2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaaa çok üzüldüm onu yerine başkası bakamıyor mu ?

Yarın arayıp son durumu haber verecekler. Karı koca muayenehaneyi birlikte yürütüyorlar. İkisi de Covid olmuş. Bakalım, umarım ikisinden biri yarına kadar negatif olur da, benim randevum güme gitmez. Yoksa başka doktor bul falan, çok zor.

İnşallah dediğin gibi olur.
Bu covit bitmedi gitti.
Şimdi aklıma geldi toplu taşıma kullanıyorum.
Cumartesi dr a gidicem transfer hazırlığı için.
Tekrar maske takmaya başlayayım.
Pozitif çıkarsam transfer öncesi iptal edilir o kadar emek de çöp olur.

Her türlü o muayeneyi yaptıracağım, ama transfer öncesi böyle şeyler olunca insan bir geriliyor.
Evet, benim için de durum aynısı. Yurt dışında yaşıyorum, yani her seferinde muayene, OPU, transfer için uçak yolculuğu yapıyorum. Her sorunsuz gidip geldigimde şükrediyorum. Yoksa her şey daha da uzayacak.

Mutlaka bir şey düşünmüşlerdir hiç sıkma canını canım

İnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah hepimize gönlümüze gore verir
Amin. Canim benim bugun gittim muaneye ben 20. Gün transfer yapilacak denince adetten itibaren 20. Gün sanmistim meğer ilaclara baslamami baz alıyorlarmış haftaya pazartesi transfer.gunu verildi

Şuan estrofem, oksapar, climara , progestan fitil. Progestan iğne. Vitamin d. Multifier vitamin.coaspirin.pre

Amin. Canim benim bugun gittim muaneye ben 20. Gün transfer yapilacak denince adetten itibaren 20. Gün sanmistim meğer ilaclara baslamami baz alıyorlarmış haftaya pazartesi transfer.gunu verildi
Hayirlisi olur hepimiz hakkında

Estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etmişti 1 defa değil 3 defa lekelenme olmuştu sağlıklı olmayabilir rahim duvarı diye riske atmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…