• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Selam arkadaşlar 🌸Günde 8 saat arayla 3 kez estrofem ve vitamin kullanıyorum mide bulantısı uyku baş ağrısı ve halsizlik yaşıyorum bu ilacı kullananlar sizde durumlar nasıldı bir de hayırlısı neyse o olsunda arkadaşımın transfer günü iptal oldu kanında bir değer düşük çıkmış böyle olanlar var mı ben de de korku oldu ya benimkide iptal olursa diye ne sebeplerden iptal olur acaba

Selam arkadaşlar 🌸Günde 8 saat arayla 3 kez estrofem ve vitamin kullanıyorum mide bulantısı uyku baş ağrısı ve halsizlik yaşıyorum bu ilacı kullananlar sizde durumlar nasıldı bir de hayırlısı neyse o olsunda arkadaşımın transfer günü iptal oldu kanında bir değer düşük çıkmış böyle olanlar var mı ben de de korku oldu ya benimkide iptal olursa diye ne sebeplerden iptal olur acaba
Ben günde sabah 2 akşam 2 olarak 4 tane estrofem kullanıyorum. Ayın 1 inden beri. İanın en az etki eden oydu. Ama herkeste başka işte. Kimine yumurta toplama zamanı göbekten iğneler alerji yapmıştı. Diş etlerim çekildi kanadı diyenler duydum. Ama ben de sıfır. Her bünye başka. Ama artık iğneler dahil 5 ilaç falan kullanıyorum bayadır. Göğüsler aldı başını gidiyor. Taş oldu büyüdü. Gözümüzün önünde şekil değiştirdi😜 önce onun büyümesini gelişimini izliyoruz valla 🙃🙃 baş ağrısı yaptı bir tanesi. Kim bilir hangisi gittim parol içtim hamileliktede kullanılıyor asla dert etmedim. Kendi asıl ağrı kesicime cesaret edemedim tabi. Bir tanesi de uyku yapıyor yine bilmiyorum gidiyorum 1-2 kestiriyorum. Neyseki bu arada çalışmıyorum. Allah çalışanlarında yardımcısı olsun. Doktor ne derse yaptığım gibi ilaç ne yaşatırsa ona göre aksiyon alıyorum valla. Artık onlar ne derse o🌸. Transfer iptali çok çok nadir yaşanan yine herkese göre değişen şeyler. Bin tane daha olay olma ihtimali var inan o gün nasip olmayacaksa. Zaten kasıyoruz tuttu mu tutmadı mı diye. Bide iptal olcak mı ki diye düşünmeyelim bence💜 olur kii nasipsee vaktiyse🌸🍀🥰

Kızlar bende transferimi oldum dün bu 2. Denemem ama sanki hiç bisey yokmuş gibi yatasım gelmiyor ara ara geziniyorum evin içinde.. 2 embriyo transferi oldu doktorum embriyolardan bitanesinin kalitesi iyi değil gibi ama umut var dedi digeri de orta kalite 4bb 😔 çok iyi değil sanki.. ilk transferimde kaliteleri çok iyidi ama genetik sorunu yüzünden tutmadı Rabbim den umut kesilmez nasip ettiyse hepimizin kucaklari dolsun boş kalmasın 🙏🏼

Nee güzel yarabbim🤲🏻 Ben artık 20 tane progestanı aldım maalesef. Yanımda mı götürsem acaba. Belkş doktor tamam der. Başka ilde çünküü merkez. Eczanede ilacı geri alıyor sağ olsun. Ben hepsini doldurup götüreyim bari. İçim rahatladı. En azından denerim. Olmaz gerekli derse de yapcak bir şey yok en azından denedim☺️☺️
Yaa her doktor farkli ilaçlar veriyo.bende anlamadim valla götür bakalim belki biraktirir valla ignedense fitil cok cok rahat 😂

Kızlar bende transferimi oldum dün bu 2. Denemem ama sanki hiç bisey yokmuş gibi yatasım gelmiyor ara ara geziniyorum evin içinde.. 2 embriyo transferi oldu doktorum embriyolardan bitanesinin kalitesi iyi değil gibi ama umut var dedi digeri de orta kalite 4bb 😔 çok iyi değil sanki.. ilk transferimde kaliteleri çok iyidi ama genetik sorunu yüzünden tutmadı Rabbim den umut kesilmez nasip ettiyse hepimizin kucaklari dolsun boş kalmasın 🙏🏼
Niye kararttınız kendinizi ki ? Sadece kaliteleri için mi ? Kalite ne ki ol derse olacak 🙏
Transfer olma aşamasına gelene kadar ne zorluklar yaşadık pozitif olun tadını çıkarın zamanıysa olacak çok sevinicez değilse zaten üzüleceğiz şimdiden yapmayın aranızda ki bağı kurun miniklerinizle dua dinleyin,meditasyon 🌸 pozitif olun , güzel şeyler olacak 👼

Benim iki tane 4bb idi tuttu şükür
Canını sıkma Allah ol derse olur cnm

Merhaba bol su için günde 2-3 lt 💕estrofem kullanırken baş ağrısı yapmıştı bende benim lekelenme olmuştu 3 defa bu sebeple iptal etmişti rahim duvarı sağlıklı olmayabilir riske atmayalım demişti.tsh 2 ve üstü olduğunda benim dr iptal ediyor 2.50 ye kadar sınır bildiğim bir de progesteron ve e2 ye bakılıyor sanırım onların kaç olması gerekiyor hatırlamıyorum

