• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar benii 😩 aşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun Rabbim boşa çıkartmasın emeklerimizi 🙏🏼🙏🏼

Ayyy çok sevindim🥰❤️ aynı gündü transferimiz ve sen korkuyordun yapmaya test. Bak çok şükür ne güzel çıkmış. Yarın bir de kan ver benim gibi dayanamayıp rakamları da gör mutlu ol inşhallah
Yaa canım sağol 🙏 evet sabah idrarı değil nasıl olsa dedim öylesine yapayım diye kandırdım kendimi 😂 günümde veririm kuzum o zamana kadar da idrar testi oyalar beni🥰

Kızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar benii 😩 aşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun, güzel sonuçlansın inşallah 🙏🏻
Bundan sonra dinlenip bekleme zamanı 🥰

Aminnnn canım.
Allah yüzünü güldürsün 🙏🙏

Back