- 14 Mart 2022
- 2.439
- 6.886
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
- #4.921
Bende bugün Türk kahvesi içtimHersey olabilir dktra sormak gerek ben bugün ceyrek bardak kola ictim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün Türk kahvesi içtimHersey olabilir dktra sormak gerek ben bugün ceyrek bardak kola ictim
Testini atsana merak ettim valla böyle erkenden silik çizgi çıkmış yaDonduruldu canım 3 gün embriyosuydu hayırlı haberler alalım inşallah
Olmaz mi benimkide öyle zeytin yagiyla parmak ucumla pit pit yaparak masaj yaptim oksapar kollarimi perisanlatti mesela oraya da aynisini yaptım okadar iyi geldiki vucudum rahatladi sanki uykum geldi ordaki sizi ve agri dagilinca kitlelerde yumusadi denersen farkedersin hemen sendeKizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu
Kız Sebahat senin 5. GününTransferden sonra 2 saatt hastanede yattım lavaboya bile kalkmadım sonrs taksiyle eve geldim 3 gün yattım ama ara ara kalktım hep yatmadım 3. Gün duş aldım şuan 6 günüm fırsat buldukça yatıyorum belim ağrıyor kasıklarım da batmalar var
Yarasinn bebisime bende 4 gunden itibaren ictim ara ara cok hafif yaptik kahvesini de beni okadar mutlu ediyorki ayri bir motivasyon oluyo o kahve meselaBende bugün Türk kahvesi içtim
Aynen bende o durumdayım.Kizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu
Aynen yaa acayip canım istemiştiYarasinn bebisime bende 4 gunden itibaren ictim ara ara cok hafif yaptik kahvesini de beni okadar mutlu ediyorki ayri bir motivasyon oluyo o kahve mesela
Allahh yardımcımız olsunSonrasında ağrı hissetmiyorum ama iki taraftada beze oluştu kalcam taş gibi oldu .telefondan sordum tüp bebek merkezine kullanman gerekiyor dediler .perşembe gününe başka bir hastaneye randevu aldım ozaman kadar kullanacak malesef
Evet belirtlerde ishalda varBende ishal oldum biliyormusun kabızlık olunur diyorlardı
Ben internetde arasdirdim düşük sonuclada ıkiz ola biliyomusBende cok merak ediyorum ya 9. Gun 223 du benim 11. Gun de 480 cikti ama sanki ikiz icin yine de dusuk gibi
İnşallah sendede belirtidir canimBende ishal oldum biliyormusun kabızlık olunur diyorlardı
Benim pozitif canim 8. Gün öğrendim daha doktora gitmedim transferim 4agustosİnşallah sendede belirtidir canim
Teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun hem zor hem güzel günler bizi glbekliyorAllahh yardımcımız olsun
Ben birde çalışıyorum çocukta var inan saçımı taramaya bile vaktim olmuyor inşallah deniycemAynen bende o durumdayım.
Burada bir arkadaş zeytinyağıyla ovalıyorum demişti. O biraz iyi geldi bana.
Ah ne biçim iğne mahfetti bizi ama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğimOlmaz mi benimkide öyle zeytin yagiyla parmak ucumla pit pit yaparak masaj yaptim oksapar kollarimi perisanlatti mesela oraya da aynisini yaptım okadar iyi geldiki vucudum rahatladi sanki uykum geldi ordaki sizi ve agri dagilinca kitlelerde yumusadi denersen farkedersin hemen sende
Ayy hadi bismillah yap yap hergün takip et o zaman at bize de habersiz bırakma canımHarikasin yabizim hemşire bilmiyor bu isi
TabikiAyy hadi bismillah yap yap hergün takip et o zaman at bize de habersiz bırakma canım
İkinci gün duş aldım .genital bölgeye kimyasal degdirmeden suyun sıcaklığına dikkat ederek soğuk ve sıcak olmicak duş alabilirsiniz dendi birinci gün için ben bekledim ikinci gün aldım. İlk gün ve diğer gün temiz bir bezi ıslatıp ıslatıp temizlendim (külot bölgesi hariç) hem serinletti ferahlatti hemde arindirdi .sicaktan bunaldikca devam ettim.Kizlar transferden sonra kac gun yattiniz nezaman dus aldiniz nezaman disari ciktiniz ben ilk transferde cok aceleci davrandim olmadi simdi hep tedbirli olmaya calisiyorum
İğne yapıldığında iyice cokun ve ovalayın bir dkk falan üstüne büyük kolonyalı pamuk birakin çabuk dagilioAh ne biçim iğne mahfetti bizi ama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğim