2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar maalesef benim transferim bir sonraki aya ertelendi çok üzüldüm rahim kalınlığı uygundu ama rahmin içinde 2 tane nokta gibi kistik yapı oluşmuş estrofem sebebiyle. Bugün zoladex yapacağım adet olunca estrofeme düşük doz tekrar başlayacağım bugün tamam olsaydı 5 gün sonra transferim vardı

Günaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdık Beta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Kaçıncı gününde yaptırdın canım bir de kaçıncı gün embriyosuydu
Cevaplamışsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 10.günümde yaptırdım bide 8 günümde yaptırmıştım. 73ten 279a çıktı. İki embriyosu transfer edilmişti. İkiz olma olasılığı varmı bilmiyorum günler geçmiyor Laye99

Hanimlar leklenmeyle igili ne düsünüyorsunuz
Transfer sonrasi bir kac gün birseyler hissediyordum bel agrisi ara ara batmalar
Pozitifi gördükten sonra hic birsey hissetmiyorum artik transfer sonrasi 14. gündeyim 4+5 suanda günlük lekelenme yasiyorum kahverengi bazen cok bazen az

Kızlar bugün 5.gunum 5.gun transferi yapıldı yarın test yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemelimiyim zaman geçmiyor sanki ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…