• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar bende ilk tüp Bebek tedavisine başlıcam bu hafta süreç nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullandınız toplam maliyetiniz ne oldu araştırdım ama yinede sormak istiyorum kafamda deli sorular
Allah yardımcınız olsun ilaçlara çok zam geldi keşke önden hepsini alsaydınız şuan için nasıl olur bilemiyorum ama biz ilk tedaviyi Ağustos 2021 de yapmıştık 17 bin tuttu ilaçlar yumurta toplama transfer dahil ikinci denemeyi bu Eylül'de yaptık sadece transfer 12 bin TL ilaçlarla 15i buldu dondurulmuş embriyolar vardı o yüzden daha iyi oldu onlarida 4800 e beş senelik dondurduk

Kızlar bende ilk tüp Bebek tedavisine başlıcam bu hafta süreç nasıl ilerliyor, hangi ilaçları kullandınız toplam maliyetiniz ne oldu araştırdım ama yinede sormak istiyorum kafamda deli sorular
Merhaba bende 29 Kasım'da başladım tedaviye 14 Aralık'ta transfer oldum. Doktor 24 bin TL aldı. İlaçlarla birlikte 32 bin civarı tuttu. 2 embriyo dondurdum 4 binde ona ödedim. Yuvarlak hesap 35 - 40 bin TL kadar tutuyor. Bu arada bizde herhangi bir sorun yoktu.

canım ben kasımda basladım,
hastaneye 21.500 tup bebek ucretı odedık..
muayene verdık 2500tl esım ve benım .
rapor cıkartmak ıcn muayene ıstenıyordu..
ılaclarımda raporlu 6bıne yakın tuttu..

Kaçıncı günün cAnım
12. gündü canım, maalesef napalım. annem her çiçeğin açacak bir zamanı vardır der, daha açacağı zaman gelmemiş, Rabbim hayırlısını versin. ağlamaktan helak oldum; ama, iman etmekten başka yapacak bir şey yok. biraz maddi manevi toparladıktan sonra kaldığımız yerden devam ❤️

Back