- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #4.881
Anladım kuzum hayırlısı bakalimYok ilk cozdurmede sorun yok ama dondur cozdur tekrar dondur olunca o pek iyi bisey degil gelisimi etkileniyor emrbiyolarin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kuzum hayırlısı bakalimYok ilk cozdurmede sorun yok ama dondur cozdur tekrar dondur olunca o pek iyi bisey degil gelisimi etkileniyor emrbiyolarin
Aynı gün transfer olduk evet.Yok benim 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu 15 pazartesi günü ben o günde sayılıyor sanıyordum doktorum öyle demişti yanlışmı hatırlıyorum acaba
24 saat bir gün değil mi 15 i de içinde oluyor zaten sali günü 1.gun oluyorYok benim 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu 15 pazartesi günü ben o günde sayılıyor sanıyordum doktorum öyle demişti yanlışmı hatırlıyorum acaba
İnşallah yükselirKızlar benim 3.gün embriyosu, bugün 8.günümdü. erken gebelik testi yaptım çıkmadı, özelde akşam kan testi verdim 0.14 çıktı. Salı günü kan için doktorun verdiği gün, o zamana yükselir mi ne dersiniz 4 gün var daha
İnşallahİnşallah yükselir
Bence yumurtan çatlamış kuzu son çizgiler baya koyu
Tesekkur ederimm en son da bu sekilde cikti.Çatlamış canm
Gonapeptyl içeriğinde hcg bulunmuyor ki, ben doktora sormuştum. Bence bu bebeğin işaretiGonopeptyl kullandım iki gün önce bir defalık hemşireye sordum büyük ihtimal onun etkisi olabilir mis 4 gün sonra geçiyormuş etkisi hayırlısı bakalim
Gerçekten mi teşekkür ederimGonapeptyl içeriğinde hcg bulunmuyor ki, ben doktora sormuştum. Bence bu bebeğin işareti
Çizgi öncekine göre hafiflemis sankiTesekkur ederimm en son da bu sekilde cikti.
Sabah ilk idrarla yine dene canımGerçekten mi teşekkür ederim
Hcg icermedigini duyunca yarın sabah tekrar yapmayı dusunuyorumSabah ilk idrarla yine dene canım
Hcg icermedigini duyunca yarın sabah tekrar yapmayı dusunuyorumSabah ilk idrarla yine dene canım
Bende merak ediyorum gebelikte bebegin kemikleri açısından cok iyi oldugunu duymustumCanımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Evet, benim de daha önce dondurulmuş olmuştu, gonapeptly vermişti sormuştum doktora ovitrelle ile farkı ne diye. O da ovitrellede hcg var bunda yok demiştiGerçekten mi teşekkür ederim
Harikasin yabizim hemşire bilmiyor bu isiEvet, benim de daha önce dondurulmuş olmuştu, gonapeptly vermişti sormuştum doktora ovitrelle ile farkı ne diye. O da ovitrellede hcg var bunda yok demişti
Şimdi çok küçük oluncaa acaba asit olayı sıkıntı yaratır mı dedim bendee ☺Hcg icermedigini duyunca yarın sabah tekrar yapmayı dusunuyorum
Bende merak ediyorum gebelikte bebegin kemikleri açısından cok iyi oldugunu duymustum
Ahahah hemşirelerin her dediği farklı. Ben de cuma günü histereskopi olucam. Bugün haftaneyr gittim hemşirelerden biri hemen Pazartesi yapar demişti biri de keşke Cumartesi kanaman bitiyor olsaydı dedi, doktor da adetin 10. Günü yapılır cuma yapıcaz dedi son noktayı koyduHarikasin yabizim hemşire bilmiyor bu isi
Hersey olabilir dktra sormak gerek ben bugün ceyrek bardak kola ictimŞimdi çok küçük oluncaa acaba asit olayı sıkıntı yaratır mı dedim bendee ☺
Yok maden suyu mineralli su olarak geciyor ya bir sakincasi yok ben tukettimCanımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.