2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

ayy evet çok iyi denk gelmiş aynen öyle dr a bağlı biraz, ,zaten başka alternatif yok ki mecbur özelde yaptıracaz, özellikle bizim gibi tedavisi olanlar

anladım canım, inşallah devam edecek ben Kırşehir den Kayseri'ye gidiyorum tedavi için, hastane burda olsa bende öyle yapardım büyük ihtimal
Haaa yoook kadin doğumcum derken, tüp bebeği yaptırdığım yer değil, normal daha önceden gittiğim kadın doğumcum burda, ben de tüp bebeği istanbulda yaptirdim herhalde daha da cagirmazlar istanbula diye düşünüyorum (=

evet öyle bende gitmem sanırım , bi aksilik çıkmazsa inşallah

Kızlar afedersiniz akıntınız var mı benim cok oluyo ilaclardan mı acaba normalde pek olmaz
estrofem kullanıyorum şu an 10.günüm, hem akıntım var hemde adet olacakmışım gibi ağrım ve lekelenmem bile oldu dün, ama baktım yan etkilerinde var bunlar

Evet ama yok herhalde anlamadım olmasa 0 olmaz mı ? Sonuç 2.42 bugün 7.gün
biliyorum heyecanlısınız; sabretmek zor geliyor; ama, yanlış yapıyosunuz. kendinizi yok yere strese sokuyorsunuz. sonuçta daha 7. gün ne olacağı belli olmaz 12. güne kadar yolu var. az daha sabredin lütfen. yüreğinizi ferah tutun, böyle zaman geçmez maalesef

İnanın eşimin ısrarı ile yaptırdım ama pişman oldum yoksa en azından 10.gune kadar ben bekleyecektim şimdi daha çok zaman geçmeyecek

Arkadaşlar tutunma kanaması ne kadar açık renkte oluyor acaba bugün 4.gunum çok çok acik lekenme gördüm de

Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahbelirtin varmiydi
Amin kuzum İnşallah göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi hafif regl sancısı çok az arada olan kasik batması bi kere de rahime bıçak saplanır gibi ağrım oldu ama ilaçların etkiside olabilir bunlar inşallah sağlıkla ilerler ilk defa bu kadar yüksek Beta gördüm önceki hamileliklerime göre umarım herşey yolundadır iki kimyasal yaşadım daha önce

O bıçak saplanır gibi agrı kaçıncı gunde oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…