• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artık 😏 ▶️ Bide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var 😶
Kendince iyi bişey söylediğini düşünüyo o sözü söylerken de 😏

Taze mi dondurulmus mu transfer oldunuz acaba siz 4. Gunu hemen çıkıyo mu yaa 😂
Canım dondurulmuş 5 günlük embriyo iki tane konuldu . 17 sinde transfer oldu dün dördüncü günümdü çıktı testte silikkti sonra belirginleşmiş sabaha . Çıktı valla ben de şaşırdım bi arkadaş demişti 5 günlük iki günde tutunuyor diye ona güvenerek yaptım . Dünküler bunlar .

Eklentiler

• 891CAA7D-B5BB-46E4-B82B-B7BD8E446BA0.png
    891CAA7D-B5BB-46E4-B82B-B7BD8E446BA0.png
    457,3 KB · Görüntüleme: 54
İnşallah canım inşallah🤲 çıkmasına çıkar da artması falan korkutuyor daha önce böyle olup kötü şeyler yaşadım beta yükselmedi inşallah sıkıntı yaşamam . Muhtemelen 30-50 arasıdır şimdi beta. Dün de çıktı silik 4.gün de cesaret edip yaptım bugün daha iyi
Kötü düşünmek yok😍 herşey çok güzel olcak Rabbimin rızasıyla 🤲🏼👶🏼👶🏼 Bebişler çoğalıyor grupta 💃🏼💃🏼 Darısı tez zamanda negatif görenlerin ve henüz belli olmayanların başına🧿 Ağustos topiği de maşallah iyi gidiyooo.. Pozitif gören herkes sağlıkla kucağına alır İnşallah

Back