- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.081
Yaaa çok üzüldüm onu yerine başkası bakamıyor mu ?
İnşallah dediğin gibi olur.Yarın arayıp son durumu haber verecekler. Karı koca muayenehaneyi birlikte yürütüyorlar. İkisi de Covid olmuş. Bakalım, umarım ikisinden biri yarına kadar negatif olur da, benim randevum güme gitmez. Yoksa başka doktor bul falan, çok zor.
Hangi ilaclari kullaniyorsun canimŞuan yatıyorum canım. Doktorum avakoda fındık badem ceviz nar suyu önerdi onalri yiyiiroum. Günde 2-3 litre su içmeye çalışıyorum ilaçlarımı kullanıyorum
Her türlü o muayeneyi yaptıracağım, ama transfer öncesi böyle şeyler olunca insan bir geriliyor.İnşallah dediğin gibi olur.
Bu covit bitmedi gitti.
Şimdi aklıma geldi toplu taşıma kullanıyorum.
Cumartesi dr a gidicem transfer hazırlığı için.
Tekrar maske takmaya başlayayım.
Pozitif çıkarsam transfer öncesi iptal edilir o kadar emek de çöp olur.
Canım ben diyetisyen im. Günde 3 porsiyon meyve . 2 porsiyon sebze. 1 avuç fındık fıstık badem ceviz. Günde yarım avakado. 1 su bardağı şekersiz nar suyu. Günlük 2-3 köfte kadar et. Tabi balık olursa daha iyi olur.ekmek her öğün 2-3 dilim kadar . günlük 3 su bardağı kadar süt yoğurt veya kefir gibi süt ürünü. Günde bir yumurta ve 1-2 dilim peynir.hamurisleri tatlılar yağlı gidalaar hazır amlabalajli gıdalar dan uzak durulması gerekir.gazli şekerli içecekler yasak. Akdeniz tarzı beslenme öneriliyor mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum
Ne kadar çokmuşŞuan estrofem, oksapar, climara , progestan fitil. Progestan iğne. Vitamin d. Multifier vitamin.coaspirin.prednol.
Mutlaka bir şey düşünmüşlerdir hiç sıkma canını canımYarın arayıp son durumu haber verecekler. Karı koca muayenehaneyi birlikte yürütüyorlar. İkisi de Covid olmuş. Bakalım, umarım ikisinden biri yarına kadar negatif olur da, benim randevum güme gitmez. Yoksa başka doktor bul falan, çok zor.
Öyle umuyorum ve bekliyorum, bakalımMutlaka bir şey düşünmüşlerdir hiç sıkma canını canım
Amin. Canim benim bugun gittim muaneye ben 20. Gün transfer yapilacak denince adetten itibaren 20. Gün sanmistim meğer ilaclara baslamami baz alıyorlarmış haftaya pazartesi transfer.gunu verildiİnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah hepimize gönlümüze gore verir
Nerde tedavi oluyorsunAmin. Canim benim bugun gittim muaneye ben 20. Gün transfer yapilacak denince adetten itibaren 20. Gün sanmistim meğer ilaclara baslamami baz alıyorlarmış haftaya pazartesi transfer.gunu verildi
Şuan estrofem, oksapar, climara , progestan fitil. Progestan iğne. Vitamin d. Multifier vitamin.coaspirin.pre
Hayirlisi olur hepimiz hakkındaAmin. Canim benim bugun gittim muaneye ben 20. Gün transfer yapilacak denince adetten itibaren 20. Gün sanmistim meğer ilaclara baslamami baz alıyorlarmış haftaya pazartesi transfer.gunu verildi
Allah yardımcın olsun miniğini al gel
Amin canım insallahAllah yardımcın olsun miniğini al gelBizi habersiz bırakma
Belli değil benim daha canım perşembe gün verir herhalde
Estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etmişti 1 defa değil 3 defa lekelenme olmuştu sağlıklı olmayabilir rahim duvarı diye riske atmadıBenim yumurta toplama dan sonra lekelenmem devam ediyordu doktoruma sordum transfer için sıkıntı olurmu yok dedi hatta dün transfer. Yaptığında da kanama oldu korkma dedi rahim den gelmiyor rahim ağzında biriken kan dedi transferi gerçekleşti sizinkini niye yapmadı
Hadi hayırlısı olsunGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ☘
Bende bugün regl oldum çok şükür.
Aradım hastaneyi cumartesine randevu derdiler.
5. günümde çağırdılar yani.
Transfer hazırlığına başlayacağız tabi her şey yolundaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?