• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kuzum daha öncede yazmistim bu konuyla alakalı insülin ignesine aktarip vuruyorum ben bizzat kendi doktoruma ve doktor arkadasima hatta esi hemsire onlara sordum onayladilar unsilin igne ucu cok daha ince arada baya fark var kendi siringasi hartt diye girerken hissettiiryor kolumda yer kalmadi yarinda bacaga gecicem ben Eki Görüntüle 3116957
Gonalf iğnesi mi o,oksapar nasıl cekilecek bu igneye

Öncelikle umudumu yeşerten cevabınız için teşekkür ederim-Arnica krem almanızı ve iğne yerlerine günde 2 kez hafif masajla sürmenizi öneririm. Çok iyi geliyor 🙏🏻 Tüp bebek ile anne olan hemşire bir arkadaşım önerdi; ben de ilk günden beri kullanıyorum-hiç morarma şişme olmadı
Bundan mi

Eklentiler

• Screenshot_20220821-221501_Chrome.jpg
    Screenshot_20220821-221501_Chrome.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 19
Doktorum dirsegini kendine dogru cek serce parmagini dirsegine koy bas parmaginin geldigi yere igneyi vurabilirsin dedi orayi da cimdikler gibi tutarak yapiyoruz arkadasim hemsire yer kalmadi denince bu bolgelere vurabilirsin diye siniri bilmem acisindan atmisti kollarda da bu bolgeye denk geliyor deri altı enjeksiyonlarimiz Eki Görüntüle 3116947
Kolda aciyor mu bacakta denediniz mi hangi yer daha iyi TEK basimiza vurabilirmiyiz kola

🥳🤩 Haydi bakalım sabah gidebilirsen ne güzel olur hemen ogrenmis olursun ben ogleden sonra 3 4 gibi ancak giderim 🙈o gecede heyecandan uyuyamam herhalde ya bu arada nasilsin kendini nasil hissediyorsun
İlk olunca şaşkın ördek gibiyim 😁
Bı evre atliorsun başka evre baslio
Yani kafaya takacak yeni bişey buluo insan
Tutacak mı tmm tuttu şükür
Kese düzgün mu dolu mu dış gebelik mi değil mi o da geçerse kalbi atacak mi sonumuz hayrolsun yakında iğneleri kafadan yapacak 🤣🤣🤣

Ahh kızlar yazılanların hepsini okudum ne kadar iyi anlıyorum hepinizi canım kızlar ❤️❤️ inşallah hepimiz eninde sonunda güzel haberler alalım bu kadar emek Allah'ın vardır bir bildiği zoru yaşatıyor sonra mükâfatını versin inşallah hepimize. Buralarda yazılanları hatim ettim hep tek bir umut duyacağım birşeyler bulmak için ama anladığım şu ki Allah ol derse oluyor istediğimizi yapalım kendimizi parçalasakta elimizden geleni yapıp beklemek gerekiyor. Tabiki sakin beklemek mucize. Ben ilk tedaviye başlayınca tek bekleyeceğim şeyin yumurta toplama olduğunu sanıyordum doktor dedi ki ooo daha dur toplandı dolu mu boş mu dolu çıktı döllendi mi döllendi 3 e 5 e gitti mi rahim kalınlaştı mi tutundu mu kese mi göründü boş mu dolu mu du du du. Tek duam Allah sabır ve kuvvet versin . Vurduğunuz iğnelerin her yeri çiçek açsın güzel yüreklerimiz evlat sevgisi tatsin inşallah güzel anneler 🥰🥰🧿🧿

Millet cart diye hamile kalıp cırt diye doğuruyor bı de çeneleri durmuyor kız istemiorum erkek olsun diyeni mi ararsın akıl vereni mi
Bizim gibi olsalardı napacaklardi ignesiydi ilaciydi filmiydi opusuydu histereskopisiydi Dr kuyruguydu hele de başka sehirdeyse git geller hepimiz şu an yarım insanız delik deşik olduk hormonlari hiç demiyorum ayarlarimizla oynadı resmen Rabbim güç kuvvet versin
🍑Allah'ım şişen totolarimiz insin
🌕Hormonlardan lekelenen yüzümüz ay gibi parlasın
💦Odemlerimiz fırt diye gitsin
💨Gazı olanın farti eksik olmasın
😭Sürekli ağlama hissi peşimizi bıraksın AMİN
SİZ DE AMİN DEYİN KİZLAR TOPLU DUA DAHA FAYDALI 🤪🤪🤪
Amin kuzum amiiiiin 😂 benim düşüncelerimi dile getirmişsin inan bende böyle düşünüyordum.hatta diyordum allah bize kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı ne olursa versin kabulümüz.bir de kız isteyen yok erkek isteyen topikleri var.gördükçe içim cız cız ediyor 😞

Amin kuzum amiiiiin 😂 benim düşüncelerimi dile getirmişsin inan bende böyle düşünüyordum.hatta diyordum allah bize kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı ne olursa versin kabulümüz.bir de kız isteyen yok erkek isteyen topikleri var.gördükçe içim cız cız ediyor 😞
Ay onu hiç görmedim tuhaflar cidden

Amin canim amin 🤲🏻 onlar ne kadar şanslı olduklarini bilmiyolar valla bide demezler mi aman dogurup napacaniz biz dogurdukta noldu diye yeminle kalkip kafalarını yere carpasim geliyo 😀
Aynen aynen canım.bi defasında tv de zahide kendi programında bir çifte öyle demişti.kendisi doğurunca unuttu programlarında salya smk izleyicilerden hamile kalsın die dua istediği günleri

Aynen canim bana hic vermiycegini soyledi iğneyi biz böyle durumlarda coraspinle folikasit veriyoruz dedi sadece transfer gunu ve ertesi gunu hibor igne oldum sadece ama senin dedigin gibi normal durumdakilere bile veriliyorken gunluk kan sulandirici bize neden yok cok saçma sonucta bu tutunmayi etkileyen en onemli seylerden biri pihti olusmasi
Ah bende işin içinden çıkamadım canım :/ hibor iğne nedir? Sen şimdi trasfer oldun yani canm kaçıncı gündesin

Hepimize dua ediyorum bu zor sürecin hayırlısıyla bitmesi için. Benim embiryolar genetik incelemede transfer olmadım. Şişli memorial de İlk dört gün progestan Dex 25 karından yapılan iğne kullandım hiç acımıyor. 1. Denemede başka bir merkezde kalçadan yapılan da kullanmıştım çok canım yanmıştı.
Bende aynı ipneye başladım bugün nasıl acımıyor yahu :/ çürümüş gibi acıyor ilaç yayılmıyor sert beze gibi kalıyor karnımda çürğk gibi açıyor karnım. Diğer karından ipneler hiç böyle değildi bugün beni maffetti bu 🥹

Back