• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar bu arada negatif gormus arkadaslarim icin oyle bir dua ettim ki icimden gele gele anlatamam Allah'ım bidaha yasatmasin bebeklerine kavustursun pozitif deger gormus arkadaslarim ve kendim icinde Rabbim den dilerimki bebeklerimizi bize bagislasin 🥺😍
Allah razı olsun canım İnşaAllah senin de gönlündeki muratların hayırlısıyla gerçek olur 🌹

Ben günlük testlerime devam ediyorum. Koyulaştığını da görüyorum. Ama kan tahlili vereceğim günden çok tırsıyorum. İlk transferime göre çok daha rahattım bu sefer, ilkinde de, bu sefer de hep olumlu düşündüm. Ama test günü yaklaştıkça o rahatlık yerini endişeye bırakmaya başladı sanki 😔
Aynen işkence gibi
test sonucunu önce eşin alsın daha rahat oluyor 😉

Merhabalar. Biz de 10 Ağustos'ta transfer işlemi gerçekleştirdik. Bu zamana kadar 2 denememiz oldu. İlkinde direkt negatif sonuç aldık. İkincide pozitifti ama 2 aylıkken kaybettik. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düştü. Bu 3. tüp bebek denememiz olacak. 2 tane 1. kalite dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer ama bugün 9. günümüzde olmamıza rağmen testte 2. çizgi çok çok silik çıktı. Bu da beni korkuttu açıkçası. Yarın kan tahlili günümüz. Sonuçtan biraz korkuyorum. Yıllardır bu forumda yazılanları okuyorum, bir gün yazacağımı düşünmemiştim ama bu sefer kendimi çok yalnız hissettim, yazmak istedim. Umarım hepimizin gönlünce olur her şey. Şans bizimle olsun.
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de tahlil günüm yarın, fakat Pazartesi yapmak zorunda kalacağım. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ben de test günü yaklaştıkça geriliyorum, korkuyorum. Ama testi yaptırıp sonucunu beklemekten başka çaremiz de yok. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻 Olumlu olumsuz ne olursa herkes buradan paylaşıyor, paylaştıkça insan rahatlıyor, yalnız olmadığını hissediyor. Siz de yalnız hissetmeyin 💕

Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de tahlil günüm yarın, fakat Pazartesi yapmak zorunda kalacağım. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ben de test günü yaklaştıkça geriliyorum, korkuyorum. Ama testi yaptırıp sonucunu beklemekten başka çaremiz de yok. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻 Olumlu olumsuz ne olursa herkes buradan paylaşıyor, paylaştıkça insan rahatlıyor, yalnız olmadığını hissediyor. Siz de yalnız hissetmeyin 💕
Çok teşekkürler. 🙏🏼😊 Deneyimlerin ardından insan duygu düşüncelerini herkesle paylaşmak da istemiyor bu konuyla ilgili. Anca bu yolda yürüyen bizler anlarız birbirimizin sevincini de üzüntüsünü de çünkü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım 🙏🏼😊

Aynen işkence gibi
test sonucunu önce eşin alsın daha rahat oluyor 😉
Kişisel verileri koruma zart zurt sadece tahlil olan kişiye sonuçları veriyorlar burda 🙄
Bir de benden çok eşim üzülüyor bu süreçte olan olumsuzluklara. Ben her şeyin tam içindeyim diye mi ne, hep biraz daha sağlam duruyorum. O yüzden de istemem ilk o görsün. Umarım güzel haberlerimiz olur da hiç bunları düşünmeye gerek kalmaz 🙏🏻

Geçen sefer pozitif sonuç aldığımızda 9. gün erken gebelik testinde 2. çizgi koyu bir şekilde belliydi. Ama bu sefer bu şekilde çok silik. Yine de 2 çizgi olmasına tabi ki seviniyorum. Allah'tan ümit kesilmez 🙏🏼 Ama... Yarın bakalım kan nasıl çıkacak 🤔

Eklentiler

• IMG_20220819_161007.jpg
    IMG_20220819_161007.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 45
Çok teşekkürler. 🙏🏼😊 Deneyimlerin ardından insan duygu düşüncelerini herkesle paylaşmak da istemiyor bu konuyla ilgili. Anca bu yolda yürüyen bizler anlarız birbirimizin sevincini de üzüntüsünü de çünkü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım 🙏🏼😊
Aynen öyle. Ben bu konu haricinde de her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ki bu konu ekstra hassas, yaşamayan anlamıyor. O yüzden eşim ve bu forum hariç kimseyle paylaşmıyorum, konuşmuyorum. Buranın bizim için değerini siz hesap edin ☺️ Amin, hepimiz güzel sonuçlar alalım 🙏🏻

Geçen sefer pozitif sonuç aldığımızda 9. gün erken gebelik testinde 2. çizgi koyu bir şekilde belliydi. Ama bu sefer bu şekilde çok silik. Yine de 2 çizgi olmasına tabi ki seviniyorum. Allah'tan ümit kesilmez 🙏🏼 Ama... Yarın bakalım kan nasıl çıkacak 🤔
Olumlu düşünün, olumlu olsun. Her hamilelik farklı, bunu unutmayın. Belki bu sefer geç tutundu, hcg daha yeni idrara karışıyor. Ki önemli olan hcg’nin yüksekliği değil, güzel güzel artması. Ne güzel yarın test gününüz, bir şey kalmadı. Pazartesi ikinci bir test yapar artışı takip edersiniz ve inşallah güzel haberleri buradan bizimle paylaşırsınız 🥰

Aynen öyle. Ben bu konu haricinde de her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ki bu konu ekstra hassas, yaşamayan anlamıyor. O yüzden eşim ve bu forum hariç kimseyle paylaşmıyorum, konuşmuyorum. Buranın bizim için değerini siz hesap edin ☺️ Amin, hepimiz güzel sonuçlar alalım 🙏🏻
Ah canim benim🥺 çeken bilir çünkü aksi halde duvara anlatmakla farki kalmiyor

Back