2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kuzum bende leke olmadı daha hiç benimde belirtiler azaldı sanki arada kasik batması gibi çok hafif oluyor o kadar pazartesi günü tekrar test verecem inşallah sağlıkla ilerliyordur kese için ne zaman gideceksin doktora

Dün dayanamadim gittim cok küçüktü haftaya cuma tekrar gel dedi kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok dedi kırmızı olmasın dedi
5. Haftada kese anca görülüyormuş canım inşallah seninde sağlıklı ilerler

hayırlısı olsun, hiç üzme kendini böylesi daha uygunmuş demekki o kistik yapılar embriyonun tutunmasına engel olabilirdi öyle düşün iyiki farkedildi azıcık daha sabır

merhabalar benim 2. Gün tek transfer 20 aralıkta test vermem gerekiyordu ama dayanamadım bugun verdim 0,5 cıktı yükselme olabilirmi o kadar kötü oldum ki

Kızlar bugün 5.gunum 5.gun transferi yapıldı yarın test yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemelimiyim zaman geçmiyor sanki ....
Bence 8. Günü bekle canım ben 8. Günde silik çizgi görmüştüm 5. Gün çok erken bence

benim hiç lekelenmem ya da kanamam olmadı hala da yok pozitifi öğrenince benim de belirtilerim azalmaya başladı ilginç

benim hiç lekelenmem ya da kanamam olmadı hala da yok pozitifi öğrenince benim de belirtilerim azalmaya başladı ilginç
Cogu kiside belirti var bir bende mi diyordum demek ki bir ben degilim
Bulanti vs. hicbirsey yok henüz erken oldugu icin sanirim

Çok şükür kese görülmüş kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım inşallah yolunda gider herşey
Bugün gittim ama kese hariç bir şey yoktu doktor kese boyutuna göre şuan 5+4 gözüküyorsun dedi canım ama kalp atışı için 22 Aralık tarih verildi

Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Ben boş gebelik yaşadım her belirtim vardi ve kanamam vardı ara ara inşallah senin öyle değildir
İnşallah canım ama kanama ya da lekelenmem hiç yok ama kese içi de şuan boş gözüken hayırlısı buymuş demek ki bakalım

Kızlar transer öncesi E2 ve progesteron kaç olmalı bilen var mı ? Şu an estrofem 11.gün , 13. günde kontrole gidecem, dr E2 progesteron Tsh ve BetaHcg istemiş, ona göre sanırım 5 gün sonrasına transfer tarihi verilecek inşallah

Günaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdık Beta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım Kaçıncı günün bugün canım ve kaçıncı güne biliyorsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…