2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya
Kendini üzme canım hayat şartları Napalım… rabbim ol der olur sen sakın kötü düşüncelere girme. Bebiş ya da bebişlerin(kaç transfer oldun bilmiyorum ama) tutunucaklar İnşallah

Kızlar bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah arada kaçırdıklarım var pozitif olanları tebrik ediyorum bekleyenlere dua ediyorum nasipse benim transferim de Pazartesi günü olacak. Dualarınıza talibim
Pazartesi olacaklarda çok galiba sen ben melekomelek başka biridaha vardı çoğalsın inssllah sonumuz hayırlı olsun insallah

Kesinlikle öyle. Ben Furkan Kayabaşoğlu’na gidiyorum. İlaçlar dondurma ücretleri muayene ücretleri derken 35 bini buldu.

Yaa ne güzel.Benim çocuğum yok. 32 yaşındayım. İlk denemem. Overyan yetmezliği teşhisi konuldu.
Hayırlısıyla olur inşallah hep dua et yer gök dua üstüne kurulu bende hiç embriyomun saglikli geleceğini dusunenezdim. Inşallah hayirlisiyla saglikli evladım olur meleklerimede Allahim saglik versinAllahim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın insallah

Âminnn İnşaAllah çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah.

Transfer olan arkadaşlarım gebelik olunca son adet tarihe goremi transfer gününe goremi hesap yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…