- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
Amin kuzum İnşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruzçok güzel ilerlemiş canım, Allah’ım daim etsin ben de evden çıkıyorum test vermeye, darısı başıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum İnşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruzçok güzel ilerlemiş canım, Allah’ım daim etsin ben de evden çıkıyorum test vermeye, darısı başıma
Allah yardımcınız olsun ilaçlara çok zam geldi keşke önden hepsini alsaydınız şuan için nasıl olur bilemiyorum ama biz ilk tedaviyi Ağustos 2021 de yapmıştık 17 bin tuttu ilaçlar yumurta toplama transfer dahil ikinci denemeyi bu Eylül'de yaptık sadece transfer 12 bin TL ilaçlarla 15i buldu dondurulmuş embriyolar vardı o yüzden daha iyi oldu onlarida 4800 e beş senelik dondurdukKızlar bende ilk tüp Bebek tedavisine başlıcam bu hafta süreç nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullandınız toplam maliyetiniz ne oldu araştırdım ama yinede sormak istiyorum kafamda deli sorular
Rahım kalınlaşma sorunu mu vardı prp neden yapıldı canım?5. Gün embiriyosu embriyo glue ve uterin prp yapıldı 3. Transferim 5aa kalite embriyo
Aynı gün transfer olmuşuz ben hiçbir şey hissetmiyorum sendr belirti varmi canimEki Görüntüle 3178695 kizlar var mı sizce bugün 7. Günüm 12 Aralık'ta transfer oldu lütfen bakar mısınız
Herkeste farklı etki veriyordur belki bantta kullanıyormusunBende şuan kullanıyorum ama bende bir ağrı olmadı
Çok güzel canımKızlar bende gece tekrar kan verdim Beta 283 çıktı ilki 147 ydi normal dimi
Daha erken çıkmamış oşabilir hemen kendini üzme canım7. Günüm test yaptım negatif
Kaçıncı günün cAnımolmadı benim negatif.
Şimdi aldım sonucu malesef negatif zaten hiç belirtimde yoktu bekliyordum
Benim belirtim vardı bende negatifimŞimdi aldım sonucu malesef negatif zaten hiç belirtimde yoktu bekliyordum
Merhaba bende 29 Kasım'da başladım tedaviye 14 Aralık'ta transfer oldum. Doktor 24 bin TL aldı. İlaçlarla birlikte 32 bin civarı tuttu. 2 embriyo dondurdum 4 binde ona ödedim. Yuvarlak hesap 35 - 40 bin TL kadar tutuyor. Bu arada bizde herhangi bir sorun yoktu.Kızlar bende ilk tüp Bebek tedavisine başlıcam bu hafta süreç nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullandınız toplam maliyetiniz ne oldu araştırdım ama yinede sormak istiyorum kafamda deli sorular
Ben henüz yapmadım perşembe yapmayı düşünüyorum da içimden bi ses olmadı diyor hayırlısı. Bi göğüs dolgunlugu vardı o da geçti sıfır belirti şuan Cuma kan testi
esraesraesr cagkus nonut @Sonyag08 Z zeyneps34 M muczeanne KleineKatzee
Kızlar yaptınızmı test hiç
ben
canım ben kasımda basladım,Kızlar bende ilk tüp Bebek tedavisine başlıcam bu hafta süreç nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullandınız toplam maliyetiniz ne oldu araştırdım ama yinede sormak istiyorum kafamda deli sorular
Ben henüz yapmadım perşembe yapmayı düşünüyorum da içimden bi ses olmadı diyor hayırlısı. Bi göğüs dolgunlugu vardı o da geçti sıfır belirti şuan Cuma kan testi
Benim test günüm Çarşamba. Bugün transferle birlikte 10. günüm aslında yapsam çıkabilir ama korkuyorum
12. gündü canım, maalesef napalım. annem her çiçeğin açacak bir zamanı vardır der, daha açacağı zaman gelmemiş, Rabbim hayırlısını versin. ağlamaktan helak oldum; ama, iman etmekten başka yapacak bir şey yok. biraz maddi manevi toparladıktan sonra kaldığımız yerden devamKaçıncı günün cAnım
Üzülmede desem anlamsız malesef ama birdaha ki sefere rabbim nasip etsin Dondurulmuş varmıŞimdi aldım sonucu malesef negatif zaten hiç belirtimde yoktu bekliyordum