ek

Monodoks
Prednol
Progestan fitil 200mg 2x2 şeklinde
Progestan dex 25 mg iğne de transfer günü yapılacakmış

Transfer günü de dahil monodoks dışında hepsini kullanacakmışım, ayrıca dr bana embriyo glue önerdi, sizler neler düşünüyorsunuz yaptıranlar var mı ?

Kızlar bu ağrılarıma birde lekelenme eklendi tam adet dönemim birde korkmaya başladım artık ya hem ağrıları hem de böyle lekelenme olan oldu mu peki

Kızlar bu ağrılarıma birde lekelenme eklendi tam adet dönemim birde korkmaya başladım artık ya hem ağrıları hem de böyle lekelenme olan oldu mu peki
Kuzum kırmızı kanama olmadığı sürece korkma bence doktoruna haber ver ama bende lekelenme olmadı herkesin bünyesi farklı olan da var olmayan da stres yapma

Kuzum kırmızı kanama olmadığı sürece korkma bence doktoruna haber ver ama bende lekelenme olmadı herkesin bünyesi farklı olan da var olmayan da stres yapma
Ağrılarıma bir şekilde umutlandım ama ağrılarla beraber lekede olunca korkmaya başladım . Daha önceki transferimde lekelenme ve ağrılarım vardı negatifle sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…