2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaa kızlar bu kalçadan vurulan progestan iğne için neler yapıyorsunuz. İğneden sonra baş parmağımla bastırıp ovaladım biraz yok yine dağılmıyor.
Sabah eşim biraz masaj yapar gibi ovdu yok yani.
Bir arkadaş zeytinyağı ile masaj demişti akşam onu deniycem.
Buz deneyen var mı?
İyi geliyor mu acaba.

Avuç kadar pamuğa bolca kolonya dok iğne yerinin üstüne koy dursun o da etkili

Kızlar merhaba benim prolaktin hormon değerlerim biraz yüksek çıkmıştı onu düzenlemeden de tedaviye başlanmıyormuş. Ben 6 haftadır dostenex kullanıyorum fakat 8-9 günden beri bazı kokuları aldığımda acayip kötü geliyor mesela soğan, sarımsak, bazı hazır yemekler… acaba ilaçtan ötürü olmuş olabilir mi? Bir fikri olan var mı?

Hayırlı olsun inşallah katlanarak artar değeriniz

Benim de rahim filmi bir çok okuduğuma karşın hiç ağrısız geçmişti. Gerçekten bizim hemen hemen her şeyimiz aynı gibi olmuş. Bir tek sen taze ben dondurulmuş bakalım sonuçlarımız nasıl olacak Senin rahim filmi ne çıkmıştı tüp bebeğe yönlenme neden?

Merhaba kaç çıkmıştı sizin. Ben de kullandım gün aşırı ama yarım. Minicik olmasına rağmen ikiye bölünebiliyordu. Daha neler görücem demiştim Ama koku hassasiyeti yaşmadım. Belki de az doz kullandım bilemiyorum. Üst sınır 20 iken benim 40 çıkmıştı. 7-8 kere yarım kullanmışımdır.

Amin canim insallah sonuclarimizda güzel olur inşallah rahim filmim tekiz çıkmıştı benim görünürde bi sebep yok canim sebepsiz dediler iki kez aşılama oldum başarısız oldu maalesef sonrada tüp bebeğe karat verdim insallah ilk ve son denememiz olur

Bahçeciye gittim canım 3 embriyoya pgt ngs yaptırdım tedavi sürecinde histereskopi oldum ilaçlar falan 60 bini bulmuştur
Merhaba ben de bahçeci merkezindeyim falat başka şehir tabi. Daha önceleri okuyamadım sizin sonuç pozitif galiba. Doktor çok yoğun öyle oturup uzun uzun konuşamıyorsunuz belki ama bana sanki başarıyı yükseltme, tekte tutturma çabaları var gibi geldi hep. Ki çok şüpheciyimdir bunlar da beni oyalıyor mu ya dedirtmediler. Siz neler düşünüyorsunuz. İçim rahat tüp bebek anlayışlarına karşın ama tabi bi bilinmezde olunca gene de rahat değiliz. Siz de aynı merkezde olunca isim olarak. Fikrinizi çookkk merak ettim

Amiinn Anladım. Sebepsiz gerçekten kafa karışıklığı. Bir arkadaşımın da sebepsiz dendi uzun süre denediler yok. Aşılama belki 3 belki 5 yok. Tüp de tekte tutturdu. Sizin de öyle olur inşallah Benim çift tüp tıkanıklığı. Tek de değil normalin mümkünü yok o derece ne büyük azap ne büyük üzüntü bu da geçer inşallah Allahım sen zorlaştırma kolaylaştır

Valla doktor demişti ama şimdi tam hatırlayamıyorum gün aşırı kullanmanıza şaşırdım ama ben haftada iki kere yarım yarım kullanıyorum çünkü Ama cidden ben de çok şaşırmıştım dediğiniz gibi hem minicik hem de ortadan kırıyorsun dedim bu ne işe yarıyıcak ya kendi kendime sonuç nasıl oldu peki düştü mi değerleriniz?

Benim daha yumurta güçlendirme iğneleri yaptığım zamanda farkedilip onu da bir düşürelim önümüze çıkmasın diye başlandı ilaca. Hemen de düştü bırakabilirsin dediler. Asla etki edeceğine inanmayacım bir boyut. Şimdi transfer sürecinde yeni ilaçlara başlanırken. Ona da baktırın yükselme olmuş mu diye 10 gün önce bakıldı. Hiç ilaç kullanmamama rağmen düşük ve yükselmemişti

Ayyy ne güzell kuzummm çok şükür inşallah bende de öyle olur bakalım dün kan verdim pazartesi bakılıcak ama bu koku bozukluğu acayip sinir ediyor beni

Canim gozun aydin adina cok sevindim insallahh katlanarak artar neler cektigimizi bir biz bir de Allah biliyor resmen.

İlk denemende bos kesede hcg degerlerin nasildi?

Koldan denemedim bacak denedim nohut gibi şişti girerken de zorlandı hirt hirt
En yağlı yer göbek yumoş hahaha
Ben kolayini ogrendim hepinizin aklinda olsun kizlar kan civitici ignesi kucuk ama biraz kalin vurdugumuz yerlere göre arkadasim ve kocasu doktor direk onlarin onerisi insülin siringasinin icine aktarip onla vuruyorum cok daha kolay oluyor yine yakiyor ama tahrip etkisi cok cok az oluyor progestan dexi de oyle vuruyorum ben

Benimde rahmim ters transfer sırasında hiç bi sorun yaşamadım hatta doktor çok güzel bir transferdi dedi çok şükür pozitif oldu bence ters rahimden ziyade kişiyle alakalı bi durum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…