- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Yani anlamadım hiç bu işiİnan al bende de o kadar bende çok korkuyorum sonucumdan hiç olumlu düşünemiyorum ya tutmadı kesin diyorm
Ama çoğu kişinin 6. Günde çıktı 5. Gün embriyosu olup6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadı
Kalcadan vurunuyorum ben progestanı gercekten oturamıyorum gece bile dönemiyorum cok agrılıMerhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde
normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Ngs olup kalitesi de iyiydi. Hani sağlıklı olursa şans artıyordu ben anlamadım.Yani anlamadım hiç bu işihani özellikle ngs yaptranları takip ettım herkes negatif diyo. Niye dıyosun oyle embrıyo kalitende guzel olmıcak hiç bişey yok rahmınde guzelse olur inşallah şimdi sen olumlu düşün kaçıncı gunun?
Transfer günü hariç 4. Günüm canım valla bilmiyorm ya burda okuduğum kadaryla pgt ngs tutmayanda çok diyorum ama benim şansm yüksek 2 ngsli embriyo transfer edildi sonra bi bakıyorum 2 transfer edileninkide tutmamış. Napcaz artk biz hiç bilmiyormYani anlamadım hiç bu işihani özellikle ngs yaptranları takip ettım herkes negatif diyo. Niye dıyosun oyle embrıyo kalitende guzel olmıcak hiç bişey yok rahmınde guzelse olur inşallah şimdi sen olumlu düşün kaçıncı gunun?
Ngs ne demek kızlarTransfer günü hariç 4. Günüm canım valla bilmiyorm ya burda okuduğum kadaryla pgt ngs tutmayanda çok diyorum ama benim şansm yüksek 2 ngsli embriyo transfer edildi sonra bi bakıyorum 2 transfer edileninkide tutmamış. Napcaz artk biz hiç bilmiyorm
Ngs de 23 kromozomun hepsi inceleniyor canm daha detaylı pgtdenNgs ne demek kızlar
Her embrıyo farklı canım tutunmaları farklı, rahımın kabul etme süreci farklı, hatta bi arkadasımın ilk hamıleliği ile 2. Arasında daglar kadar fark vardı yani bu sefer belki 8. 9. Gunde idrara gecıcekNgs olup kalitesi de iyiydi. Hani sağlıklı olursa şans artıyordu ben anlamadım.
Bende o yuzden 2 adet ngs li transfer ettırcem biri tutmazsa diğeri tutar dıye ihtimal daha fazla artıyo. Tutucak gibi hissedıyorum inşallah canım hiç korkma gununü bekle zaten ilk 2 gun en gec 3. Gunde tutunuyomuş senın daha cok erkenTransfer günü hariç 4. Günüm canım valla bilmiyorm ya burda okuduğum kadaryla pgt ngs tutmayanda çok diyorum ama benim şansm yüksek 2 ngsli embriyo transfer edildi sonra bi bakıyorum 2 transfer edileninkide tutmamış. Napcaz artk biz hiç bilmiyorm
Tamam canım sağolasınYok canım hiç bi sıkıntı yaşamıyorum duş alırken. Hava almayacak şekilde çok hareket etmeyen bir yerine tak bandı
Mart ayında ngs siz 5. Gün çift embryomdan 1 gebelik elde ettik. Ama 8.haftada kalbi durdu genetiği 47xyy çıktı. Bunda bakalım nolcak kuzum inş olumlu haberler yazarızBende o yuzden 2 adet ngs li transfer ettırcem biri tutmazsa diğeri tutar dıye ihtimal daha fazla artıyo. Tutucak gibi hissedıyorum inşallah canım hiç korkma gununü bekle zaten ilk 2 gun en gec 3. Gunde tutunuyomuş senın daha cok erken
Hesap ediyorum lutinus ile birlikte aylık 4000e yakın yapıyor Ama dexMerhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde
normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Canım bende dex kullanıyorum. Evet maliyetli ama progestan kalçadan iğnesine göre çok çok acısız.Hesap ediyorum lutinus ile birlikte aylık 4000e yakın yapıyor Ama dex
Çok sağol canım amin hepimizin inşallahhYaa kuzum benim çok sevindimhadi bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Lütfen ağlama üzülme çünkü çok erken 8 9.gün ancak geçiyor benim lekelenmem oldu dün idrar testi silikti kan verdim çıktı ve 5.gün emb çiftti canım sakın yok diye düşünme bende bomboş hissediyordum inan olmadı dedim ama olmuş moral bozmak yok asla inşallah bebişin seninledirYani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
gölge var :) bende gordummArkadaşlar yardımcı olurmusunz acil coook silik çizgi mi var kafayı mı yedim nedir bu sizce bugun 6. Günündeym dayanamadım test yaptım 3. Gun embriyosu
lıtunus da cok pahalı , onun yerıne progestan fıtıl veremezlermı kı aynı sanırım ..Hesap ediyorum lutinus ile birlikte aylık 4000e yakın yapıyor Ama dex
Cok erken henüz ne dusuneceğimi bilmiyorumgölge var :) bende gordumm
Bende daha once transferımden hamıle kaldım doktorum bu pozitif bişey rahımın turuculuğu var demişti inşallah iyi haberler alalım canımMart ayında ngs siz 5. Gün çift embryomdan 1 gebelik elde ettik. Ama 8.haftada kalbi durdu genetiği 47xyy çıktı. Bunda bakalım nolcak kuzum inş olumlu haberler yazarız
Hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi nasıldıKızlar bende gece tekrar kan verdimBeta 283 çıktı ilki 147 ydi normal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?