- Konu Sahibi melekomelek
- #1.381
Pcos kuzumHayırlı olsun canım insallah sonundautlu haberi hepimiz alırız sorunun neydi acaba senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos kuzumHayırlı olsun canım insallah sonundautlu haberi hepimiz alırız sorunun neydi acaba senin ?
Anladım canım burda hepimiz mutlu haberleri paylaşırız inşallahPcos kuzum
Miktarı ne kadar olacak 1 subardagimi çay bardagimiGünaydın kızlar nar suyunu günde kaç defa ne kadar icmeliyiz
Bugün transfer oldum, doktorum sürekli yatmamamı dikkatli şekilde hareket etmemi söyledi, yatma pozisyonu fark edermi acaba ? Sizler nasıl geçirdiniz?
1 su bardağı çok güzel gelirse yarım bardak daha içiyordumMiktarı ne kadar olacak 1 subardagimi çay bardagimi
Hosgeldin canımMehraba bende 10 agustosda transfer olucam 1 deneme yas 26
MerhabaMerhaba kızlar bende inşallah yarın 9.30 transfer olacağım ilk deneme 5. Gün embriyosu Allahım herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip eyleyip kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Günaydın canımmmmGünaydın kızlar nasılız bugün? Melek naptın canım gidiyormusun kontrole
Habersiz bırakma biziiiGünaydın canımmmm
Aynen gidiyorum yoldayım
Biraz işlerim var onları halledip gecicem öğleden sonra.
Dün akşam itibarıyle organik nar suyuna başladım.
Bakalım işe yarayacak mı.
Sen ne yaptın test yaptın mı kararsızım diyordun.
Korkuyoruyorum kararsızım kullanmakta çoğu kişi de narsuyunun embriyonun tutmamasina ve düşüge neden olacağını soyluyorlar1 su bardağı çok güzel gelirse yarım bardak daha içiyordum
Amin kuzumMerhaba
Aminnnnnnn Allah isteyen herkese nasip etsin
Siz şuanda hangi aşamadaydınız kafam karıştı rahim kalınlaştırma döneminin başındaysanız bir şişe de 5 nar suyu olması gerek bir şişe içseniz beş günlük tüketim sağlarsınız .transferin den sonra bana yasaktı bir arkadaşa doktor önermiş o transfer den sonra da içiyor . İçinize sinmiyorsa içmeyin bence zaten estrofem kullanıyorsunuz biz destek olsun diye içtik. Hemşireye sorabilirsinizKorkuyoruyorum kararsızım kullanmakta çoğu kişi de narsuyunun embriyonun tutmamasina ve düşüge neden olacağını soyluyorlar
Estrofeme yeni başladım daha başındayım kontrole gidince dktra sorayim teşekkür ederim canmSiz şuanda hangi aşamadaydınız kafam karıştı rahim kalınlaştırma döneminin başındaysanız bir şişe de 5 nar suyu olması gerek bir şişe içseniz beş günlük tüketim sağlarsınız .transferin den sonra bana yasaktı bir arkadaşa doktor önermiş o transfer den sonra da içiyor . İçinize sinmiyorsa içmeyin bence zaten estrofem kullanıyorsunuz biz destek olsun diye içtik. Hemşireye sorabilirsiniz
Hadi gözün aydın sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun insallahKızlaarrr transferimi oldum inşallah bundan sonra rabbime emanet nasibimizde varsa tutunacağız birbirimize inşallah allahım sizlerede hayırlısıyla olmasını diliyorum
Sağol cnm teşekkür ederim amiiin cümlemize nasip etsin inşallahY yasemin hafsaaa çok sevindim erken gebeliğiniz pozitif çıkmasına Temmuz ayı topiğine atmışsınız hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle