2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benim ki de cuma günü kan verelim diyor test günüm pazartesi bende bilemedim ne yapacağımı doğru çıkar mı ki 5.gün embriyosu

Yani özellerde kozmetik ürünlerini kullanmayın diyor. Opu da dahil.
Valla ne opuda ne histeroskopide bana söylenmedi hepsinde de vardı oje makyaj parfüm tek toplamada 41 yumurtadan 23 tanesi dolu çıktı 13 adet de 5. güne geldi embriyolar bilemedim canım içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın

Ay maşallah biz bir embriyo elde edicez diye canımız çıktı negatif alınca tekrar sıfırdan başla ayy bide onun stresi

Ay maşallah biz bir embriyo elde edicez diye canımız çıktı negatif alınca tekrar sıfırdan başla ayy bide onun stresi
Yumurta toplama öncesi SeaQten ve gonamax vermişti kavrulmamis badem ceviz vs yemiştim.herkesin derdi başka bende de yumurta vardı yerleştirme yapacak yeterli rahim alanı yoktu bakalım büyük konuşmak istemiyorum ama 1 defa denerim bırakırım sinirlerim çok yıprandı yaş bir yandan ilaçlar bir yandan

İnşallah güzel sonuçlar alırız sorun çözülmüş sonuçta neden olmasın Kalanlarda kardeş olmak için bekler

Hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutuyordur prednol.kacgün iceceksiniz acaba benimde transferimn 5 günü
Bende prednol kullanmıştım , yarımşar tane sabah ve akşam , gebelik gerçekleştikten sonra yarıma düşürdü doktorum 10. Hafta da bıraktırdı kullanmayı :) aklıma gelmişken yazayım dedim

Hosbuldum canim, benle esimin genetigi temiz cikti, kuretaj oldugum bir bebegimide genetige gonderdim o da temiz cikti, simdi iki embriyom olustu onlarida genetige gonderdim transfere uygun geldi, genetik sikintimiz yok ama neden kalpleri duruyor bilmiyoruz.

Pıhtılaşma sorununuz olabilir mi? Baktırdınız mı hiç

Genetik bir problem vardı .. evlat sahibi olmak çok düşük bir olasılıktı ama oldu :)) inancım tamdı sanırım inanınca oluyor:))
Aynen öyle canim inanmak başarmanın yarısıdır demisler Rabbim ol deyince oluyo işte canım gerisi sabır.. valla nedense bende cok inanıyorum sanki böyle son adetimi oluyo gibiyim inşallah hislerim doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…