İnsanlar cc embriyo ile de hamile kalıyor hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa kimse önüne geçemez 💕🧿

Yaa her doktor farkli ilaçlar veriyo.bende anlamadim valla götür bakalim belki biraktirir valla ignedense fitil cok cok rahat 😂
Ay inşallahh. 15 tane var daha. Sonra bir iğne daha gelecek o az sanki ama aynı güne denk gelenler olacak. Düşün düşün bitmiyor. Sorucam bakalım inşallah bıraktırı🤲🏻

Teşekkürler cnm
Öncelikle ben biraz panik bir insanım cok kasıyorum kendimi diye doktor narkoz önerdi benimde bu fikir hoşuma gitti uyu uyan bitmiş
O masaya yatıp çatala çıkınca zaten direk ağlamaya ve panik olmaya başlayınca narkoz ile cok iyi bir karar verdiğimizi anladım

Umarim benim doktorum da bu duruma sicak bakar cunku ben idrarini pek tutabilen bir insan degilim mesanenin dolu olmasi bile bende kaygi yaratiyor gunde 20 kez tuvalete giden biriyim 🥲😂😂

Umarim benim doktorum da bu duruma sicak bakar cunku ben idrarini pek tutabilen bir insan degilim mesanenin dolu olmasi bile bende kaygi yaratiyor gunde 20 kez tuvalete giden biriyim 🥲😂😂
Kendin isteyebilirsin sıcak bakar mi bilmem ama benim doktorum hastalarının sakin ve mutlu olmasindan yana. Narkoz evet işi biraz komplike edebilir sonuçta narkoz her türlü riski var ama hastanenize doktorunuz ve ekibinizin profesyonel olduğuna eminseniz herşey güzel geçiyor. Ben hep doktoruma derim benim için önce Allahtan istemek sonra da size kendimi emanet ediyorum diye. Doktor seçimi bence cok önemli bir konu sizi dinlemesi kayginiz varsa gidermesi önemli. Benim narkoza karşı da travmam var maalesef bir onceki gebeliğimde çok kötü bir durumda baska bir doktora kürtaj olmak zorunda kaldım ve hala o narkoz korkumu yenemedim hep ağlayarak uyudum ama bu sefer ağlayarak uyuduğum halde mutlu uyandım. Sadece çok çişim var dedim ki baya 40-50dk tutmami söylediler narkozun etkisi geçince anladım sonda takılmış olduğu icin baya yanıyordu iserken ama sonra geçti

Niye kararttınız kendinizi ki ? Sadece kaliteleri için mi ? Kalite ne ki ol derse olacak
Transfer olma aşamasına gelene kadar ne zorluklar yaşadık pozitif olun tadını çıkarın zamanıysa olacak çok sevinicez değilse zaten üzüleceğiz şimdiden yapmayın aranızda ki bağı kurun miniklerinizle dua dinleyin,meditasyon pozitif olun , güzel şeyler olacak 👼
aslında karartmadım ben umutluyum ama doktorum 1 tanesini iyi görmedim diğeride orta kalite vs dedi ilkleri daha iyidi dedi ama genetikleri bozuktu dedi inşallah bu sefer genetiği bozuk olmaz dedi böyle düşündürdü beni açıkcası bende olsun ben bu sefer umutluyum bebeklerimden bi tanesi de olsa beni bırakmayacak inanıyorum. 🙏🌸

Kızlar bu arada az önce sağlık kabinine gittim geldim cok tatli bir hemşire var orda o bana iğne yapmaya başladı eli inanilmaz hafif ve progestan iğneyi önceden elinde ısıtıp öyle yapıyor ki beze ve ağrı olmasın mükemmel bir iğne seyansı oldu anlayacağınız ne ağrı ne sızı ne beze baya bilgili bir hemşire direk hastanede olmak istemedim ki ona da para vereceğim ama hemen vurup gönderiyorlar bu şekilde sağlık kabininde daha bireysel davraniyorlar ayrıca vakti bol olduğu içinde olduda bittiye gelmiyor. İşe baslayinca da oraya iş çıkışı gidio yaptıracağım icin yolumun üstünde olmasi cok iyi oldu

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.
Estrofem ilk zamanlar öyle yapiyordu bana da ama sonea bünye alıştı sizde alisacaksiniz endişe etmeyin.
İptal elzem durumlarda olur.
Rahim kalınlaşması yeterli olmazsa.
Covid pozitif olursanız.
Hormonlar düşük ve yetersiz olursa .
Bunlarin hepsi transferi iptao etme nedenleri
Neden mi transferinizin sonucunu etkileyeceği için ve boşa kürek çekmektense size en sağlıklı zamanınızda transferi yapmak daha uygun olacağı içindir.

Benim de geçen ay transferim son dakika iptal oldu maalesef covid olduğumu öğrendim hastanemiz transferi öncesi test istiyor çünkü.
Bu aya erteledik ve transferim dün oldu çok şükür.

Back