• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bişey sorcam. Pembe bir sıvı geliyor yazmış bazıları transferin kaçıncı günde geliyor? Bir de hiç o pembe sıvı görmeden hamile kalan var mı?
Ben 2 kere hamilelik yaşadım sonu güzel olmasa da. İkisinde de yerleşme kanaması, pembe sıvı ya da herhangi bi kanama yaşamadım.

Ah bende işin içinden çıkamadım canım :/ hibor iğne nedir? Sen şimdi trasfer oldun yani canm kaçıncı gündesin
3. Gundeyim ben canim hibor igne transferden sonra yaptiklari kan pihtilasmasini engelleyen bir igne ertesi gunude kendin yapiyorsun bir tur kan sulandirici ama sadece 2 gun kullandim tutunma sirasinda pihtilasma olmasin diye

Kızlar bişey sorcam. Pembe bir sıvı geliyor yazmış bazıları transferin kaçıncı günde geliyor? Bir de hiç o pembe sıvı görmeden hamile kalan var mı?
Benim ilkinde pembe sıvı falan gelmemişti. Bunun için canını sıkma kiminde belirti oluyor kiminde hiç bir şey olmuyor

Günde kaç doz acaba
Progestan dex günde 2 defa karından(bugün başladım) sabah akşam vuruluyorum az önce akşamı vurdum acaba sabah bi hata mı yaptım ondan mı böyle oldu dedim ama yok şimdiki aynı çürük gibi açıyor ilaç yayılmıyor doku sertleşiyor:(
Kalçadan da proluton depot vurdurdum bugün başladım onada.

Aynen aynen canım.bi defasında tv de zahide kendi programında bir çifte öyle demişti.kendisi doğurunca unuttu programlarında salya smk izleyicilerden hamile kalsın die dua istediği günleri
İşte insanoğlu canim bi tarafı nankör maalesef ..

3. Gundeyim ben canim hibor igne transferden sonra yaptiklari kan pihtilasmasini engelleyen bir igne ertesi gunude kendin yapiyorsun bir tur kan sulandirici ama sadece 2 gun kullandim tutunma sirasinda pihtilasma olmasin diye
Anladım canm bakalım bana yapılacakmı, sen nerde tedavş görüyorsun? Veee güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah🧡

Progestan dex günde 2 defa karından(bugün başladım) sabah akşam vuruluyorum az önce akşamı vurdum acaba sabah bi hata mı yaptım ondan mı böyle oldu dedim ama yok şimdiki aynı çürük gibi açıyor ilaç yayılmıyor doku sertleşiyor:KK43:
Progestan bende 2 ampul tek sefer kalçadan vurduruyorum çok yağlı olduğu için en iyisi kalçadan olur diğer kaslar ince çok can yakar dedi doktor. Karnından vurduğunda zor olmuyor mu?

Progestan dex günde 2 defa karından(bugün başladım) sabah akşam vuruluyorum az önce akşamı vurdum acaba sabah bi hata mı yaptım ondan mı böyle oldu dedim ama yok şimdiki aynı çürük gibi açıyor ilaç yayılmıyor doku sertleşiyor:KK43:
Kalçadan iki doz progestan günde
Progestan dex sordum merkeze 4doz karından dediler oksapar bir doz yetio karından dört kerede başka iğne içim almadı devam kalçaya

Progestan bende 2 ampul tek sefer kalçadan vurduruyorum çok yağlı olduğu için en iyisi kalçadan olur diğer kaslar ince çok can yakar dedi doktor. Karnından vurduğunda zor olmuyor mu?
Ah canım bende onu diyorum ya maffoldum zatn bugün başladım karnım ilk günden bitti onca gün vurulunca nasıl olucak kimbilir

Kalçadan iki doz progestan günde
Progestan dex sordum merkeze 4doz karından dediler oksapar bir doz yetio karından dört kerede başka iğne içim almadı devam kalçaya
Ben mi yanlı anladım acaba siz progestan dex karından vuruyorum hiç acımıyor dememişmiydiniz ?
Bende ona şaşırdım ben bugün başladım da maffoldu karnım siz acımıyor diyince şaşırdım

Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurdum🤷🏻‍♀️ inşallah bir yan etkisi olmaz bugün hastaneye gidip soracağım
Me
Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurdum🤷🏻‍♀️ inşallah bir yan etkisi olmaz bugün hastaneye gidip soracağım 😬
rhaba sordunuz öu acaba bende bugün başladım sabah vurdum birde az önce sabah vurduğum yer hala çok acıyor çürümüş gibi vede sert ilaç yayılmamış kalmış gibi yanlı bi yere denk geldi sanmıştım ama şimdi akşam dozu vurdum akşam da aynı oldu:/ beze gibi kalıyor karnımda sert ve çok acıyor yahu

Kızlar biriey sorucam size. Adet düzensizliği olanlar bu transfere kadar olan süreci nasıl gecirdi. Ben toplamadan sonra adet oldum tabi ilaçların etkisiyle. Sonraki adetle histereskopi olucam doktora adet olmuyoruö normalde doğum kontrol falan kullansam dedim olursun olursun dedi vermedi hiçbir ilaç 1.5 ay oldu hala olmadım kafama görede tarlusal falan kullanmak istemiyorum pazartesi görüşücem büyük olasılık onu vericek ama bu beni geriyo iyice ya ameliyattan sonrada bir adet dönemi beklicem transfere yine bekle Allah gelmek bilmicek bu adet napcam ben ne önerirsiniz bunun için

Günde 3 kez kullanıyorum gece kullandığım sabaha karşı ağrı yapıyor bazen baya şiddetli. Gece vücut yatay konumda olunca fazlası dışarı atılamıyor diye düşündüm ben. Doktor uzun süreli ağrı değilse önemli değil dedi. İlacın yan etkilerinde de yazıyordu çok üzerinde durmadım o yüzden
Fitil kasık ağrısı yapar mı peki
. Umarım hamileliğe hazırlayan normal bir durumdur.

Back