• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok benim 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu 15 pazartesi günü ben o günde sayılıyor sanıyordum doktorum öyle demişti yanlışmı hatırlıyorum acaba
Aynı gün transfer olduk evet.
3. Gün hemen 5 günde çıkar mı bilemedim.
Taze transfer mi oldunuz yoksa dondurulmuş mu ?

Kızlar benim 3.gün embriyosu, bugün 8.günümdü. erken gebelik testi yaptım çıkmadı, özelde akşam kan testi verdim 0.14 çıktı. Salı günü kan için doktorun verdiği gün, o zamana yükselir mi ne dersiniz 4 gün var daha🙁

Eklentiler

• 4C0B76C9-2AA9-44D2-85E8-00049EB205B5.jpeg
    4C0B76C9-2AA9-44D2-85E8-00049EB205B5.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 57
Sabah ilk idrarla yine dene canım
Hcg icermedigini duyunca yarın sabah tekrar yapmayı dusunuyorum
Canımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Bende merak ediyorum gebelikte bebegin kemikleri açısından cok iyi oldugunu duymustum

Harikasin ya🥰🥰🥰bizim hemşire bilmiyor bu isi 🤣🤣
Ahahah hemşirelerin her dediği farklı. Ben de cuma günü histereskopi olucam. Bugün haftaneyr gittim hemşirelerden biri hemen Pazartesi yapar demişti biri de keşke Cumartesi kanaman bitiyor olsaydı dedi, doktor da adetin 10. Günü yapılır cuma yapıcaz dedi son noktayı koydu😂

Canımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Yok maden suyu mineralli su olarak geciyor ya bir sakincasi yok ben tukettim

Back