2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Teşekkür ederim cevabınız için o zaman eylül ayına kaldı. Sabretmek o kadar zor geliyor ki artık…
Rica ederim beklemek evet zor geliyor insana fakat bunun sonunda büyük bir mutluluk varsa beklemeye değer dilerim bebeğimi kucağına aldım diyede postlarda görürüz sizi

Eveeet, doktorumun muayenehanesinden aradılar bugün. Yarınki kontrol randevum iptal COVID yüzünden. Yerine bakan iki doktor varmış, onları arayayım dedim, burada Çarşamba muayenehaneler öğleden sonra kapalı, dolayısıyla kimseye ulaşamadım
Annemlerdeydim, annem iyi hissetmiyordu test yaptırdık o da Covid pozitif çıktı.
Şiştim vallahi. Umarım sabah muayenehaneler açılır açılmaz arayıp derdimi anlatırım da biri rahim kalınlığını ölçüp kan değerime bakar.
Korkuyorum sırf bu yüzden transfer gerçekleşemeyecek diye.

Annenizdeyseniz sizede geçmiş olabilir transfer öncesi pozitif çıkarsanız iptal olur

Hadi bakalım bekleyiş başladı senin içinde ben evde takılıyorum yatıyorum uzanıyorum canım sıkılıyor kalkıyorum yemek yapıyorum günleri geçirmeye çalışıyorum
Evet kuzum ya Bizim bide düğün telaslari var kardeşimin Zaman çabuk geçiyor artık ama covid olmamak için çok uğraşıyorum

Sordum ama almadılar malesef bende çok para harcadım çünkü ilaçlar için

Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizlere olsun inşallah sizin sorun neydi acaba ?

Teşekkür ederiz. İnşallahhhhhhh
Sizinde gözünüz aydın güle güle büyütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…