• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla ben kalite olayını anlamadım ama kağıtta 4aa yazıyor ne demek de benim de 5.gun öyle söylediler kuzum ama dönüp çözdürdu ikinci yükledikleri iyi değilmiş pek tekrar dondurmaya dayanamaz dediler ondan bende iki olsun dedim
4- emrbiyonun genisligi
a-bebegi oluşturacak kısım kalitesi
Sonraki
a- plesantayi oluşturacak kisim

Merhabalar. Biz de 10 Ağustos'ta transfer işlemi gerçekleştirdik. Bu zamana kadar 2 denememiz oldu. İlkinde direkt negatif sonuç aldık. İkincide pozitifti ama 2 aylıkken kaybettik. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düştü. Bu 3. tüp bebek denememiz olacak. 2 tane 1. kalite dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer ama bugün 9. günümüzde olmamıza rağmen testte 2. çizgi çok çok silik çıktı. Bu da beni korkuttu açıkçası. Yarın kan tahlili günümüz. Sonuçtan biraz korkuyorum. Yıllardır bu forumda yazılanları okuyorum, bir gün yazacağımı düşünmemiştim ama bu sefer kendimi çok yalnız hissettim, yazmak istedim. Umarım hepimizin gönlünce olur her şey. Şans bizimle olsun.

Ben günlük testlerime devam ediyorum. Koyulaştığını da görüyorum. Ama kan tahlili vereceğim günden çok tırsıyorum. İlk transferime göre çok daha rahattım bu sefer, ilkinde de, bu sefer de hep olumlu düşündüm. Ama test günü yaklaştıkça o rahatlık yerini endişeye bırakmaya başladı sanki 😔

Merhabalar. Biz de 10 Ağustos'ta transfer işlemi gerçekleştirdik. Bu zamana kadar 2 denememiz oldu. İlkinde direkt negatif sonuç aldık. İkincide pozitifti ama 2 aylıkken kaybettik. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düştü. Bu 3. tüp bebek denememiz olacak. 2 tane 1. kalite dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer ama bugün 9. günümüzde olmamıza rağmen testte 2. çizgi çok çok silik çıktı. Bu da beni korkuttu açıkçası. Yarın kan tahlili günümüz. Sonuçtan biraz korkuyorum. Yıllardır bu forumda yazılanları okuyorum, bir gün yazacağımı düşünmemiştim ama bu sefer kendimi çok yalnız hissettim, yazmak istedim. Umarım hepimizin gönlünce olur her şey. Şans bizimle olsun.
İnşallah sizin de kucağınıza sağlıkla almak nasip olsun yalnız değilsiniz ne zaman isterseniz yazın herkes kardeş gibi burada beraber üzülüyoruz beraber seviniyoruz 💕

İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN. YAZMAKLA ÇOK İYİ YAPTINIZ BENCE. HERKES DESTEK BURDA BİRBİRİNE

Amin canım amin inşallah 🙏🏻 ben de daha önce çok klomen olsun gonal f iğnelerle tedaviler olsun kullandım , hep gebelik oluştu ama düşükler oldu , bi kez aşılama olumsuzdu , bi kez de tüp oldum ilkinde 2 embriyo transferi ile üçüz tuttu ama 20 haftalık erken doğumla üçüzlerimi kaybettim . Sonrasında dondurulmuşlarla transfer oldu onda da 6. Haftada erken gebelik kaybı oldu .Ve ilk evliliğimdeydi bu anlattıklarım . Şimdi ikinci evliliğim ve 2. Tüp denemem olacak ama sanki ilk defa gibi heyecanlıyım . 🥰 ama korku yok bende sen niye korkuyorsun kötü bir süreç miydi ? Bu arada hipo hastalığını da ilk defa duydum ama ne güzel bak anne olmuşsun inş ikinci kez de sağlıkla nasip etsin rabbim 🙏🏻
Rabbim bu defa nasip etsin inşallah canım kayıplarının yerini pozitif haberler alsın inşallah :KK36: korkum şu yönde canım yumurta toplandığı gece ateş kusma karın şişliği yaşamıştım ve hastaneye yatırılmıştım o gece fenaydı o günü hatırlayınca biraz korkuyorum onun dışında rabbim kolaylığını veriyor, birde ben 15 yaşımdan beri çeşitli tedaviler gördüğüm için kullanmadığım ilaç iğne kalmadı gittiğim heryere iğnelerimle buz aküleriyle geziyordum birazda onun etkisi galiba ama şükür bugünümüze, Hipo hastalığı ilaçsız hiç regl olamamak canım ilaç içmediğin sürece asla ve asla olmuyorsun benimki doğuştan.

Back