• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İğne yapıldığında iyice cokun ve ovalayın bir dkk falan üstüne büyük kolonyalı pamuk birakin çabuk dagilio
yoksa hepimiz kim Kardashian olacaz sonunda 🤣🤣🤣
Benim Toto alıştı garibim kurtuluş yok kabullendi herhalde 🤪🤪
Ya zaten hormon ala ala büyüdü yeter büyümesin😂çok şükür ağrı yapmıyor öyle ama kolanyali pamuk onuda denerim☺️

Kizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu🤔
Bende vuruluyorum Bi de 2 ampul tek seferde vuruluyor bana yürüyemiyorum iğneden sonra ve hamile kalırsam 4 hafta daha kullanmam gerekecekmiş 🤦🏻‍♀️ hemşireye sordum yatarken buzdolabına kolonya koyun soğuk soğuk iğne yapılan yerin üstünde bi 10-20 dakika bekletin demişti. Bi de hafif hafif masaj yapın zeytinyağıyla ama çok bastırmayın deri kalınlaşabilir o da daha çok canınızı yakar dedi.

Canim hangi gende benim tek gende oldugu icin doktor sorun cikarmaz dedi coraspin verdi vitamin takviyesinin icindede folikasit var o yeterli dedi
Canım genetik sonucum bu şekilde anlıyorsan bakabilirmisin
Çok kafam takılıyor🥺 genelde herkese kan sulandırıcı iğnede verilmiş ama bana trasferden sonrada coraspin yeterli gebelik olursa o zamn iğneye başlatcam dedi.
Benim aşırı aklım takılıyor yani onca şeyi yapıp sırf kan pıhtısından kaybederim korkusu

Eklentiler

• 9B55E798-0E42-44DA-A5AA-C4C6036A44C6.jpeg
    9B55E798-0E42-44DA-A5AA-C4C6036A44C6.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 55
Bende ilk transferde zaten daha hastanede tuvaletimi tutamadim hemen gittim tuvalete🙄 sonra ilk 2 gun yattim 2 gun sonra dus aldim sonra islerimi yaptim evde negatif oldu smdide oyle olcak diye korkuyorum tuvalet ve ufak seyler disinda genelde yatiyorum ilaclardan galiba rahim tarafinda bir gerginlik var ve hareket ederken cok hafif geriliyor arada o yuzden zorlamamaya calisiyorum
Aslında sonuç ne yapıp ne yapmadığımızla alakalı değil, tutunacaksa tutunuyor o embryo. Önemli olan yaptıklarımızla kendimizi iyi hissetmemiz. Uçak yolculuğu yaptım mesela, eğer negatif bir sonuçta acaba uçak yolculuğu yüzünden mi oldu diye kendimi suçlayacaksam hiç yapmamak lazım. Siz de eğer yatarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz öyle yapın. Gerçekten en mühimi kendinize iyi gelen, sizi iyi hissettirecek şeyler yapmanız. Gerisi elimizde değil zaten.

Bende vuruluyorum Bi de 2 ampul tek seferde vuruluyor bana yürüyemiyorum iğneden sonra ve hamile kalırsam 4 hafta daha kullanmam gerekecekmiş 🤦🏻‍♀️ hemşireye sordum yatarken buzdolabına kolonya koyun soğuk soğuk iğne yapılan yerin üstünde bi 10-20 dakika bekletin demişti. Bi de hafif hafif masaj yapın zeytinyağıyla ama çok bastırmayın deri kalınlaşabilir o da daha çok canınızı yakar dedi.
20 gündür kullanıyorum artık kanıyor iğneden sonra morardı artik

Selam kızlar benimde transferim bu çarşamba oldu yani ayın 17sinde normalde kan tahlili için 12. Günde çağrırlar beni 31 ağustosda çağırdı doktorum yani transferden 15-16 gün sonra aranızda 12.günü geçip kan vermeye giden oldumu bu arada ilk denemem iki tane 3.gün dondurulmuş 1.kalite embriyom transfer oldu benide dualarınızda eksik etmeyin

Selam kızlar benimde transferim bu çarşamba oldu yani ayın 17sinde normalde kan tahlili için 12. Günde çağrırlar beni 31 ağustosda çağırdı doktorum yani transferden 15-16 gün sonra aranızda 12.günü geçip kan vermeye giden oldumu bu arada ilk denemem iki tane 3.gün dondurulmuş 1.kalite embriyom transfer oldu benide dualarınızda eksik etmeyin
Hayırlı olsun tedavin.
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🌿🙏

Merhaba hanımlar benimde 17Ağustosta transferim yapıldı .5. Gün embriyosu, günler geçmiyor yemin ederim . Benim gibi bekleyiş durumunda olanlar siz nasılsınız ? Ben 5 tane erken gebelik testi aldım pazartesi gelir 😂😂😂 böyle yani

Back