• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar biriey sorucam size. Adet düzensizliği olanlar bu transfere kadar olan süreci nasıl gecirdi. Ben toplamadan sonra adet oldum tabi ilaçların etkisiyle. Sonraki adetle histereskopi olucam doktora adet olmuyoruö normalde doğum kontrol falan kullansam dedim olursun olursun dedi vermedi hiçbir ilaç 1.5 ay oldu hala olmadım kafama görede tarlusal falan kullanmak istemiyorum pazartesi görüşücem büyük olasılık onu vericek ama bu beni geriyo iyice ya ameliyattan sonrada bir adet dönemi beklicem transfere yine bekle Allah gelmek bilmicek bu adet napcam ben ne önerirsiniz bunun için
Ben hep biseyler kullandım birinde tarlusal birinde Yasmin ben ilaçsız olamıyorum ileri seviyede pko var Dr un dediğini yap bakalım olmazsa durumu bildir yazarlar ilaci

Sizin kaçıncı gün. Bana da arada bir sıkıntı geliyor. Resmen küçük çaplı bir kriz yaşadım. Çığlık çığlığa bağırdım😫 ne oldu anlayamadım. Umarım sıkıntıya sebep olmam çokta üzmedim kendimi gerçi sonrasında aşırı hafiflemiştim. Offf bilemiyorum daha 2 günde bu raddeye geldim Allah 12 günü kayırsın🍀 hidayet esenlik versin hepimize inşallah 🤲🏻
İnan bende öyle oldum canım 3.gunu tamamladım işte aynı gün seninle konuştuk ya kullanıcı adımı degistirdim.kendi adıma kullanmak istemedim 🤣kimseye söylemedim tedavimi benle bu konuda çok uğraştılar çok İncittiler🤕birde içimize farkında olmadan düşündüler le doldurduk sanırım patlama diyelim 🤷ben baya üzdüm inşallah birşey olmaz Allah im sana sığındık 🤲🏻sen nasıl hissediyorsun canım

Ben de aynı şekilde canım o kadar ilaç kullanıyorum ki ah ah umarım sonucu iyi olacak 🙏🏻 Hafif kasıklarımda bi doluluk gibi bi şey hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum.Bi de benim 3. Gün embriyosu 2 tane
Anladim kuzum inşallah herşey çok güzel olur umutlu olalım . Kasıklarım da ağrı oluyor minik minik başka bişi hissetmiyorum stres lenince de arttı blmyrm ki olumsuz olss da nasıl anlarım onu da blmym 🤷

Ben hep biseyler kullandım birinde tarlusal birinde Yasmin ben ilaçsız olamıyorum ileri seviyede pko var Dr un dediğini yap bakalım olmazsa durumu bildir yazarlar ilaci
Bende direk doğum komtrol kullanayım diye söyledim Ama hayır dedi böylede sinir oluyorumz bu ay bir şekilde olayımda gelecek ayda yine söylicem

Bende direk doğum komtrol kullanayım diye söyledim Ama hayır dedi böylede sinir oluyorumz bu ay bir şekilde olayımda gelecek ayda yine söylicem
Hiç olamiyorsan iste yok otuz beş günde bir falansa gerek yok boşa ilaç yüklenme yeterince kullandık karacigerlerimiz hoşaf oldu
Acele etme cnm emin adımlarla temkinli git

Ayy insalah çifter keseler gorursun 😍 mayis ayinda kimyasal oldu 2. Tup bebege basliycaz Insallah kromozom test sonuçlarının cikmasini bekliyoruz cikarsa eylulde basliycaz
Hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah sonuçların temiz çıkar .bebislerin sana tutunur dualarimdasin 🤲

Gayet güzel bir değer gibi duruyor 😍
Ki zaten hcg bu kadar yükseldikten sonra kanda bakmaya gerek duyulmuyor. Bundan sonra ultrasonda gelişimi takip edecektir doktorunuz. Hayırlısıyla devamı gelsin 🙏🏻 💕
Ya ben daha doktora gitmedim direndim baya biraz zaman geçsin keseyi bebeği iyice göreyim belki kal atisinida duyarız bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmedim arada kasığımda ağrı olurdu bugün hiç bir ağrı olmayınca kendimi rahatlatmak için yaptım 🤗

Back