• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu🤔
Olmaz mi benimkide öyle zeytin yagiyla parmak ucumla pit pit yaparak masaj yaptim oksapar kollarimi perisanlatti mesela oraya da aynisini yaptım okadar iyi geldiki 🥺 vucudum rahatladi sanki uykum geldi ordaki sizi ve agri dagilinca kitlelerde yumusadi denersen farkedersin hemen sende

Transferden sonra 2 saatt hastanede yattım lavaboya bile kalkmadım sonrs taksiyle eve geldim 3 gün yattım ama ara ara kalktım hep yatmadım 3. Gün duş aldım şuan 6 günüm fırsat buldukça yatıyorum belim ağrıyor kasıklarım da batmalar var
Kız Sebahat senin 5. Günün
Hala 6 diyorsun.
Transfer olduğun gün sayılmıyor 🙈🙈

Olmaz mi benimkide öyle zeytin yagiyla parmak ucumla pit pit yaparak masaj yaptim oksapar kollarimi perisanlatti mesela oraya da aynisini yaptım okadar iyi geldiki 🥺 vucudum rahatladi sanki uykum geldi ordaki sizi ve agri dagilinca kitlelerde yumusadi denersen farkedersin hemen sende
Ah ne biçim iğne mahfetti bizi🤨 ama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğim ☺️

Kizlar transferden sonra kac gun yattiniz nezaman dus aldiniz nezaman disari ciktiniz ben ilk transferde cok aceleci davrandim olmadi simdi hep tedbirli olmaya calisiyorum
İkinci gün duş aldım .genital bölgeye kimyasal degdirmeden suyun sıcaklığına dikkat ederek soğuk ve sıcak olmicak duş alabilirsiniz dendi birinci gün için ben bekledim ikinci gün aldım. İlk gün ve diğer gün temiz bir bezi ıslatıp ıslatıp temizlendim (külot bölgesi hariç) hem serinletti ferahlatti hemde arindirdi .😉sicaktan bunaldikca devam ettim.

Ah ne biçim iğne mahfetti bizi🤨 ama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğim ☺️
İğne yapıldığında iyice cokun ve ovalayın bir dkk falan üstüne büyük kolonyalı pamuk birakin çabuk dagilio
yoksa hepimiz kim Kardashian olacaz sonunda 🤣🤣🤣
Benim Toto alıştı garibim kurtuluş yok kabullendi herhalde 🤪🤪

Back