2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar bugün 8. Günüm dün ve bugün ara ara karnıma hani heyecanlarini karnımız gidiklanir gibi olur ya öyle oluyor sizde tutundu bu yüzden mi böyle hissediyorum karnım gidiklaniyor resmen

ADETİN 3. GÜNÜ 12 FOLİKÜL GÖRÜNMÜŞTÜ ZATEN BENDE.BAZILARININ 50 TAN ETOPLANIYOR BURADA 84 SAYISINI GÖRDÜM BEN ŞOK
Toplandıgı zaman sayı degısebılıor onu soylemek ıstedım ..
50-85 sayılarını okumadım ben 30-35 okumustum ama onemlı olan sayı degıl kalıte..
bunlara hıc takılma derım ..
saglıklı olsunlarda 5 olsun 7 olsun.. hayırılısı ıle bebiş olsun

Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum
Reglinin 2. Günü ilaç kullanımını başlanıyor. Arada dr kontrolleri ve tahliller ile her şey yolunda ise 18. Gün transfer ediliyor.

Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
Ayy maşallah çok güzel aynı gündü transferlerimiz hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin

Sizde ğroblem varmıydı ve kaç yumurtanız olmuştu

İyi akşamlar kızlar 13 aralıkta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi test yapmalı miyim

Kızlar adetin 12. Günü rahim kaç mm’ydi ?
Ya ben aşırı salaklık ettim normalde herşeyi en ayrıntısana kadar sorarım dün hiç bişey soramadım
Geçen transferin adetin 18. Günü olmuştu
Bu 19. Günü olucak
Geçen seferkinde prednol hapı transferden - gün önce bırakmıştım
Ama suan çizelgede 2 gün önce bırakmamı söylüyor hiçbirsey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…