Sağol canım inşallah sağlıkla ilerlerHayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi nasıldı
Yok değerin güzel kimyasal olmaz canım inşallah benimde bugün transferim var hayırlı sonuçlar alırız inşallahSağol canım inşallah sağlıkla ilerler5.gun embriyosu çift transfer olmuştum iyi kalite demişti embriyolog bende stres olmamak için sormadım rakamları ni önceki iki kimyasal olduğu için korkuyorum ama ilk defa bu kadar güzel ilerliyor HCG umarım bu sefer nasip olur yavrum
Canim cok teşekkür ederim cevap verdiğin icin umarim arkadasin da saglikla alir kucağına bebegini. Benim kanamam dune göre baya azalmis sanırım igne yeni etkisini gosteriyor. Ben de dinleniyorm bol.bol. Allah isteyen herkese versin inşallahCanım bi arkadaşım da şu an benzer durumu yaşıyor. O 13. Haftada ve bebeği öğrendiklerinden beri ara ara kanamaları oluyor böyle , sürekli Protestan ve pruloton iğneyi kullanıyor.doktor çok hareket etme mümkün olduğunca yat dedi ve rapor verdi ona. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
Hadi bakalım miniğini alıp gel aramızaYok değerin güzel kimyasal olmaz canım inşallah benimde bugün transferim var hayırlı sonuçlar alırız inşallah
İnşallahLütfen ağlama üzülme çünkü çok erken 8 9.gün ancak geçiyor benim lekelenmem oldu dün idrar testi silikti kan verdim çıktı ve 5.gün emb çiftti canım sakın yok diye düşünme bende bomboş hissediyordum inan olmadı dedim ama olmuş moral bozmak yok asla inşallah bebişin seninledir
Aldiğimız hormonlarda ekstra etkılıyor canımBenim de 6. günüm, 5. gün embriyosu transfer edildi. Bel ağrım var sadece. Bu hafta çalışmaya başladım ve iş yerinde bomba gibiyim, herkesle kavga edecem nerdeyse :)
Canım hormonlarda ekstra etkılıyor cok yüklenıyoruz nerdeyse 4 aylık hamile kadının degerlerıyle aynı oluyomuş hormon degerlerımızİnşallahbu hormonlardan da sanırım. Pozitif düşünemiyorum. Benim 5. Güne 5 embriyom gelmişti doktor hepsi çiçek gibi analize gitmeden 2 tane koyalım dedi tuttu ama sonra kimyasal oldu. Geri kalan 3 tanesi ngs ye gitti sadece 1 tanesi sağlam geldi. Önceden iki tane normal yolla 7. Haftada düşüklerim oldu. Ümidim bitti artık
Benimde 8. Günüm bugun asarisi gerginlik var bendede 2 gündürBenim de 6. günüm, 5. gün embriyosu transfer edildi. Bel ağrım var sadece. Bu hafta çalışmaya başladım ve iş yerinde bomba gibiyim, herkesle kavga edecem nerdeyse :)
Amin inşallah canımHadi bakalım miniğini alıp gel aramızainşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım once ki transferım 3. Gun emb idi 10. Gun kan testim 45 ti 12.gun 250 olmuştu varsa anca kana gecıyodur idrara daha sonra gecıyo. Düşün 10. Gunde 45 cok düşüktü yani. 3. Gun embrıyosu 4. 5. Gunde tutunmaya başlıyo zatenKızlar benim bugün 8. Günüm , 3. Gün embriyosuydu. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktıçok üzgünüm. Ne diyorsunuz pozitife dönme ihtimali var mı ?
Bitmesin canım benimde hiç analiz yapılmadı direkt transfer oldum kaliteleri iyi dediler ama bilemiyoruz tabi ilerleyen haftaları çünkü analize vs gönderilmedi. İlk denemem şimdi ve tuttu bende düşünüyorum dün lekelenmem oldu yine olur mu inşallah değerim düşmez kaybetmek istemiyorum diye ama inan aklıma getirmek istemiyorum. Kötüyü çağırmamak lazım bol bol dua edip rabbime sığınıyorum her şey ondan diyorum yinede karamsar olma test gününde yaptır hakkımızda hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallahbu hormonlardan da sanırım. Pozitif düşünemiyorum. Benim 5. Güne 5 embriyom gelmişti doktor hepsi çiçek gibi analize gitmeden 2 tane koyalım dedi tuttu ama sonra kimyasal oldu. Geri kalan 3 tanesi ngs ye gitti sadece 1 tanesi sağlam geldi. Önceden iki tane normal yolla 7. Haftada düşüklerim oldu. Ümidim bitti artık
Ya inşallah öyle olur benimki de. Çok umutluyum bu sefer başından beri hep pozitif hissediyorumCanım once ki transferım 3. Gun emb idi 10. Gun kan testim 45 ti 12.gun 250 olmuştu varsa anca kana gecıyodur idrara daha sonra gecıyo. Düşün 10. Gunde 45 cok düşüktü yani. 3. Gun embrıyosu 4. 5. Gunde tutunmaya başlıyo zaten
Bakıcam bakalım duruma göre canım bende doktor dex vercek büyük olasılık bana daCanım bende dex kullanıyorum. Evet maliyetli ama progestan kalçadan iğnesine göre çok çok acısız.
Bence erken, 3. gün embriyosunda normalde transferden 12 gün sonra bakılıyor bhcg’yeKızlar benim bugün 8. Günüm , 3. Gün embriyosuydu. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktıçok üzgünüm. Ne diyorsunuz pozitife dönme ihtimali var mı ?
4. Gun cok erken canım benım cok erken tutunması 2 gun zaten sonra kana gecmesi 2 3 gun en erken 6 gun dicem ama o bıle erkenBende duramadım 1 saat önce test yaptm negatif4.günüm. 4.gününde pozitif çıkanları görünce gaza geldm sanırım
Bende de bunlar oldu kuzum transfer sonrası 13.gundeyim hâlâ hafif regl sancısı var arada kasik batması göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi varkızlar merhaba 14 Aralıkta transferim oldu transfer gününü saymazsak 6.günüm ıkı adet 5.gün 5bc kalitede transferim oldu . Bel ağrısı özellikle sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi ağrılarım varpozitifi gören arkadaşlarım sizde ne gibi belirtiler oldu . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlsıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?