2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bazı kişilerde büyüyor bazılarında kalıyo o tamamen ilaçlara verılen tepkiye baglı. Doktorun 8-12 dedıyse doğrudur

inşallah büyür. birde benim dondurulacak bir ilaç piyasada yokmuş transferde kullanılan mecburen donduruyor doktor
Canım e2 banada bakılmadı doktorum gerek gormedı cunku kontrolde zTen yumurtaların gelısımınden bellı oluyor dedı benım de amh ım 1.94 ama 7 yumurtam toplandı 4 ü 5. Gune gıttı hiç stres yapma ınsAllah 5. Gune gelen saglıklı embrıyoların olur

yumurta sayımız aynı gibi bana da doktorum ultrasonda görüyorum ben e2 ye gerek yok dedi. ama tek sıkıntı sigara işte bozarsa sigara bozacak

6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadı
Prp ve embriyo glue kesinlikle işe yarıyor onu öneriyorum gebelik olusmayan arkadaşlara benim 5aa kalite embiriyolarim tutmadı iki defa çok şükür bunlardan sonra çift çizgiyi gördüm

Amin inşallah güzel haberlerimiz olsun

Merhabaaa. Transfer için tedavi sürecine başladıktan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor acaba ? Bilgi verebilirseniz mutlu olurum

tabı buyuyor, 10 der 13 cıkar bellı olmaz bu durum

Merhaba benimde ilk transferim. Ayın 10 unda kıbrıs vita alterada olacak.inşallah herkes güzel sonuçlar alır
Arkadaşlarım sonuç pozitif beta hcg 414 çıktı.doktorum 2 gün sonrası için tekrar test yapmamı istedi. Daha yolun başındayım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin diyorum

1.80 de menopoz oluyorsa ben öleyim o zaman benim 1 sene önce 0.89 du amh şimdi 0.20 lere düşmüştür. Ayy sinir oldum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…