- 14 Mart 2022
- 2.449
- 6.904
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.841
Avuç kadar pamuğa bolca kolonya dok iğne yerinin üstüne koy dursun o da etkiliYaa kızlar bu kalçadan vurulan progestan iğne için neler yapıyorsunuz. İğneden sonra baş parmağımla bastırıp ovaladım biraz yok yine dağılmıyor.
Sabah eşim biraz masaj yapar gibi ovdu yok yani.
Bir arkadaş zeytinyağı ile masaj demişti akşam onu deniycem.
Buz deneyen var mı?
İyi geliyor mu acaba.
Amin inşallah isteyen herkese bu duygu nasip olsunHep bir git gel zaten buralar. Umarım pozitifler ağır basar, şimdi negatif olanlar çok yakında pozitifi görür ve sağlıkla evlatlarına kavuşur
Sizin de gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun emeklerimiz boşa çıkmasınHarika çıkmış değer
Maşallah katlanarak gitsin inşallah
Gözünüz aydın.
Yaa çok güzel oluyor böyle pozitif haberleri almak.
Öyle öyle canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahOhh cok sevindim cnm inan o kanamaya korkuya talibiz cogumuz hayirlisiyla tutsunda
Bahçeciye gittim canım 3 embriyoya pgt ngs yaptırdım tedavi sürecinde histereskopi oldum ilaçlar falan 60 bini bulmuşturAnkarada kime gittin cnm orda tedavi ne kadar
Hayırlı olsun inşallah katlanarak artar değerinizSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
Benim de rahim filmi bir çok okuduğuma karşın hiç ağrısız geçmişti. Gerçekten bizim hemen hemen her şeyimiz aynı gibi olmuş. Bir tek sen taze ben dondurulmuş bakalım sonuçlarımız nasıl olacakSonu güzel olurda inşallah canım cektiklerimizi hep unutur gideriz beklenen sey güzel olunca beklemek de güzel oluyo sonuçtavalla yumurta toplamadan pek korkmuyorum zaten rahim filmi de cok agrili acılı diye okudum her yerde benim masallah hic agrim olmadi valla anestesi olmadan cekinmistim hemde sadece bi kac saniye bi agrim oldu sonra gecti gitti insallah buda ağrısız olur
MerhabaKızlar merhaba benim prolaktin hormon değerlerim biraz yüksek çıkmıştı onu düzenlemeden de tedaviye başlanmıyormuş. Ben 6 haftadır dostenex kullanıyorum fakat 8-9 günden beri bazı kokuları aldığımda acayip kötü geliyor mesela soğan, sarımsak, bazı hazır yemekler… acaba ilaçtan ötürü olmuş olabilir mi? Bir fikri olan var mı?
Amin canim insallah sonuclarimizda güzel olur inşallahBenim de rahim filmi bir çok okuduğuma karşın hiç ağrısız geçmişti. Gerçekten bizim hemen hemen her şeyimiz aynı gibi olmuş. Bir tek sen taze ben dondurulmuş bakalım sonuçlarımız nasıl olacakSenin rahim filmi ne çıkmıştı tüp bebeğe yönlenme neden?
MerhabaBahçeciye gittim canım 3 embriyoya pgt ngs yaptırdım tedavi sürecinde histereskopi oldum ilaçlar falan 60 bini bulmuştur
AmiinnAmin canim insallah sonuclarimizda güzel olur inşallahrahim filmim tekiz çıkmıştı benim görünürde bi sebep yok canim sebepsiz dediler iki kez aşılama oldum başarısız oldu maalesef sonrada tüp bebeğe karat verdim insallah ilk ve son denememiz olur
Valla doktor demişti ama şimdi tam hatırlayamıyorumMerhabakaç çıkmıştı sizin. Ben de kullandım gün aşırı ama yarım. Minicik olmasına rağmen ikiye bölünebiliyordu. Daha neler görücem demiştim Ama koku hassasiyeti yaşmadım. Belki de az doz kullandım bilemiyorum. Üst sınır 20 iken benim 40 çıkmıştı. 7-8 kere yarım kullanmışımdır.
Benim daha yumurta güçlendirme iğneleri yaptığım zamanda farkedilip onu da bir düşürelim önümüze çıkmasın diye başlandı ilaca. Hemen de düştü bırakabilirsin dediler. Asla etki edeceğine inanmayacım bir boyutValla doktor demişti ama şimdi tam hatırlayamıyorumgün aşırı kullanmanıza şaşırdım ama ben haftada iki kere yarım yarım kullanıyorum çünkü Ama cidden ben de çok şaşırmıştım dediğiniz gibi hem minicik hem de ortadan kırıyorsun dedim bu ne işe yarıyıcak ya kendi kendime sonuç nasıl oldu peki düştü mi değerleriniz?
Ayyy ne güzell kuzummm çok şükür inşallah bende de öyle olur bakalım dün kan verdim pazartesi bakılıcakBenim daha yumurta güçlendirme iğneleri yaptığım zamanda farkedilip onu da bir düşürelim önümüze çıkmasın diye başlandı ilaca. Hemen de düştü bırakabilirsin dediler. Asla etki edeceğine inanmayacım bir boyut. Şimdi transfer sürecinde yeni ilaçlara başlanırken. Ona da baktırın yükselme olmuş mu diye 10 gün önce bakıldı. Hiç ilaç kullanmamama rağmen düşük ve yükselmemişti
Canim gozun aydin adina cok sevindim insallahh katlanarak artar neler cektigimizi bir biz bir de Allah biliyor resmen.Selam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
Canim ben prednolu transfer oncesi 5 gun 1 adet kullandim ve biraktim. Cok sukur pozitifi gordum biliyorsunki kortizonlu o yuZden dikkatli kullanmak gerekiyorKuzum 6 gun iki sonra test gunune kadsr tek hamilelik olursa 4 gunde yarim birak dediler ama sorucam donerim cnm sanada
Ben kolayini ogrendim hepinizin aklinda olsun kizlar kan civitici ignesi kucuk ama biraz kalin vurdugumuz yerlere göre arkadasim ve kocasu doktor direk onlarin onerisi insülin siringasinin icine aktarip onla vuruyorum cok daha kolay oluyor yine yakiyor ama tahrip etkisi cok cok az oluyor progestan dexi de oyle vuruyorum benKoldan denemedim bacak denedim nohut gibi şişti girerken de zorlandı hirt hirt
En yağlı yer göbek yumoş hahaha
Benimde rahmim ters transfer sırasında hiç bi sorun yaşamadım hatta doktor çok güzel bir transferdi dedi çok şükür pozitif oldu bence ters rahimden ziyade kişiyle alakalı bi durum kızlarÇok geçmiş olsun,Siz fitil kullanirken bile zorlanan birisiniz nasıl anestezi uygun görülmedi size.Ben de anesteziyle bu işlemi yaptıranlardanım ve doktorum bebek icin hic bir sorun olmayacaganı söyledi ve bir cok yerdede anne psikolojisi acısından bunun daha iyi oldugu yazıyor.Ters rahim olayını bilemiyorum ama lütfen anestezi konusunda endişelenmeyin.Uyandıgınızda hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Dilerim yarın çok güzel ve rahat geçsin sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?