• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar bugun transfer gunu ile birlikte 3. Gunum, yaklasik 1 2 saattir sol kasigimda belirli belirsiz agri giriyor saniyelik ama sizce neler oluyodur ? 5. Gun emb

Merhabalar, bu ay adetim le birlikte İstanbul tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum Aret hoca da. ön görüşme yapmadım henüz. Güncel fiyat hakkında bilgisi olan var mı? Bu merkezde tedavi görenler hangi Dr a gittiniz?

Kaçıncı gün embriyosu acaba ? Bi arkadasim 8. Gunu yapmıştı negatif çıkmıştı 10. Gunu yaptırmışti pozitif çıkmıştı yani o yüzden pekte erken yapma yanlısı değilim bende her türlü insanin kafasinda acaba mi kaliyo çünkü
Besinci günün ise yap dilerim Rabbimden bize güzel haberini veririsn olumlu olur senin icin
Hmm aynıymış günümüz benimde yarın 9.gün normalde çarşamba test günüm tabi embriyo gününe görede değişir çıkıp çıkmıyacağı
Ya aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım

Ya aslına bakarsanız kızlar yapmama taraftarıyım ama işte ilaçların bitmesi daha çok teşvik ediyor beni alsam ertesi gün test günüm negatif çıksa bu sefer aldığım ilaca da üzüleceğim birer tane anca kullanacağım yapmasam test ilaçları kullanmasam olmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım ya ilaçları alacağım yada yarın test yaptıracağım
Ama şöyle yarın çıkmayıp 12.günde çıkabilir kaçıncı gün embriyosuydu sordum mu daha önce hatırlayamadım canım kusura bakma 🤔

Bi doktoruna sor istersen 5.gun embriyosu ise çıkar heralde pek fikrim yok ama 🥰

Sen daha iyi bilirsin canm benim hangi içine nasıl siniyorsa öyle yap içinden geleni yap hangisi senin. İçin doğru olacaksa

Ya ilaçları zaten alacaksınız ..gününüze kadar doktorunuz negatif çıksa da tamam ilacı bırakın demez ki günün deki sonuca bakar

Merhaba kızlar bende inşallah yarın 9.30 transfer olacağım ilk deneme 5. Gün embriyosu 🙏🏻 Allahım herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip eyleyip kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Hayırlı olsun canım insallah sonundautlu haberi hepimiz alırız sorunun neydi acaba senin ?

Ama şöyle yarın çıkmayıp 12.günde çıkabilir kaçıncı gün embriyosuydu sordum mu daha önce hatırlayamadım canım kusura bakma 🤔
5.gün embriyosu canım
Bi doktoruna sor istersen 5.gun embriyosu ise çıkar heralde pek fikrim yok ama 🥰
Hemşire gününüzü bekleyin dedi 😑
Sen daha iyi bilirsin canm benim hangi içine nasıl siniyorsa öyle yap içinden geleni yap hangisi senin. İçin doğru olacaksa
Saol kuzum Allah razı olsun

Back