- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.721
Ben kacgundr atesleniuorum.Bogaz burun faln kötü baya.Dun kardiyoloji kalp doktoruna gittim.sorun çıkmadı.Ah kızlar gece ateşim dusmeyince hastaneye gittim artık ve ilk başta yüksek ateşten bebeğinde kalp atışlarında çarpıntı olmuş dediler, serumdan sonra ben rahatladım biraz bebek hareketleri de biraz normalde döndü, meğerse infuluenza A pozitifmis yani domuz gribicarpintim olduğu için ve nabzım da yükseldiği için influenza ilacına başladım, şu an en yaygın hastalık buymuş , direk bebeğe gecmiyormus ama yüksek ateş durumunda etkileniyormus umarım kısa sürede atlatırım doğuma bu kadar az kalmışken , bebişim de 3kiloyu geçmiş şükür inşallah sağlıkla kavusalim,çok dikkat edin kesinlikle maske takın çünkü her yerde bu salgın varmis
Benim ki inandır 3.5 yaşındaKaç yasinda hediyeyi kardeşinin gonderdigine inandı mi
Evet beşikte görmesi çok mantıklı. İnşallah bunu uygulayacağım
Çok güzel öneriler. Teşekkür ederim. Bi ara kızıma sordum kardeşin sana ne hediye getirsin diye. Hiç öyle şey olur mu o küçücük nasıl getirsin dedibizden daha mantıklı... 3.5 yaşında bu arada
Sağolun kızlar bunlari deneyeyim, olmazsa da artık tek memeden devam, yeter ki emsin de. İnşallah alışır ikisine deCanım izlediğim bir videoda şöyle diyordu. Diğer memeğe geçerken bebeğin başını diğer tarafa çevirmek yerine sağ memeden sol memeye yana kaydırarak emzirin o zaman farkı çok anlamaz diyordu. Videoyu ekliyorum. 9. Dakikada anlatıyor.
Hiç bakım yapmadım sen napiyorsun ki bakım olarak canım bana söylemediler bir şey, sprey sıktılar bir tane su geçirmesin diye o kadarAğrın nasıl bu kadar çabuk geçti ki sen benden iki gün sonra doğum yaptın nasıl bakım yaptın ameliyat yerinee
Kesin kendini kaybedenlerden olacaksinHah evet demek istediğim bu gücü ordan alıyosanuz yine kontrol sizdedir ben çığlıklarla kendini kaybedenler var ya onlara üzülüyorum perişan oluyolar süreçte sankş daha zor oluyo. Ben görücem beni dur
Evet kız ve erkek çocuk farkı var kesinlikleBenim ki inandır 3.5 yaşındaerkek çocukları biraz daha duz belki de ondandır
Biz elsa kostümü akdık2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyenler.. kardeş karşılaşmasında ne yapmayı planlıyorsunuz? Genelde büyük çocuğa hediye alınıyor kardeşin getirmiş diye. Baska neler yapılabilir olumlu bir karşılaşma olması için?
