- 15 Nisan 2019
- 95
- 105
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Merhaba hayırlı olsun grubumuz bende bekliyordum açılmasını
Kısmetse bende Aralık annesi olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 mis haftaya görürsünMerhabalar herkese inşallah hepimiz sağlıklı çok güzel hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız benim sat 9mart 4+0 ız şuan tam. Kese ve kalp atışı için çok heyecanlanıyorum. Kese beta hcg kaçta görülüyor bilen var mı?
Benimkini gördük ya yeni olusuyormus bak atayımHoşbulduk teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun Ayy vajinal istemiyorum dün doktora gittim beta hcg artışı için.doktor görünmez ama bakalım dedi. Baktı karından görmedi. Dedi alttan bakalım ay yok dedim bakmayalım
Dün kan verdim 770 çıktı. Artık vermiyim kan diyorum Allah nasip ederse haftaya görürüz o zaman kesmeyi inşallah1000 mis haftaya görürsün
Yaa duygulandım off sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuklarımızBenimkini gördük ya yeni olusuyormus bak atayım
Yaa çok güzel :)) sağlıkla doğsun MinnoşBenimkini gördük ya yeni olusuyormus bak atayım
Amin kuzum 264 le gördü yeni olusuyor dedi haftaya net gorucez salı günüYaa duygulandım off sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuklarımız
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Bize şehrini de yazabilir misin? Hayırlı haberler alırsın salı günü inşallah.Merhaba kızlar benim sat 12 mart adet tarihim 5 nisan dün kan verdim 247 çıktı yaşım 33 sağ kasıkta batma vardı salı gününe randevu aldım doktora kese için gidicem
Allah'ın izniyle seni aramızda görmek isterim canım. Durumun belli ise bize, SAT, Tahmini doğum tarihi, Yaş, Şehir ve hamilelik belirtilerini paylaşırsan sevinirim.Merhaba hayırlı olsun grubumuz bende bekliyordum açılmasını
Merhaba canım, biliyorum çok merak ettiğin bir süreç ama en güzeli adet günü ve sonrası tekrarlamak.Merhaba kızlar. Benm sat 14 mayıs döndğm 26 günde bir oluyor adete 2 gün var test yapsam çıkar mı acaba iki günce test yaptm negatif çıkmıştı şuan belim çok ağrıyor
Teşekkürler AnkaradayımHoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Bize şehrini de yazabilir misin? Hayırlı haberler alırsın salı günü inşallah.
Ben de Ankaradayım ben de doktor arıyorum kızlarYaa çok sevindim asıl doktoru bulmak gözümü çok korkutuyor. İnşallah içimize sinen iyi bir doktor buluruz
Arastirma yaptınız mı nerde oturuyorsunuz:)Ben de Ankaradayım ben de doktor arıyorum kızlar
Grubu görünce çok sevindim demekki öğrenenler var diye Galiba en mantıklısı iki gün daha beklemek. Adet günümde yapaam çıkar mı acaba tabii o güne kadar gelmezseMerhaba canım, biliyorum çok merak ettiğin bir süreç ama en güzeli adet günü ve sonrası tekrarlamak.
Ben de daha araştırmaya başlamadım. Fikirlerimizi paylaşırız süreç içesindeBen de Ankaradayım ben de doktor arıyorum kızlar
Rabbim inşallah nasip etmiştir canım. Ben adet günüm 1 gün geçince evde test yaptım(3+5 hafta) . Çok koyu olmamakla çift çizgi çıktı. Bir gün sonra kan tahlili yaptırdığım da hcg 712 çıktı. (3+6 hafta). Adet günü geçtiği halde çok yoğun değildi o yüzden adetini geçirmekte fayda var diye düşündüm.Grubu görünce çok sevindim demekki öğrenenler var diye Galiba en mantıklısı iki gün daha beklemek. Adet günümde yapaam çıkar mı acaba tabii o güne kadar gelmezse
Merhaba bu birazda yumurtlama ile ilgili ben yumurtlamayı erken gördüm o yüzden adete iki gün kala testi yapar yapmaz çift çizgi gördum aynı gün beta 358 çıktı. İnşallah hayırlı haberler verirsinizMerhaba kızlar. Benm sat 14 mayıs döndğm 26 günde bir oluyor adete 2 gün var test yapsam çıkar mı acaba iki günce test yaptm negatif çıkmıştı şuan belim çok ağrıyor
Senin bebişin hayırlı olsun canm Kızımda adetime 5 gün falan vardı öğrendiğimde aklım biraz ona gidiyor gene erken çıkar mı diye ama bi kaç test yaptm negatif çıktı çok üzgünüm inşallah sabredebilirmMerhaba bu birazda yumurtlama ile ilgili ben yumurtlamayı erken gördüm o yüzden adete iki gün kala testi yapar yapmaz çift çizgi gördum aynı gün beta 358 çıktı. İnşallah hayırlı haberler verirsiniz
Şuan 3+2yim eğer hamileysem inşallah bekleyeceğim test yapmadan.. Hayırlı olsun canm bebişin deRabbim inşallah nasip etmiştir canım. Ben adet günüm 1 gün geçince evde test yaptım(3+5 hafta) . Çok koyu olmamakla çift çizgi çıktı. Bir gün sonra kan tahlili yaptırdığım da hcg 712 çıktı. (3+6 hafta). Adet günü geçtiği halde çok yoğun değildi o yüzden adetini geçirmekte fayda var diye düşündüm.