Çook sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
5.günKacıncı gün embriyosu
Amin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlereCanım maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Yedinci günümde oldu kuzumO bıçak saplanır gibi agrı kaçıncı gunde oldu canım
Amin kuzum İnşallahÇook sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Hayirli olsun canim cok sevindimGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun çok sevındım Rabbım kucağına almayı da nasıp etsınGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
EkliyorumYaaa beni de ekler misiniz ekleyemedik
3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi yaşım 33 kan vereceğim tarih 22 aralik
Hayırlı olsun sağlıkla kucana almak nasip olsun inşallah. Kaçıncı günündüGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım benim inşallah sağlıkla ilerler bu seferHayirli olsun canim cok sevindim
Amin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallahCanım hayırlı olsun çok sevındım Rabbım kucağına almayı da nasıp etsın
Amin kuzum İnşallahHayırlı olsun sağlıkla kucana almak nasip olsun inşallah. Kaçıncı günündü
Amin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kaçıncı gününde yaptırdın canım bir de kaçıncı gün embriyosuyduÇook sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Cevaplamışsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKaçıncı gününde yaptırdın canım bir de kaçıncı gün embriyosuydu
Beklemeni tavsiye ederim daha cok erken kanda anca 10,12 gün cikiyorKızlar bugün 5.gunum 5.gun transferi yapıldı yarın test yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemelimiyim zaman geçmiyor sanki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?