• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar içim rahat etsin diye 3.tahlili de bu gece yaptırdım Beta HCG 542 çıktı çok şükür umudum artmaya başladı inşallah sağlıkla ilerler gebeliğim 🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕
Listeye baktim simdi de sizin de cift embriyo transferi olmuş, 13.gün 542 cikti degil mi degeriniz? Artışlar nasil oldu? Bir de kan degerinden tek yada ikiz olduguna dair doktorunuz bir yorumda bulundu mu? Bazi kaynaklar beta.dan ikiz olup olmadigi anlasilmaz diyor, bazilari belli olur diyor?

Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
Yaaaa demistim bennnn😍😍😍😍çok çok sevindim.Degeriniz de muhteşem.Gozunuz aydın.Dunyanin en muhteşem duygusunun keyfini çıkarmaya başlayın😀

Kızlarrrrr test yaptımmm yine silik çizgiyi gördümmm çok silik amaaaaaa🥹🥹🥹♥️♥️
5. Günümm doğru değil mii kızlar inşallah sonu güzel olur🥹 korkuyorum yaşadığım kürtaj gibi olcak diye

Eklentiler

• 61E3F9FB-1A0F-4125-AF06-0A64983160ED.jpeg
    61E3F9FB-1A0F-4125-AF06-0A64983160ED.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 104
5. Günümm doğru değil mii kızlar inşallah sonu güzel olur🥹 korkuyorum yaşadığım kürtaj gibi olcak diye
Daha yeni yerlesiyor bence beta hcg hormonu yeni salgilaniyor normal öyle çıkması normal test yapın bide çıkar varsa bence ondada ya da yapmayın kafayı bozuyor insan iyice yaptıkça yine mi yapsam diye 🙈🙈😄

Listeye baktim simdi de sizin de cift embriyo transferi olmuş, 13.gün 542 cikti degil mi degeriniz? Artışlar nasil oldu? Bir de kan degerinden tek yada ikiz olduguna dair doktorunuz bir yorumda bulundu mu? Bazi kaynaklar beta.dan ikiz olup olmadigi anlasilmaz diyor, bazilari belli olur diyor?
Kuzum benimde 5.gun çift embriyo transferi oldu ben kanları hep gece verdiğim için emin değilim yani 7 Aralık ta öğleden sonra 5 te transfer oldum ama ben 17 Aralık a girer girmez 00:10 da başladım testlere hep aynı saatte üç kez kan verdim 147-283-542 çıktı yani iki katı gibi genelde benim içime sanki tek embriyo tutmuş gibi geliyor ama çevrem de böyle olup ta kese de çift görünen de var hatta bir tanıdığım da hcg100 kusurden direk 700 lere çıkmıştı ikiz olacak sandık ama tekti yani bu olay kesinlikle kişiden kişiye farklılık gösteriyor cuma günü son kez verecem inşallah sağlıkla ilerler 🤲😇 senin değerler nasıl en son ne zaman verdi doktorum da çift ya da tek tutmuş gibi bişey demedi sadece artış güzel dedi 🥰

Transfer gününü saymazsak 5. Gün ben yaptığımda da böyle çıkmıştı. İki gün sonra tekrar yaptım biraz daha koyulaşmıştı. Çatlatma iğnesini son 10 günde olmadıysanız sizin de transfer sonucunuz pozitif olacak gibi görünüyor bence. 🙂

Yaaaa demistim bennnn😍😍😍😍çok çok sevindim.Degeriniz de muhteşem.Gozunuz aydın.Dunyanin en muhteşem duygusunun keyfini çıkarmaya başlayın😀
İnşallah🙏🏻 çok teşekkür ederim evet aiz demiştimiz olacak diye. daha yolun çok başındayım keyfini çıkartmak için en az 12 haftayı bir bitirelim o zaman daha rahatlayacağım.

Transfer gününü saymazsak 5. Gün ben yaptığımda da böyle çıkmıştı. İki gün sonra tekrar yaptım biraz daha koyulaşmıştı. Çatlatma iğnesini son 10 günde olmadıysanız sizin de transfer sonucunuz pozitif olacak gibi görünüyor bence. 🙂
Çatlatma iğnesi hiç olmadım canmmm😍 inşallah öyledir

Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 idrar testi yapmışmıydın? Orada da çift çizgi olmuşmuydu ?

5. Günümm doğru değil mii kızlar inşallah sonu güzel olur🥹 korkuyorum yaşadığım kürtaj gibi olcak
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 idrar t esti yapmışmıydın? Orada da çift çizgi olmuşmuydu ?Yapmak istedim ama klinik idrarda çıkmaz daha dedi. Bende yapmadım
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 idrar testi yapmışmıydın? Orada da çift çizgi olmuşmuydu ?
Yapmak istedim.ama klinikte bana destek olan hemşirem çıkmaz idrarda dedi. Bende yapmadım günümü bekledim.sürecimi sakin ve sabırla yürütmeye çalışıyorum. Kaygı ve stresleneceğimiz çok günlerimiz olacak🤗🤗

bende opudan sonra adet olduğumda gitmiştim ultrasonda baktıgında halen yumurtalar flan vardı tarlusal verdi, bugün son bitiyor ilaç yine adet olucam :KK70:
büyük bi ihtimal yakın tarihlerde transferimiz olucak inşallah :KK36:
hadı hayırlısı olsun kuzum,
evett yakın olacak ..
ınsallah sorun yok ise ocak ortası trasnfer olurum sanırım :KK36: :KK37:

Back