ayy evet çok iyi denk gelmişAaa bende hemsıreyım ıkımızınde aynı gün transferı olacak gıbı konuşmuştuk hatırladın mı canımBen hep devlette yaptırdım durumu anlatımca hemen ıstıyolar tabı doktora da bağlı bıraz
Haaa yoook kadin doğumcum derken, tüp bebeği yaptırdığım yer değil, normal daha önceden gittiğim kadın doğumcum burda, ben de tüp bebeği istanbulda yaptirdim herhalde daha da cagirmazlar istanbula diye düşünüyorum (=anladım canım, inşallah devam edecekben Kırşehir den Kayseri'ye gidiyorum tedavi için, hastane burda olsa bende öyle yapardım büyük ihtimal
çok mantıklıBu sekilde soylemeniz ii oldu:)derdim cunku.ilac kullanicam da hamilelik suphem var sonuca gore kullanicam derim
evet öyle bende gitmem sanırım , bi aksilik çıkmazsa inşallahHaaa yoook kadin doğumcum derken, tüp bebeği yaptırdığım yer değil, normal daha önceden gittiğim kadın doğumcum burda, ben de tüp bebeği istanbulda yaptirdim herhalde daha da cagirmazlar istanbula diye düşünüyorum (=
estrofem kullanıyorum şu an 10.günüm, hem akıntım var hemde adet olacakmışım gibi ağrımKızlar afedersiniz akıntınız var mı benim cok oluyo ilaclardan mı acaba normalde pek olmaz
Merhaba test yaptınız mıestrofem kullanıyorum şu an 10.günüm, hem akıntım var hemde adet olacakmışım gibi ağrımve lekelenmem bile oldu dün, ama baktım yan etkilerinde var bunlar
transfer olmadım daha canımMerhaba test yaptınız mı
biliyorum heyecanlısınız; sabretmek zor geliyor; ama, yanlış yapıyosunuz. kendinizi yok yere strese sokuyorsunuz. sonuçta daha 7. gün ne olacağı belli olmaz 12. güne kadar yolu var. az daha sabredin lütfen. yüreğinizi ferah tutun, böyle zaman geçmez maalesefEvet ama yok herhalde anlamadım olmasa 0 olmaz mı ? Sonuç 2.42 bugün 7.gün
İnanın eşimin ısrarı ile yaptırdım ama pişman oldum yoksa en azından 10.gune kadar ben bekleyecektim şimdi daha çok zaman geçmeyecekbiliyorum heyecanlısınız; sabretmek zor geliyor; ama, yanlış yapıyosunuz. kendinizi yok yere strese sokuyorsunuz. sonuçta daha 7. gün ne olacağı belli olmaz 12. güne kadar yolu var. az daha sabredin lütfen. yüreğinizi ferah tutun, böyle zaman geçmez maalesef
Yaaa beni de ekler misiniz ekleyemedikEkliyorum hemen
Transferden sonra 9. Gun ilk idrar testini ve kan testine verdim. Kaset test basta silikti sonraki gunler koyulastiumarim hic kotu bisi cikmaz.doktorlar durumun en kotusununsoyler her zaman.peki transferden sonra ilk gebelik testinizi ne zaman yapmistiniz
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin kuzum İnşallahHayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahbelirtin varmiydi
Canım maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdıkBeta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
5. Gun embrıyosu 8. 9. Gunde kesın cıkarAnladim cnm 5.gun embriyon gec idrarindan belli oldu sandim
O bıçak saplanır gibi agrı kaçıncı gunde oldu canımAmin kuzum İnşallahgöğüs hassasiyeti dolgunlasmasi hafif regl sancısı çok az arada olan kasik batması bi kere de rahime bıçak saplanır gibi ağrım oldu ama ilaçların etkiside olabilir bunlar inşallah sağlıkla ilerler ilk defa bu kadar yüksek Beta gördüm önceki hamileliklerime göre umarım herşey yolundadır iki kimyasal yaşadım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?