2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben yazdirdim hemde iki kutu o biraz sallamış sizi
İki üç kere gittim her defasında aynı şeyi söyledi malesef açtı denedi sistemden hatta olmadı. Anlamadım Neyse rapor çıkarttırabilirsem iniallah bu sorun kalkar ortadan diye umuyorum

evet bende onu merak ediyorum, aslında hemşireyim ama acil rutinini bilmiyorum çalışan arkadaşlarıma sordum rutin bakılmıyor ama durumu anlatırsan bakarlar dedi, merak ettim burdakiler nasıl yapıyor
Aaa bende hemsıreyım ıkımızınde aynı gün transferı olacak gıbı konuşmuştuk hatırladın mı canım Ben hep devlette yaptırdım durumu anlatımca hemen ıstıyolar tabı doktora da bağlı bıraz

Kızlar afedersiniz akıntınız var mı benim cok oluyo ilaclardan mı acaba normalde pek olmaz

Kızlar 5.gün embriyosu 7.günüm sonuç 2.42 çıktı negatif mi bilen yardımcı olur mu

Bence erken daha 2 gün sonra birdaha verin inşallah tutunur bebiş
İnşallah tutunur biraz moralim bozuldu. Ama neye inanmak istersek ona bakıyoruz ya 12gunden önce beta doğru artış salgılama ya biliyormuş inşallah benimledir melegim

Ben özelde yaptırıyorum evime yakın olduğu için, bir de gebelik Allahin izniyle devam ederse kadin dogum uzmanim da orada zaten diye (=

anladım canım, inşallah devam edecek ben Kırşehir den Kayseri'ye gidiyorum tedavi için, hastane burda olsa bende öyle yapardım büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…