Anladim cnm 5.gun embriyon gec idrarindan belli oldu sandim3. Gun eski transferım bu şimdi 5. Gun emb transfer olucam canım
Ben direk transfer oldum kan testi istiyorum dedim 7. Günü erken daha dediler bende olsun ben istiyorum dedim yaptılar mecburBu sekilde soylemeniz ii oldu:)derdim cunku.ilac kullanicam da hamilelik suphem var sonuca gore kullanicam derim
Bakalim nenim gerci 10.gunume bisi kalmadi:)az daha beklerimBen direk transfer oldum kan testi istiyorum dedim 7. Günü erken daha dediler bende olsun ben istiyorum dedim yaptılar mecbur
İki üç kere gittim her defasında aynı şeyi söyledi malesef açtı denedi sistemden hatta olmadı. Anlamadım Neyse rapor çıkarttırabilirsem iniallah bu sorun kalkar ortadan diye umuyorumBen yazdirdim hemde iki kutu o biraz sallamış sizi
Çok kötüyüm negatif çıktıNe yaptin cnm nasilsin cikti mi sonucun
Benim pazar gunu evde yaptillarim negatif amaÇok kötüyüm negatif çıktısenin ne çıktı
Canim 5 ci gün cok erken henüz..Kızlar benim bugün transfer günüm hariç 5.gunum ve kaset test negatif takmamak mi gerekiyor
Umarım bende umutsuzluğa kapılmak istemiyorumCanim 5 ci gün cok erken henüz..
Benim bigün transfer sonrasi 9 cu günüm ve negatif hala.. rabbim hayirlisiysa nasip etsin benimde moralim bozuk ama dedigim gibi yine erken..Umarım bende umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
Aaa bende hemsıreyım ıkımızınde aynı gün transferı olacak gıbı konuşmuştuk hatırladın mı canımevet bende onu merak ediyorum, aslında hemşireyim ama acil rutinini bilmiyorumçalışan arkadaşlarıma sordum rutin bakılmıyor ama durumu anlatırsan bakarlar dedi, merak ettim burdakiler nasıl yapıyor
Sonuç çıktı mı canımKan da gebelik baktırdım şimdi kızlar
Allah hayırlısını nasip etsin elden bişey gelmiyor maalesefBenim bigün transfer sonrasi 9 cu günüm ve negatif hala.. rabbim hayirlisiysa nasip etsin benimde moralim bozuk ama dedigim gibi yine erken..
Evet ama yok herhalde anlamadım olmasa 0 olmaz mı ? Sonuç 2.42 bugün 7.günSonuç çıktı mı canım
Bence erken daha 2 gün sonra birdaha verin inşallah tutunur bebişKızlar 5.gün embriyosu 7.günüm sonuç 2.42 çıktı negatif mi bilen yardımcı olur mu
İnşallah tutunur biraz moralim bozuldu. Ama neye inanmak istersek ona bakıyoruz ya 12gunden önce beta doğru artış salgılama ya biliyormuşBence erken daha 2 gün sonra birdaha verin inşallah tutunur bebiş
Var canım fitilden de oluyor fazlası gün içinde hep geliyor beyaz sekildeKızlar afedersiniz akıntınız var mı benim cok oluyo ilaclardan mı acaba normalde pek olmaz
Ben özelde yaptırıyorum evime yakın olduğu için, bir de gebelik Allahin izniyle devam ederse kadin dogum uzmanim da orada zaten diye (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?