- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.121
Rica ederim beklemek evet zor geliyor insana fakat bunun sonunda büyük bir mutluluk varsa beklemeye değer dilerim bebeğimi kucağına aldım diyede postlarda görürüz siziTeşekkür ederim cevabınız için o zaman eylül ayına kaldı. Sabretmek o kadar zor geliyor ki artık…
Kızlar 2 ağustosta yani dün iki adet 5. Gün embriyosu transfer ettiler heyecanla bekliyorum sonuçları
Annenizdeyseniz sizede geçmiş olabilir transfer öncesi pozitif çıkarsanız iptal olurEveeet, doktorumun muayenehanesinden aradılar bugün. Yarınki kontrol randevum iptal COVID yüzünden. Yerine bakan iki doktor varmış, onları arayayım dedim, burada Çarşamba muayenehaneler öğleden sonra kapalı, dolayısıyla kimseye ulaşamadım
Annemlerdeydim, annem iyi hissetmiyordu test yaptırdık o da Covid pozitif çıktı.
Şiştim vallahi. Umarım sabah muayenehaneler açılır açılmaz arayıp derdimi anlatırım da biri rahim kalınlığını ölçüp kan değerime bakar.
Korkuyorum sırf bu yüzden transfer gerçekleşemeyecek diye.
Hadi bakalım bekleyiş başladı senin içindeMrb kizceler benimde transfer tarihim 8 Ağustos oldu heyecanla bekliyorum sizler neler yaptınız
Ooo iki bebişinide alıp geldin inşallah seninle kalırlar canımKızlar 2 ağustosta yani dün iki adet 5. Gün embriyosu transfer ettiler heyecanla bekliyorum sonuçları
Evet kuzum ya Bizim bide düğün telaslari var kardeşimin Zaman çabuk geçiyor artık ama covid olmamak için çok uğraşıyorumHadi bakalım bekleyiş başladı senin içindeben evde takılıyorum yatıyorum uzanıyorum canım sıkılıyor kalkıyorum yemek yapıyorum günleri geçirmeye çalışıyorum
Evet evet dikkat etmek lazım çok arttı bu araEvet kuzum ya Bizim bide düğün telaslari var kardeşimin Zaman çabuk geçiyor artık ama covid olmamak için çok uğraşıyorum
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlarOoo iki bebişinide alıp geldin inşallah seninle kalırlar canım
Hayırlı olsun canım ☘Kızlar 2 ağustosta yani dün iki adet 5. Gün embriyosu transfer ettiler heyecanla bekliyorum sonuçları
Hayırlı olsun mutlu haberler alırsınız inşallahKızlar 2 ağustosta yani dün iki adet 5. Gün embriyosu transfer ettiler heyecanla bekliyorum sonuçları
Annenizdeyseniz sizede geçmiş olabilir transfer öncesi pozitif çıkarsanız iptal olur
Sordum ama almadılar malesef bende çok para harcadım çünkü ilaçlar içinŞimdi ihtiyacı olan diye yazmak farklı, iğneleri bulamayanlar varsa diye yazmak farklı.
Ben satmak istediğinizi anladım yanlış anlamış da olabilirim.
Eczanelere raporlu fiyatından kabul ettiğinizi söyleseniz.
Yine de istemezler mi ?
Yani en azından cebinizden çıkanı geri almış olursunuz.
Hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutuyordur prednol.kacgün iceceksiniz acaba benimde transferimn 5 günüŞuan estrofem, oksapar, climara , progestan fitil. Progestan iğne. Vitamin d. Multifier vitamin.coaspirin.prednol.
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizlere olsun inşallahGeçen yıl 5 ağustosta transferim gerçekleşmişti..
şu an oğlum 3,5 aylık ve yanımda .. neler yaptığım aklıma geldi ,çok duygulandım
başlığı görünce yazmak istedim.. umarım her biriniz pozitif sonuçları alırsınız
Canım bnde 3. Gundeyim. Doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Test pozitif çıkana kadar kullanırım cnm. Sonra tekrar doktora sorarımHayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutuyordur prednol.kacgün iceceksiniz acaba benimde transferimn 5 günü
Teşekkür ederiz. İnşallahhhhhhhGeçen yıl 5 ağustosta transferim gerçekleşmişti..
şu an oğlum 3,5 aylık ve yanımda .. neler yaptığım aklıma geldi ,çok duygulandım
başlığı görünce yazmak istedim.. umarım her biriniz pozitif sonuçları alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?