2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben kacgundr atesleniuorum.Bogaz burun faln kötü baya.Dun kardiyoloji kalp doktoruna gittim.sorun çıkmadı.

Benim ki inandır 3.5 yaşında erkek çocukları biraz daha duz belki de ondandır

rinapera

Kızlar umarım lazım olmaz ama her ihtimale karşı sizde bakın isterseniz
Sağolun kızlar bunlari deneyeyim, olmazsa da artık tek memeden devam, yeter ki emsin de. İnşallah alışır ikisine de
Ağrın nasıl bu kadar çabuk geçti ki sen benden iki gün sonra doğum yaptın nasıl bakım yaptın ameliyat yerinee
Hiç bakım yapmadım sen napiyorsun ki bakım olarak canım bana söylemediler bir şey, sprey sıktılar bir tane su geçirmesin diye o kadar

Biz elsa kostümü akdık cok istiyordu sık sık giyiyor kardesimden diye .getirirkende bi şeker vermeyi düşünüyorum eline ablasına versin diye baska bişey gelmiyor aklıma ama sakınmamaya calısacagım cok tırsıyorum o dengeyi saglayamazsam diye

Kızlar sezeryan olanlar sezeryan sonrası hakkında bilgi verebilir m? Bugün eve geldim genel bilgilendirme yaptılar ama sizin de tecrübelerini önemli. Mesela benim dikişler lazer ve o bölge uyuşuk. Ne kadar sürede toparlanırım

Evet O dengeyi nasıl koruyacağız neler yaşayacağız merakla bekliyorum. Biz de emzikli ağlayan Bi bebek vardı onu aldık. Dogumun olduğu gün ve ertesi günler verilmek üzere bir kaç barbie falan aldım. Malum gelenler bebeğe hediye getiriyorlar ve kızım bu duruma çok üzülecektir. Öyle durumlarda vermek için bir kaç paket hazırladım

Bana 6 sene önce normal eriyen dikiş atmışlardı.2 gün sonra banyo yapabilirsin demişti doktor ama sonra kurula tekrar sar demişti 1 kereye mahsus.ben 3 gün falan sonra yıkanmıştım geri sarmıştım.zaten 10 günde falan dikiş kalmadı hiç hepsi eridi.ama tam düzelmem 1 ayı buldu.merdiven çıkarken bi tanıdığın dikişleri patlamıştı ondan korktum bende tam doğrulmadan yürüyordum.hapşırmamaya bile dikkat ettim patlarsa dikişler diye .o uyuşukluk geçmiyor canım hala hissizlik var benim dikiş yerimde.elimle dokununca hissetmiyorum.bende şeyi merak ediyorum doğumdan sonra hapşırsak öksürsek basınçla dikişlere bişey olur mu acaba?

Birde antibiyotik başladılar mı sana? Bana başlamışlardı ama laparoskopi ameliyatımda vermemişlerdi

Canim bagiranlara bakma sen kimisi bagirmayi seviyor sakin yanlis anlasilmasin agri esigi falan deniyor ya buda onun gbi bisey sanirim.Ben mesela bagirmayacam dedim suni sanci verdiler baslarda sesim cikmadi sonradan hafif hafif oy oy demeye basladim En son dogum aninda ilk dogumda bu tabi ebe karnima bastirinca bagirdim ondada cocuk cikti.Yani kendini kimseyle kiyaslama herkesinki ayni olacak die bisey yok.Ben acilmayla gidiorum suni veriolar en son ikinacak gbi oluncada masaya aliolar sonrasi uzun surmuo sancini takip edip nefesini burnundan alip icinde tutup ikinma seklinde itekleyeceksin.Sonra bian rahatliosun sonra bidaha bu duzeni guzel tutturursan kendine guvenirsen halledersin.Ben ufak tefegim ebeler sasirio ben dogurunca Nazlanacam saniolar herlde ebeler cok gerekmedikce mudahale etmiolar eger zorlanmaya baslarsan elleriyle bastirip doguma yardim ediolar.İlk dogumunda ellediler 2.de ellemediler.Ne olursa olsun bunlarin hepsi geciyor Rabbim bizi dayanacak gucte yaratmis ben buna inaniyorum adet agrilariyla bizi hazirliyor suanki cektigimiz agrilarda zaten vucudu hazirliyor kotu dusunme Rabbim bir nefeste bebeginin sesini duymayi nasip etsin

Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkıyorum beyazları ayrı yıkadım ama bi takım grimsi olmuş
Kenar şeritleri renkli olanlar vardı heralde onların boyası aktı
Kumaşa zarar vermeden nasıl düzeltebilirim tekrar 30 derecede yıkasam düzelir mi deterjana mı yatırayım

Esime soylemeyim

Pişik kremi olarak ne aldınız? Oğlumda mustela almıştım ama faydasını görmedim.bu sefer kararsızım.artık alıp hastane çantasına atmam lazım

Ama ondada ben soyle ogrenmistim bagirdigin zaman topladigin nefes agzindan cikip gidio ya assa pek bi faydasi olmuo die.Aman yada dedigin gbi herkesin taktigi farkli oluodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…