- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.101
1haftada kalınlaşma olmuştur inşallah istediğiniz gibiKızlar selam bende ilaçlara devam ediyorum cuma kontrolüm var en son cuma günü 7mmdi rahim kalınlığı inşallah kalınlaşmıştır sizler nasılsınız
Amin canim benim senin durum neHayirlisi olur hepimiz hakkında
Merhaba canim hakkinda hayirlisi olsun uygun tarih verdimi doktorunKızlar selam bende ilaçlara devam ediyorum cuma kontrolüm var en son cuma günü 7mmdi rahim kalınlığı inşallah kalınlaşmıştır sizler nasılsınız
Her doktorun bakış açısı farklı demekki senin lekelenmen neyden kaynakliydi yumurta toplamadan sonramı olduEstrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etmişti 1 defa değil 3 defa lekelenme olmuştu sağlıklı olmayabilir rahim duvarı diye riske atmadı
Amin canim benim senin durum ne
Benim durumum transfer oldum sonucumu beklyrm ikinci denemem bu bu sefer beşinci gün embriyosu bakalım ne olacak..yatyrm dinlenyrm evin içinde yüruyus yapyrm beslenmeye dikkat edyrm ilaçlarımı kullanyrm ignemi yapyrm hergun öyle beklemedeyimAmin canim benim senin durum ne
Şey başka doktor bakmasan olmazmı gelecek ay transfer olsan dondurulmus embriyo mu transfer olacaksnYarın arayıp son durumu haber verecekler. Karı koca muayenehaneyi birlikte yürütüyorlar. İkisi de Covid olmuş. Bakalım, umarım ikisinden biri yarına kadar negatif olur da, benim randevum güme gitmez. Yoksa başka doktor bul falan, çok zor.
İstedikleri gibi olmuştur inşallah rahim kalınlığın dondurulmus embriyo transferi mi olacaksn kaç tane kaçıncı gün İstanbul'da mi tedavi olyrsn..ben de transfer oldum beklemedeyimKızlar selam bende ilaçlara devam ediyorum cuma kontrolüm var en son cuma günü 7mmdi rahim kalınlığı inşallah kalınlaşmıştır sizler nasılsınız
Hadi hayırlı olsunAmin canım insallahİnsallah sen de hayırlı haberler verırsın bizlere
Sağol canımHadi hayırlısı olsunlucrin ya da zoladex kullanmış mıydınız?
Ayy insallah canımHadi hayırlı olsunBebişlerinizi alıp gelin
Benim oldu canım birde belim ağrıyordu ağrıyordu demek olur mu bilmiyorum ama sanki bi karıncalanma oluyor normalde hiç öyle bişey olmuyorduGünaydın kızlartransfer olanlara bişey sorucam transferden sonra kasıklarda hafif hafif sızlama bi de göğüslerde hassasiyet oldu mu bugün 5.günü transferin
Bakalım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ilaçlarda yapıyor olabilir ama gün içinde kasıklarda bi sızlama oluyor belim dün biraz ağrıdı sonra geçtiBenim oldu canım birde belim ağrıyordu ağrıyordu demek olur mu bilmiyorum ama sanki bi karıncalanma oluyor normalde hiç öyle bişey olmuyordu
Sıfırdan mı başlıcaksınız?Kızlar tüp bebek serüveni nasıl geçiyor? Eşim bu ay başlayalım diyor fakat bu ay bir kaç akraba gelip gidecek yurt dışından, kimseyede söylemiyoruz tüp bebek yapacağamıza sizce yapmalımıyım? Eylül ayınımı beklesem?? Yatılı gelecekler 2 gün falan 2-3 aile aynı anda değil
Ilk olacak. 18 aydır maalesef olmadı artık beklemek istemiyoruz aşılamada zaman kaybı diyorlarSıfırdan mı başlıcaksınız?
Benim önce yumurtalar toplandı sonra rahim küçüklüğünden dolayı 2 kere histeroskopi oldum her histeroskopi arası 2 ay rahim dinlendirme de yapıldı estrofem 20 gün kullandirmisti şimdi 15 gün kullanacağım herhangi bir sebep bulamadıHer doktorun bakış açısı farklı demekki senin lekelenmen neyden kaynakliydi yumurta toplamadan sonramı oldu
Aşılama hiç yaptırmadım boşa vakit kaybetmek istemedim direkt tüp bebek yaptırdım bende.şimdi ilk defa yaptırıcağınız için uzun bir süreç var önünüzde yumurtaları büyütme çoğaltma ben 3 günde bir gidip yumurta sayılarını,boyutlarını kontrol ediyordu doktor kan veriyorsunuz her gittiğinizde hormon seviyeniz ölçülüyor misafiriniz olucağı için zorlana bilirsiniz hergün iğne olmanız gerekicek yani gelicek kişilere söylememe gibi bir durumunuz olmayabilir ondan dedimIlk olacak. 18 aydır maalesef olmadı artık beklemek istemiyoruz aşılamada zaman kaybı diyorlar
Teşekkür ederim cevabınız için o zaman eylül ayına kaldı. Sabretmek o kadar zor geliyor ki artık…Aşılama hiç yaptırmadım boşa vakit kaybetmek istemedim direkt tüp bebek yaptırdım bende.şimdi ilk defa yaptırıcağınız için uzun bir süreç var önünüzde yumurtaları büyütme çoğaltma ben 3 günde bir gidip yumurta sayılarını,boyutlarını kontrol ediyordu doktor kan veriyorsunuz her gittiğinizde hormon seviyeniz ölçülüyor misafiriniz olucağı için zorlana bilirsiniz hergün iğne olmanız gerekicek yani gelicek kişilere söylememe gibi bir durumunuz olmayabilir ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?