Evet 200 olması gerekirken benim 230 ya da 20 derler benim 23 müşİyi akşamlar kızlar suyu fazla olanlara bişey sormak istiyorum suyun ölçüsüyle alakalı bi ölçü veriyor mu size doktor sınır şu senin bu kadar vs diye
Zaten artik 5 gün kaldı aman aman bisey değil de ani bisey olursa diye korktum.doktoruma da yazdım zaten bakalim ne derseOlabiliyor canım doktor tedavi edilmesi lazım derse gerek görürse antibiyotik verir.kullanmazsan erken doğum riskini tetikler
Bana 200 olması gerekirken 280 dedi. Karnın 4 yanından boşlukları ölçüyor onları topluyorİyi akşamlar kızlar suyu fazla olanlara bişey sormak istiyorum suyun ölçüsüyle alakalı bi ölçü veriyor mu size doktor sınır şu senin bu kadar vs diye
Evet O dengeyi nasıl koruyacağız neler yaşayacağız merakla bekliyorum. Biz de emzikli ağlayan Bi bebek vardı onu aldık. Dogumun olduğu gün ve ertesi günler verilmek üzere bir kaç barbie falan aldım. Malum gelenler bebeğe hediye getiriyorlar ve kızım bu duruma çok üzülecektir. Öyle durumlarda vermek için bir kaç paket hazırladımBiz elsa kostümü akdıkcok istiyordu sık sık giyiyor kardesimden diye .getirirkende bi şeker vermeyi düşünüyorum eline ablasına versin diye baska bişey gelmiyor aklıma ama sakınmamaya calısacagım cok tırsıyorum o dengeyi saglayamazsam diye
Bana 6 sene önce normal eriyen dikiş atmışlardı.2 gün sonra banyo yapabilirsin demişti doktor ama sonra kurula tekrar sar demişti 1 kereye mahsus.ben 3 gün falan sonra yıkanmıştım geri sarmıştım.zaten 10 günde falan dikiş kalmadı hiç hepsi eridi.ama tam düzelmem 1 ayı buldu.merdiven çıkarken bi tanıdığın dikişleri patlamıştı ondan korktum bende tam doğrulmadan yürüyordum.hapşırmamaya bile dikkat ettim patlarsa dikişler diyeKızlar sezeryan olanlar sezeryan sonrası hakkında bilgi verebilir m? Bugün eve geldim genel bilgilendirme yaptılar ama sizin de tecrübelerini önemli. Mesela benim dikişler lazer ve o bölge uyuşuk. Ne kadar sürede toparlanırım
Birde antibiyotik başladılar mı sana? Bana başlamışlardı ama laparoskopi ameliyatımda vermemişlerdiKızlar sezeryan olanlar sezeryan sonrası hakkında bilgi verebilir m? Bugün eve geldim genel bilgilendirme yaptılar ama sizin de tecrübelerini önemli. Mesela benim dikişler lazer ve o bölge uyuşuk. Ne kadar sürede toparlanırım
Canim bagiranlara bakma sen kimisi bagirmayi seviyor sakin yanlis anlasilmasin agri esigi falan deniyor ya buda onun gbi bisey sanirim.Ben mesela bagirmayacam dedim suni sanci verdiler baslarda sesim cikmadi sonradan hafif hafif oy oy demeye basladimPeki ya normal doğum korkusu.. dün hastaneye yatırdılar sürekli birileri doğum yaptı kaldığım odada ben hariç hepsinin bağırmaları kulağımda hala daha fazla dayanamayıp imza ile ayrıldım hastaneden. Çok etkilendim napacamı bilemiyorum
Esime soylemeyimZümrayı hiç tavsiye etmem yeğenime seve seve koyduk hem çok yaramaz hem de okulunda çok var. 3kızdan 1inin adı zümraama önemli olan yaramazlığı tabiki. Bebekliği iyi sakin bi bebekti sonradan ağzımıza etti aşırı sinirli kafasını yerden yere vuran ve aşırı sakar bi çocuktu. 2 tane daha zümra tanıyorum onlar da öyle
Ama ondada ben soyle ogrenmistim bagirdigin zaman topladigin nefes agzindan cikip gidio ya assa pek bi faydasi olmuo die.Aman yada dedigin gbi herkesin taktigi farkli oluodurAslında doğru olanı yapıyor bazı bebekler biberondan sonra meme almak istemiyor üstelik anne göğsünü taklit edenlerden değilse meme reddi yaşanma ihtimali var.sen her halükarda emzirmeye hayret et
Canım bence ihtiyaç duyulursa alınması gereken birşey. Artık herşeye ulaşmak çok kolay. Gerekirse sonra alırsın
Son zamanlarda eskisi kadar sık hareket etmedikleri bir gerçek.
Aklıma this is Sparta repliği geldi
Bağırma var bağırma var eğer kişideki gücü ortaya cıkaracak bir şekilde ve ıkınma anında olursa yardımı dokunabilir. Uzak Doğu sporlarinda atak hareketlerinde yapılır mesela ama onun da tekniği var. Ama sancılar sırasında bağırmanin kimseye faydası yok maalesef aksine güç kaybı oluyor.
Ben hep bepanthol kullandimPişik kremi olarak ne aldınız? Oğlumda mustela almıştım ama faydasını görmedim.bu sefer kararsızım.artık alıp hastane çantasına atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?