- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #4.861
Af buyur kuzum kacinci gunundu bugun14.86 çıktı ya Bu sefer çok umutluydum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Af buyur kuzum kacinci gunundu bugun14.86 çıktı ya Bu sefer çok umutluydum..
1 kilo verdim bende
Nasil becerdiyseniz ben kesin 3 kilo almisimdir kanim cekiliyor adeta elim ayagim titriyor 1 saat yemeden durunca siz nasil kilo veriyosaniz9.gun 183 12. Gun 721 beta hcg kızlar.İki kilo vermisim bu arada aslında yemekde çok yiyorum.
Test günüm bugün 10. günAf buyur kuzum kacinci gunundu bugun
Ne ilaci ariyon kuzumCanım ilaç arayışına girdim de yazamadım sana kusura bakma
Ay inşallah canım ya çok heyecanlı
Pazartesi deneyim ozmnCanım bence ilacın etkisi geçsin öyle yap
İçimiz nasıl rahat ediyorsa öyle yapmak lazım galiba. Gerçekten şaşırdık artık ne yapacağımızı. Amin çok teşekkürler. Sizin de güzel sonuçlarınız gelsin inşallahBen de öğretmenim ve sizin gibi düşünerek bu Sefer yatıyorum .İnsan bu süreçte ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırıyor.İnşallah değerleriniz yükselir ve güzel bir şekilde sonuçlanır
Bende cok merak ediyorum ya 9. Gun 223 du benim 11. Gun de 480 cikti ama sanki ikiz icin yine de dusuk gibiKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Kimisinin iştahı aciliyor kişiden kişiye degisiyorilk kez ac karnına 70.700 gr gördüm 70e dusmezdim hiç tok ise 71 buçukNasil becerdiyseniz ben kesin 3 kilo almisimdir kanim cekiliyor adeta elim ayagim titriyor 1 saat yemeden durunca siz nasil kilo veriyosaniz
Belli olmaz hiç.Hemşireyei aradım gonopetyl etkisidir büyük ihtimal dedi
Aynen benimde pek bir belirtim yok maalesef.melekomelek canım sende var mı değişiklik ? Sanki belirti kalmadı bende ya ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor çok az
Mide bulantilarin olmadığı sürece sıkıntı olmaz bulanti insanı kötü yapiyorHanımlar gebelik sonrası çalışmakla ilgili fikirleriniz neler? Pazartesi iş başı yapıcam ve daha şimdiden yorgunum gözümde büyüyor. Maddi acıdan çalışmam gerekiyor bu dönemde maddi manevi zaten çok yorulduk. Sonucumuz çok şükür pozitif ama şimdiki yorgun hallerim beni endişelendiriyor. Dişimi sıkıp evde oturmalı mıyım yoksa ilerleyen zamanlarda normalleşir miyim? ♀
Prolutex bitiyor bide clexane bitiyor da onları Eskişehir den getirtmeye çalıştım eğer kanda pozitif görürsem 12 gün sonra çağırıyormuş bende alayım da mağdur olmayım dedimNe ilaci ariyon kuzum
Sayılmıyor sali günü 1.gun oluyorHayırlı olsun canım bende gördüm çizgiyi bende pazartesi transfer oldum ama pazartesi günü sayılmıyormu acaba
5. Gün embriyosu muydu sizindeHayırlı olsun canım bende gördüm çizgiyi bende pazartesi transfer oldum ama pazartesi günü sayılmıyormu acaba
Hic belli olmaz gelisimi ve kana karışımı herkesinki bir değil umarim guzel artarTest günüm bugün 10. gün
İnşallah teşekkürler Bir umut bekliyoruz bakalım..Hic belli olmaz gelisimi ve kana karışımı herkesinki bir değil umarim guzel artar
Teşekkür ederim kuzum inşallahBende okumuştum bozulma olabiliyor diye çok şükür tuttu umarım devamı gelir bir sıkıntı olmaz .darısı da Sana