2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende de bunlar oldu kuzum transfer sonrası 13.gundeyim hâlâ hafif regl sancısı var arada kasik batması göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi var
Bende de bunlar oldu kuzum transfer sonrası 13.gundeyim hâlâ hafif regl sancısı var arada kasik batması göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi var
Sonucu aldınız mı siz kaç çıktı beta hcg çok endişeleniyorum dünden beri var öncesinde hiçbirsey hissetmemiştim

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar

Benimde bel ağrım kuyruk sokumu kısmım ağrıyordu kasık ağrım bazen iki taraflı ama genellikle sağ kasığım ağrıyordu ve batma oluyordu hala batma oluyor arada ben ilaçlara yordum dün (9.günüm) fazlalaştı lekelenmem oldu kan verdim tutmuş çok şükür. Herkeste belirti olacak diye bir şey yokmuş ama canım hayırlısı ile tutmuştur inşallah

Daha yolun başındayken hiç böyle şeyler düşünme yumurta sayında olması gerektiği gibi bence benim 10 yumurtadan 5ini işleme alabildiler 3ü döllendi ıkısı 5.güne geldi iyi kalite dediler. Seninkiler çok daha iyidir inşallah Daha önce Yeditepe üniv. Hastanesinde tedavi olmuştum orda banada e2 bakılmamıştı . Şimdiki tedavim bahçeci umutta burada her gittiğimde kan değerlerime baktılar. Hayırlısı olsun hakkında

Sizin adınıza çok sevindim maşallah inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıkla Umarım tutunmuşlardır benimde bu 3.tedavim

doktoruma ısrarla sordum e2 neden bakmıyorsun diye senin gibi hastalarda bakmaya gerek yok dedi yumurtların gayet iyi dedi ama sayısı az geldi işte bu yumurtalar boş cıkıyor ya neden boş cıkıyor. bu arada benim amh 1.80 bir doktor menopoz da demişti bana

Ne menepozu ya bu doktorları anlamak bazen çok zor. Benim 1.1 di ıkı yumurta toplamamda da aynı yumurta sayısı toplandı . Öyle olsa yumurta sayın düşük olurdu yada hiç çıkmazdı. Kan değerine bakmak hastaneden hastaneye değişiyor bence .

kaç gün agladım menopozu duyunca şimdi ne kadar kızııyorum kendime. ben ilk defa denediğim için fazla heyecanlıyım. hep olumsuz düşünüyorum olmayacak diye

Sonucu aldınız mı siz kaç çıktı beta hcg çok endişeleniyorum dünden beri var öncesinde hiçbirsey hissetmemiştim
Evet kuzum Beta HCG 10.gun 147 12.gun 283 çıktı doktorum iyi dedi cuma günü tekrar test yaptıracam inşallah sağlıkla ilerler darısı burada bütün bekleyenlere

kaç gün agladım menopozu duyunca şimdi ne kadar kızııyorum kendime. ben ilk defa denediğim için fazla heyecanlıyım. hep olumsuz düşünüyorum olmayacak diye
çok fazla düşünmemeye çalış bu sekılde kendını çok yorarsın,
1,80 ıle menepoz mu olur ya doktorun menepozun ne oldugunu bılmıyor sanırım..
benım ılk tup bebegım..
olumsuzu çağırma lütfen , olumlu ol ki sonucunda güzel olsun

Çok teşekkür ederim canım Allah büyüktür artık

Sakın ağlama moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alacaksın Güzel sağlıklı embriyoların oluşşun dua et bol bol .

Benimde aynı bel ağrısı ve adet ağrıları vardı pozitif sonuçlandı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Benimde aynı bel ağrısı ve adet ağrıları vardı pozitif sonuçlandı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah hayırlsıyla bende güzel haberler alabileyim endişeliyim bu 3.transferim hayırlsıyla olsun inşallah

Ayy maşallah ne güzel değerleriniz katlanarak artsın inşallah darısı başıma inşallah
Amin kuzum İnşallah Bizim 4.yilin mucizesi olacak bebeğim inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin inşallah

1.80 amh a menopoz mu dedi? 0.01 ile bile menepoza girilmiyo menepoz aşaması oluyo ne kolay ya direk yapıştırmak insanları panik yapmak. Kaç adet yumurtan oluyo canım?
cogu kişi tedirgin canım transferden sonra emin olabılırsın ki tek degılsın

1.80 amh a menopoz mu dedi? 0.01 ile bile menepoza girilmiyo menepoz aşaması oluyo ne kolay ya direk yapıştırmak insanları panik yapmak. Kaç adet yumurtan oluyo canım?
cogu kişi tedirgin canım transferden sonra emin olabılırsın ki tek degılsın

Dün ultrasona girdim sağ tarafta 6 iki tanede büyümeye baslayan toplam 8 saydı sağ tarafta 4 tane gördüm ben doktora sordum kaç yumurtam toplanır diye 8-12 arası toplanır dedi. her iğnede büyüyormu acaba bu yumurtalar küçüklerde büyürmü ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…