• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar maalesef benim transferim bir sonraki aya ertelendi çok üzüldüm :( rahim kalınlığı uygundu ama rahmin içinde 2 tane nokta gibi kistik yapı oluşmuş estrofem sebebiyle. Bugün zoladex yapacağım adet olunca estrofeme düşük doz tekrar başlayacağım 😥 bugün tamam olsaydı 5 gün sonra transferim vardı

Günaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdık 😂 Beta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler 🤲💕 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🧿💙
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun 😍

Kaçıncı gününde yaptırdın canım bir de kaçıncı gün embriyosuydu
Cevaplamışsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 bende 10.günümde yaptırdım bide 8 günümde yaptırmıştım. 73ten 279a çıktı. İki embriyosu transfer edilmişti. İkiz olma olasılığı varmı bilmiyorum günler geçmiyor 🦋🦋🦋 Laye99 Laye99

Hanimlar leklenmeyle igili ne düsünüyorsunuz
Transfer sonrasi bir kac gün birseyler hissediyordum bel agrisi ara ara batmalar
Pozitifi gördükten sonra hic birsey hissetmiyorum artik transfer sonrasi 14. gündeyim 4+5 suanda günlük lekelenme yasiyorum kahverengi bazen cok bazen az

Kızlar bugün 5.gunum 5.gun transferi yapıldı yarın test yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemelimiyim zaman geçmiyor sanki ....

Back