- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Bazı kişilerde büyüyor bazılarında kalıyo o tamamen ilaçlara verılen tepkiye baglı. Doktorun 8-12 dedıyse doğrudurDün ultrasona girdim sağ tarafta 6 iki tanede büyümeye baslayan toplam 8 saydı sağ tarafta 4 tane gördüm ben doktora sordum kaç yumurtam toplanır diye 8-12 arası toplanır dedi. her iğnede büyüyormu acaba bu yumurtalar küçüklerde büyürmü ki
Dualarla olucak inşallah çok dua et pozitifi gördün yA gerisinde gelir inşallahAmin kuzum İnşallahBizim 4.yilin mucizesi olacak bebeğim inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin inşallah
inşallah büyür. birde benim dondurulacak bir ilaç piyasada yokmuş transferde kullanılan mecburen donduruyor doktorBazı kişilerde büyüyor bazılarında kalıyo o tamamen ilaçlara verılen tepkiye baglı. Doktorun 8-12 dedıyse doğrudur
Canım e2 banada bakılmadı doktorum gerek gormedı cunku kontrolde zTen yumurtaların gelısımınden bellı oluyor dedı benım de amh ım 1.94 ama 7 yumurtam toplandı 4 ü 5. Gune gıttı hiç stres yapma ınsAllah 5. Gune gelen saglıklı embrıyoların olurinşallah büyür. birde benim dondurulacak bir ilaç piyasada yokmuş transferde kullanılan mecburen donduruyor doktor
yumurta sayımız aynı gibi bana da doktorum ultrasonda görüyorum ben e2 ye gerek yok dedi. ama tek sıkıntı sigara işte bozarsa sigara bozacakCanım e2 banada bakılmadı doktorum gerek gormedı cunku kontrolde zTen yumurtaların gelısımınden bellı oluyor dedı benım de amh ım 1.94 ama 7 yumurtam toplandı 4 ü 5. Gune gıttı hiç stres yapma ınsAllah 5. Gune gelen saglıklı embrıyoların olur
Prp ve embriyo glue kesinlikle işe yarıyor onu öneriyorum gebelik olusmayan arkadaşlara benim 5aa kalite embiriyolarim tutmadı iki defa çok şükür bunlardan sonra çift çizgiyi gördüm6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadı
Amin inşallah güzel haberlerimiz olsunBitmesin canım benimde hiç analiz yapılmadı direkt transfer oldum kaliteleri iyi dediler ama bilemiyoruz tabi ilerleyen haftaları çünkü analize vs gönderilmedi. İlk denemem şimdi ve tuttu bende düşünüyorum dün lekelenmem oldu yine olur mu inşallah değerim düşmez kaybetmek istemiyorum diye ama inan aklıma getirmek istemiyorum. Kötüyü çağırmamak lazım bol bol dua edip rabbime sığınıyorum her şey ondan diyorum yinede karamsar olma test gününde yaptır hakkımızda hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Embrıyo glue tutunmayı mı sağlıyo canım?Prp ve embriyo glue kesinlikle işe yarıyor onu öneriyorum gebelik olusmayan arkadaşlara benim 5aa kalite embiriyolarim tutmadı iki defa çok şükür bunlardan sonra çift çizgiyi gördüm
tabı buyuyor, 10 der 13 cıkar bellı olmaz bu durumDün ultrasona girdim sağ tarafta 6 iki tanede büyümeye baslayan toplam 8 saydı sağ tarafta 4 tane gördüm ben doktora sordum kaç yumurtam toplanır diye 8-12 arası toplanır dedi. her iğnede büyüyormu acaba bu yumurtalar küçüklerde büyürmü ki
Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorumMerhaba benimde ilk transferim. Ayın 10 unda kıbrıs vita alterada olacak.inşallah herkes güzel sonuçlar alır
15-20 gün oluyor genelde benim 3 transferim de 14-15-16 günlerde oldu .Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum
Canım hayırlı olsun kaçıncı günün ?Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum
ADETİN 3. GÜNÜ 12 FOLİKÜL GÖRÜNMÜŞTÜ ZATEN BENDE.BAZILARININ 50 TAN ETOPLANIYOR BURADA 84 SAYISINI GÖRDÜM BEN ŞOKtabı buyuyor, 10 der 13 cıkar bellı olmaz bu durum
Teşekkür ederim arkadaşım. Transfer ayın 10unda oldu. Reglim 22 kasımdıCanım hayırlı olsun kaçıncı günün ?
Klinik 22 kasımı başlangıç sayıyor 29 günlükTeşekkür ederim arkadaşım. Transfer ayın 10unda oldu. Reglim 22 kasımdı
Ay hayırlı olsun . 10. Gün için değerin yüksek ikiz mi acaba? Çift transfer mi oldun?Teşekkür ederim arkadaşım. Transfer ayın 10unda oldu. Reglim 22 kasımdı
Anladım teşekkür ederim cevabınız içi. Doğal siklus yöntemi dedi doktor ama bakalım sanırım dediğiniz gibi olur tarih15-20 gün oluyor genelde benim 3 transferim de 14-15-16 günlerde oldu .
Evet 2 embriyo transfer edilmiştiAy hayırlı olsun . 10. Gün için değerin yüksek ikiz mi acaba? Çift transfer mi oldun?
1.80 de menopoz oluyorsa ben öleyim o zaman benim 1 sene önce 0.89 du amh şimdi 0.20 lere düşmüştür. Ayy sinir oldum doktoradoktoruma ısrarla sordum e2 neden bakmıyorsun diye senin gibi hastalarda bakmaya gerek yok dedi yumurtların gayet iyi dedi ama sayısı az geldi işte bu yumurtalar boş cıkıyor ya neden boş cıkıyor. bu arada benim amh 1.80 bir doktor menopoz da demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?