2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bakalım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ilaçlarda yapıyor olabilir ama gün içinde kasıklarda bi sızlama oluyor belim dün biraz ağrıdı sonra geçti
Aynen bende öyle kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ama eşim çok umut dolu göbeğimi seviyor yavrumuz büyüyor diye anlatıyorum herşey olabilir falan diye ama bilmiyorum ne olacak sonumuz senin transfer ne zaman olmuştu canım test günün ne zaman

Kızlar şimdi ben estrofeme başladığım gün mü nar suyuna başlayayım ?
Günde sabah akşam içende vardı galiba günde bir bardak içtim ben mesela transfer günü belli olduktan sonra içmemişti kimse bizim amacımız rahim kalınlaşmasına yardımcı olsun diye doktorun iç derse transferden sonra da içersin bana yasaktı

Merhaba arkadaşlarrr Ben de ağustos 11 inde transfer olucam. İlk denemem. Yaş 31. Doğal yolla 5 hamileliğim oldu hepsinin ayni haftalarda kalbi durdu küretaj oldum. Geçen ay Op oldum. Rahim dinlendirildi. Adetimden sonra estrofeme basladik. Ayın 8 inde Prp yapilacak 11 inde transfer. Birbirimize dua edelim. Ben cok korkuyorumm.. destek olalim birbirimizee

Opuda da geçerli embriyo ortamda ki kokudan etkileniyor dediler oje de parmağına nabız ölçer taktıkları için işaret parmağında oje olmasın mesela ama ben hiç sürmedim abdestli olayım gideyim diye. Şampuan duş jeli için bile akşamdan duşa girdim sabah koku olmasın diye

Ojenin nabız ölçeri etkileyeceğini düşünmüyorum ama embriyo etkilenebilir tabi

Hayırlı olsun tedaviniz.
Embriyolarınıza ngs yapıldı mı acaba ?

Canım benim test günüm 10 ağustos haftay çarşamba valla benim eşimde sorup duruyor yavrum nasıl diye ama ben hiçbişey hissetmiyorum daha doğrusu oraya odaklanmamaya çalışıyorum yoksa çok kafaya takıcam onada çıkmayabilir bak kendini illa tuttu diye şartlama diyorum ama yok hatta cuma kan ver diyo bana ya yok çarşambadan önce vermicem diyorum çıkmazsa çarşambaya kadar stres olurum diyorum çünkü 3.gün embriyosu çıkmayabilir varsa bile
Hoşgeldin canım neden olduğuna bakıldımı peki aynı haftalarda aynı problem oluyorsa genetiğe falan baktılar mı

Temmuz transferi olanlar grubundan hurma da düşüge neden oluyormus
Herşeyi kararında yemek lazım ilk transferimden sonra doktor bana kabız olmamam için hergün ananas suyu içmemi söylemişti hergünde içtim kızımda doğdu mesela.ama geçen burda okudum ananas rahmimi gevşetiyomuş ne diye ben anlamadım bu işi

Aynen Herkes ayrı birsey soyluyor

Ilk olacak. 18 aydır maalesef olmadı artık beklemek istemiyoruz aşılamada zaman kaybı diyorlar
Merhaba bende Eylül Ekim gibi düşünüyorum tüp bebek. Bizim de ilk deneme olacak ama burda deneyenlerin yazılarını okudukça bende heyecanlandım keşke bu ay başlasaydım dedim. Siz hiç ön görüşmeye gittiniz mi yada bu ay gidecek misiniz. Muhtemelen inşallah bir sorun çıkmazsa aynı ay başlıcaz tedaviye sizinle.

Bnde 10 ağustosta yapacm . Bnde bişi hissetmiyorum. Arada böyle çok çok çok hafif adet ağrısı gibi bişi oluyor alt karnimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…