- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.361
İyiyim canım Çok heyecanlıİyiyim saol Allah razı olsun sen naslsn beklyrm test günümu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım Çok heyecanlıİyiyim saol Allah razı olsun sen naslsn beklyrm test günümu ya
Evet valla çok heyecanlı korku da var tabi amaİyiyim canım Çok heyecanlı
Adetin 21. Günü vurulacagim ben yumurta baskılamak için veriliyor iğne oluyoruz adet oluyoruz estrofeme başlıyoruz benimki bu döngüde oluyor bazılarına 3 aylık da veriliyor sizin nasılBana yazmislar ne ise yariyor bilmiyorum
Kaçıncı gün embriyosu acaba ? Bi arkadasim 8. Gunu yapmıştı negatif çıkmıştı 10. Gunu yaptırmışti pozitif çıkmıştı yani o yüzden pekte erken yapma yanlısı değilim bende her türlü insanin kafasinda acaba mi kaliyo çünkü
Besinci günün ise yap dilerim Rabbimden bize güzel haberini veririsn olumlu olur senin icin
Ya aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağımHmm aynıymış günümüz benimde yarın 9.gün normalde çarşamba test günüm tabi embriyo gününe görede değişir çıkıp çıkmıyacağı
Ama şöyle yarın çıkmayıp 12.günde çıkabilir kaçıncı gün embriyosuydu sordum mu daha önce hatırlayamadım canım kusura bakmaYa aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım
Bi doktoruna sor istersen 5.gun embriyosu ise çıkar heralde pek fikrim yok amaYa aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım
Ya aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım
Ya ilaçları zaten alacaksınız ..gününüze kadar doktorunuz negatif çıksa da tamam ilacı bırakın demez ki günün deki sonuca bakarYa aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım
DoğruYa ilaçları zaten alacaksınız ..gününüze kadar doktorunuz negatif çıksa da tamam ilacı bırakın demez ki günün deki sonuca bakar
Yaa sekiz mi Allah yardımcınız olsun kalınlaştımı acaba diye düşünmekte zor gerçekten inşallah kalınlaşır hemen sağlıklıcaKızlar ilacım 8e çıktı estrofem progesteron 0.18
Hayırlı olsun canım insallah sonundautlu haberi hepimiz alırız sorunun neydi acaba senin ?Merhaba kızlar bende inşallah yarın 9.30 transfer olacağım ilk deneme 5. Gün embriyosu Allahım herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip eyleyip kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
5.gün embriyosu canımAma şöyle yarın çıkmayıp 12.günde çıkabilir kaçıncı gün embriyosuydu sordum mu daha önce hatırlayamadım canım kusura bakma
Hemşire gününüzü bekleyin dediBi doktoruna sor istersen 5.gun embriyosu ise çıkar heralde pek fikrim yok ama
Saol kuzum Allah razı olsunSen daha iyi bilirsin canm benim hangi içine nasıl siniyorsa öyle yap içinden geleni yap hangisi senin. İçin doğru olacaksa
Bu açıdan düşünmemiştim doğru diyosunYa ilaçları zaten alacaksınız ..gününüze kadar doktorunuz negatif çıksa da tamam ilacı bırakın demez ki günün deki sonuca bakar
Bekle biraz daha canim o zaman Rabbim gönlündekini yaşamayı nasip etsin5.gün embriyosu canım
Hemşire gününüzü bekleyin dedi
Saol kuzum Allah razı olsun