• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bugün transfer oldum, doktorum sürekli yatmamamı dikkatli şekilde hareket etmemi söyledi, yatma pozisyonu fark edermi acaba ? Sizler nasıl geçirdiniz?
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
Bol şanssssss canım
Arada kan dolaşımı için yürümek gerekiyor. Ağır bişey kaldırma ve yüksekteki bişeyi almak için uzanma.
Hadi hayırlısı olsun

• Beğen
Reactions: tdv
Günaydın kızlar 🌞 nasılız bugün? Melek naptın canım gidiyormusun kontrole ☺️
Günaydın canımmmm
Aynen gidiyorum yoldayım
Biraz işlerim var onları halledip gecicem öğleden sonra.
Dün akşam itibarıyle organik nar suyuna başladım.
Bakalım işe yarayacak mı.
Sen ne yaptın test yaptın mı kararsızım diyordun.

Korkuyoruyorum kararsızım kullanmakta çoğu kişi de narsuyunun embriyonun tutmamasina ve düşüge neden olacağını soyluyorlar
Siz şuanda hangi aşamadaydınız kafam karıştı rahim kalınlaştırma döneminin başındaysanız bir şişe de 5 nar suyu olması gerek bir şişe içseniz beş günlük tüketim sağlarsınız .transferin den sonra bana yasaktı bir arkadaşa doktor önermiş o transfer den sonra da içiyor . İçinize sinmiyorsa içmeyin bence zaten estrofem kullanıyorsunuz biz destek olsun diye içtik. Hemşireye sorabilirsiniz ❤️

Siz şuanda hangi aşamadaydınız kafam karıştı rahim kalınlaştırma döneminin başındaysanız bir şişe de 5 nar suyu olması gerek bir şişe içseniz beş günlük tüketim sağlarsınız .transferin den sonra bana yasaktı bir arkadaşa doktor önermiş o transfer den sonra da içiyor . İçinize sinmiyorsa içmeyin bence zaten estrofem kullanıyorsunuz biz destek olsun diye içtik. Hemşireye sorabilirsiniz ❤️
Estrofeme yeni başladım daha başındayım kontrole gidince dktra sorayim teşekkür ederim canm 💕

Back