- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.161
Parfüm ve deodorantın kesinlikle yqsak olduğunu biliyorum. Embriyologlar mesela asla parfüm ve deodorant kullanmalarına izin verilmiyor.. sperm verilirkende yasak yumurta toplanırkende. embriyo etkileniyor.Eki Görüntüle 3106912 kizlar bu doğru mu?
Benim ki de cuma günü kan verelim diyor test günüm pazartesi bende bilemedim ne yapacağımı doğru çıkar mı ki 5.gün embriyosuCanım benim test günüm 10 ağustos haftay çarşamba valla benim eşimde sorup duruyor yavrum nasıl diye ama ben hiçbişey hissetmiyorum daha doğrusu oraya odaklanmamaya çalışıyorum yoksa çok kafaya takıcam onada çıkmayabilir bak kendini illa tuttu diye şartlama diyorum ama yok hatta cuma kan ver diyo bana ya yok çarşambadan önce vermicem diyorum çıkmazsa çarşambaya kadar stres olurum diyorum çünkü 3.gün embriyosu çıkmayabilir varsa bile
Hoşgeldin canım neden olduğuna bakıldımı peki aynı haftalarda aynı problem oluyorsa genetiğe falan baktılar mı
Benim arkadaşım 10. Gün yaptı. 50 çıktı. Transfer günü bir sayarsakBenim ki de cuma günü kan verelim diyor test günüm pazartesi bende bilemedim ne yapacağımı doğru çıkar mı ki 5.gün embriyosu
Benimde transfer gününü sayarsam cuma günü 9.gün oluyo kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusundaBenim arkadaşım 10. Gün yaptı. 50 çıktı. Transfer günü bir sayarsak
Bende de öyle şeyler oluyor aman ne zor beklemek ya bütün hislerim karıştıBnde 10 ağustosta yapacm . Bnde bişi hissetmiyorum. Arada böyle çok çok çok hafif adet ağrısı gibi bişi oluyor alt karnimda
Valla ne opuda ne histeroskopide bana söylenmedi hepsinde de vardı oje makyaj parfüm tek toplamada 41 yumurtadan 23 tanesi dolu çıktı 13 adet de 5. güne geldi embriyolar bilemedim canım içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapınYani özellerde kozmetik ürünlerini kullanmayın diyor. Opu da dahil.
Evet onu da okudum zaten sevmem hurmaTemmuz transferi olanlar grubundan hurma da düşüge neden oluyormus
Zaten iki gün sonra test gününe kalıyor o zman beklersiniz iki gün daha en azından öncesi için canınız sıkılmaz daha doğru olur test tarihinde yapmakBenimde transfer gününü sayarsam cuma günü 9.gün oluyo kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
5.gün embriyosu yine 7-8.günde çıkabiliyormuş diye okudum forumlardaBenim ki de cuma günü kan verelim diyor test günüm pazartesi bende bilemedim ne yapacağımı doğru çıkar mı ki 5.gün embriyosu
Sonra yükselmişmiydi değeri arkadaşının merak ettimBenim arkadaşım 10. Gün yaptı. 50 çıktı. Transfer günü bir sayarsak
Ay maşallahValla ne opuda ne histeroskopide bana söylenmedi hepsinde de vardı oje makyaj parfüm tek toplamada 41 yumurtadan 23 tanesi dolu çıktı 13 adet de 5. güne geldi embriyolar bilemedim canım içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın
Yumurta toplama öncesi SeaQten ve gonamax vermişti kavrulmamis badem ceviz vs yemiştim.herkesin derdi başka bende de yumurta vardı yerleştirme yapacak yeterli rahim alanı yoktuAy maşallahbiz bir embriyo elde edicez diye canımız çıktı negatif alınca tekrar sıfırdan başla ayy bide onun stresi
İnşallah güzel sonuçlar alırızYumurta toplama öncesi SeaQten ve gonamax vermişti kavrulmamis badem ceviz vs yemiştim.herkesin derdi başka bende de yumurta vardı yerleştirme yapacak yeterli rahim alanı yoktubakalım büyük konuşmak istemiyorum ama 1 defa denerim bırakırım sinirlerim çok yıprandı yaş bir yandan ilaçlar bir yandan
İnşallah allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa gitmesinİnşallah güzel sonuçlar alırızsorun çözülmüş sonuçta neden olmasın Kalanlarda kardeş olmak için bekler
Genetik bir problem vardı .. evlat sahibi olmak çok düşük bir olasılıktı ama oldu :)) inancım tamdı sanırım inanınca oluyor:))Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizlere olsun inşallahsizin sorun neydi acaba ?
Bende prednol kullanmıştım , yarımşar tane sabah ve akşam , gebelik gerçekleştikten sonra yarıma düşürdü doktorum 10. Hafta da bıraktırdı kullanmayı :) aklıma gelmişken yazayım dedimHayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutuyordur prednol.kacgün iceceksiniz acaba benimde transferimn 5 günü
Teşekkür ederim hayır sadece genetige yolladik. 2 embriyom vardi ikisini yolladik ikiside transfere uygun geldiHayırlı olsun tedaviniz.
Embriyolarınıza ngs yapıldı mı acaba ?
Canım benim test günüm 10 ağustos haftay çarşamba valla benim eşimde sorup duruyor yavrum nasıl diye ama ben hiçbişey hissetmiyorum daha doğrusu oraya odaklanmamaya çalışıyorum yoksa çok kafaya takıcam onada çıkmayabilir bak kendini illa tuttu diye şartlama diyorum ama yok hatta cuma kan ver diyo bana ya yok çarşambadan önce vermicem diyorum çıkmazsa çarşambaya kadar stres olurum diyorum çünkü 3.gün embriyosu çıkmayabilir varsa bile
Hoşgeldin canım neden olduğuna bakıldımı peki aynı haftalarda aynı problem oluyorsa genetiğe falan baktıla
Hosbuldum canim, benle esimin genetigi temiz cikti, kuretaj oldugum bir bebegimide genetige gonderdim o da temiz cikti, simdi iki embriyom olustu onlarida genetige gonderdim transfere uygun geldi, genetik sikintimiz yok ama neden kalpleri duruyor bilmiyoruz.Canım benim test günüm 10 ağustos haftay çarşamba valla benim eşimde sorup duruyor yavrum nasıl diye ama ben hiçbişey hissetmiyorum daha doğrusu oraya odaklanmamaya çalışıyorum yoksa çok kafaya takıcam onada çıkmayabilir bak kendini illa tuttu diye şartlama diyorum ama yok hatta cuma kan ver diyo bana ya yok çarşambadan önce vermicem diyorum çıkmazsa çarşambaya kadar stres olurum diyorum çünkü 3.gün embriyosu çıkmayabilir varsa bile
Hoşgeldin canım neden olduğuna bakıldımı peki aynı haftalarda aynı problem oluyorsa genetiğe falan baktılarmı
Pıhtılaşma sorununuz olabilir mi? Baktırdınız mı hiçHosbuldum canim, benle esimin genetigi temiz cikti, kuretaj oldugum bir bebegimide genetige gonderdim o da temiz cikti, simdi iki embriyom olustu onlarida genetige gonderdim transfere uygun geldi, genetik sikintimiz yok ama neden kalpleri duruyor bilmiyoruz.
Aynen öyle canim inanmak başarmanın yarısıdır demislerGenetik bir problem vardı .. evlat sahibi olmak çok düşük bir olasılıktı ama oldu :)) inancım tamdı sanırım inanınca oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?